Elon Musk zbog „varanja” izbačen iz Path of Exilea

poruka: 41
|
čitano: 10.666
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elon Musk zbog „varanja” izbačen iz Path of Exilea".
16 godina

Elon, jednostavno predobar!

\o/\o/

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Sv. Elon Sveprisutni, svecki mega-car!

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina

igra igrice, štanca xyz-ove, pravi svemirske rakete, bavi se kriptom, u slobodno vrijeme sklapa aute i sa trumpom ide po ufcovima...isuse jesi to ti

13 0 hvala 0
7 godina

Ja bi stvarno volio provesti jedan dan s njime. Ja koji imam relativno dosta slobodnog vremena igram igre tu i tamo, a on igra bogami puno. Baš bi volio vidjeti kako mu izgleda jedan običan radni dan. 

5 0 hvala 0
16 godina
Re: Elon Musk zbog „varanja” izbačen iz Path of Ex
GSP kaže...

igra igrice, štanca xyz-ove, pravi svemirske rakete, bavi se kriptom, u slobodno vrijeme sklapa aute i sa trumpom ide po ufcovima...isuse jesi to ti

Samo da ispravim ovo na moderan rvacki jezikić:

igra igrice, štanca xyz-iće, pravi svermirske raketice, bavi se kriptićima, u slobodno vrijeme sklapa autiće i s trumpom ide po ufcićima... isusiće jesi to ti

:P

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 9:39 (tgmcro).
14 godina
GSP kaže...

Zaboravio si Neuralink, Boring company (bar neki board meeting na mjesecnoj bazi) i tvitanje na X-u. A osim što štance xyz-ove, sigurno ih ujutro sprema za školu, odvozi, dovozi, čita priču za laku noć... :D

3 godine
tgmcro kaže...
GSP kaže...

Samo da ispravim ovo na moderan rvacki jezikić:

igra igrice, štanca xyz-iće, pravi svermirske raketice, bavi se kriptićima, u slobodno vrijeme sklapa autiće i s trumpom ide po ufcićima... isusiće jesi to ti

:P

A kak to zgledi na purgerskom s trumpačem i muskekom kak taubeka dva, bume si spili jenu?

8 godina

Ne pravi on ništa. To rade daleko pametniji ljudi od njega.

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
16 godina

Je li igra on, ili plati nekoga da igra u njegovo ime? A on okolo glumi kool facu. Kao i sa svim drugim projektima u njegovom votaži.

1 1 hvala 0
6 godina
rashomon kaže...

Je li igra on, ili plati nekoga da igra u njegovo ime? A on okolo glumi kool facu. Kao i sa svim drugim projektima u njegovom votaži.

Vjerojatno je da Musk plaća ekipu koja igra igrice, čita Twittove i twitta.

Sve mu rade profesionalci. smišljaju u SpaceX-u raketne motore, investiraju u kripto, upravljaju imovinom, operativno vode Teslu, vode mu PR, itd...

On samo dobije na papiru napisano : tu se moraš sastati s ovime, tu s ovime, moraš potpisati ovdje, upisati šifru tamo.

ostatak je slobodno vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 13:14 (gpd).
15 godina

čovjek radi isto kao što ja u životu a ja ipak ne zarađujem koliko on što radim pogrešno? 

Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 13:15 (Horned Reaer).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
GSP kaže...

-djedmraz.. (činjenično-provjereno, najbrži lik, koji u noći stigne obići sve dimnjake-cipele-borove .. s poklonima).

Vandit kaže...

Ja bi stvarno volio provesti jedan dan s njime. Ja koji imam relativno dosta slobodnog vremena igram igre tu i tamo, a on igra bogami puno. Baš bi volio vidjeti kako mu izgleda jedan običan radni dan. 

-kao i svakom 'frontmenu', talkingheadsu, reklami.. spava, jede, sere, pročita skript-scenarij za dan, zdimi maricu, pokloni ponija, .. nije lako (empatični uzdah pun razumijevanja..) :)

DuxCro kaže...

Ne pravi on ništa. To rade daleko pametniji ljudi od njega.

-hmm, mada sam 'ja' najpametniji.. onako generički ili hipotetski, pitanje, tko je pametniji, onaj tko bez rada ima sve ili onaj tko s radom ne može ni promil, npr radi li direktor firme ili radnik.. tko je tad pametan-glup ako je to kriterij odnosno korelacijska kauzalnost i kvaka22 ili razne poslovice nam govore da je ipak on pametniji (ne 'ja', mada to nikad neću priznati) pri čemu biti pametan-pametniji i nešto raditi nisu dvije povezane stvari, počevši od pedigrea-rođenja (srebrenožlično) pa njemu sve eto ide 'od ruke' (kranje figurativno, ne njegove ruke...).

-klasičan sindrom 'velikog vođe', petarpan, superman, što god da radi on je najbolji a radi sve.. ne nužno svojim rukama nego sjedeći u ceo fotelji kojoj se to pripisuje, npr banalno stvaranje tesla kompanije-auta, koju nije stvorio nego došao kao ceo u fotelju..

-nepovezana poveznica, trumpek je u izborima imao muska, zombek je imao pjevače npr tejlorica s macom, .. pobjedila je strana s muskom, .. kad imaš milijarde svemoguć si, hodati po vodi, igrati šah, sve se stigne i najbolji si, bar dok novca na hrpi za ćapati ima a ako jednog dana hrpe novca nestanu tad podanici ispod 'progledaju' vičući 'car je gol'.. mada su to i prije znali, novac je ta razlika-kriterij.

edit, + post iznad,.. 'sve ili ništa', kako kaže nova loto igra, na kraju je jednaka šansa za jackpot, nevažno pogoditi ili promašiti, dakle na takvo pitanje odgovor je sve ili ništa.. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 13:29 (ihush).
13 godina
Horned Reaer kaže...

čovjek radi isto kao što ja u životu a ja ipak ne zarađujem koliko on što radim pogrešno? 

Nemaš podršku od Kant a. Sve ti je uzalud ako Cunt ne stoji iza tebe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 15:25 (ante_etna).
16 godina

Mislim da dobar dio vas nema pojma o čemu priča. Čista mržnja prema čovjeku kojeg niti poznate, niti vam ikakvo zlo ičim napravio.
I ja sam imao negativno mišljenje o njemu nekad, jednako neutemeljeno.

No u međuvremenu sam se informirao s više izvora i sada mogu jedino tvrditi da je lik najbliži modernom pojmu "renesansnog čovjeka".

Nešto poput Leonardo da Vinci nekad. Je li najpametniji na svijetu? - Nije! Je li u nečem najbolji? - Nije! Ali definitivno je jedan od najsposobnijh ljudi na svijetu.

I za sve one koji prde da su pametniji od njega mu to sve stvorili... - pa ako su toliko pametni, što nisu sami za sebe to stvorili?
Bez vizije, plana, organizacije i ustrajnosto mogu se jhebat, a ne ista konkretno stvorit. 

Zato, pokajte se i duboko se naklonite jednom od najvećih ljudi današnjice!

Moj PC  
10 14 hvala 1
16 godina
Aldo kaže...

No u međuvremenu sam se informirao s više izvora i sada mogu jedino tvrditi da je lik najbliži modernom pojmu "renesansnog čovjeka".

Ak je Elon Musk renesansni čovjek, onda je i Kim Kardashian. I Kanye West. Otprilike po istom ključu su poduzetni.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
8 godina

Neki dan sam gledao video o mentalnom propadanju thunderfoota (znam da se ne piše tak) i koliko je prolupao zbog muska.

A vidim da i neki forumaši idu u istom smjeru.

Žalosno, bolje se bavite nekim hobijima, sve u životu je slučajnost i ne treba razvijat psihoze bezveze.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 14:34 (fer-de-lance).

12 0 hvala 0
13 godina
Bukva kaže...
Aldo kaže...

Ak je Elon Musk renesansni čovjek, onda je i Kim Kardashian. I Kanye West. Otprilike po istom ključu su poduzetni.

Meni je na našim prostorima najrenesansniji Kerum premda većina misli da je Rimac.

6 godina

[DELETE]

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 16:32 (gpd).
6 godina
Aldo kaže...

Mislim da dobar dio vas nema pojma o čemu priča. Čista mržnja prema čovjeku kojeg niti poznate, niti vam ikakvo zlo ičim napravio.

Nešto poput Leonardo da Vinci nekad. Je li najpametniji na svijetu? - Nije! Je li u nečem najbolji? - Nije! Ali definitivno je jedan od najsposobnijh ljudi na svijetu.

I za sve one koji prde da su pametniji od njega mu to sve stvorili... - pa ako su toliko pametni, što nisu sami za sebe to stvorili?
Bez vizije, plana, organizacije i ustrajnosto mogu se jhebat, a ne ista konkretno stvorit. 

Omašio si cijeli futbal. Ja Elona ne poznam , niti govorim o njemu kao osobi. Elon Musk je fizička osoba, ali i brend.

Vjerojatno postoje cijeli PR odjeli koji se brinu o brendu Elon Musk ili Sestre Kardashian ili o Zuckerberg-u.

da ih sretnem na ulici prošao bih pored njih,  ako bi ih uopće prepoznao bez photoshop popravaka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 17:17 (gpd).
13 godina
Aldo kaže...

Imao si lose misljenje o njemu kada je bio "woke" sada kada je kao prosjecan clan stormfront foruma ti odgovara, pa kada izmuze tu ekipu i pronade neku drugu onda vise nece valjati. Kult licnosti je nesto najjadnije na sto osoba moze pasti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 17:07 (ivanzu).
10 godina
ja bi bio 20x bolji da ulože toliko milijardi u mene, i da se nađem na pravom mjestu u pravo vrijeme kao on.
lik je bezveze.
Moj PC  
0 1 hvala 0
5 godina
fer-de-lance kaže...

Neki dan sam gledao video o mentalnom propadanju thunderfoota (znam da se ne piše tak) i koliko je prolupao zbog muska.

A vidim da i neki forumaši idu u istom smjeru.

Žalosno, bolje se bavite nekim hobijima, sve u životu je slučajnost i ne treba razvijat psihoze bezveze.

Ja sam osobno pratio taj kanal sve dok svaki drugi video nije bio o Musku... Šteta, lik je imao odličan sadržaj.

7 godina
Ah, sad ce sigurno kupit proizvoɗača/izdavača PoE, skroz maknut sustav za varanje i natjecat se s ostalima tko ce bolje varati. (a.k.a stavit vodu na svoj mlin)

0 0 hvala 0
16 godina
ivanzu kaže...
Aldo kaže...

Imao si lose misljenje o njemu kada je bio "woke" sada kada je kao prosjecan clan stormfront foruma ti odgovara, pa kada izmuze tu ekipu i pronade neku drugu onda vise nece valjati. Kult licnosti je nesto najjadnije na sto osoba moze pasti.

tamo negdje oko 2016. sam valjda prvi put čuo za lika, loše mišljenje sam dobio kad sam saznao za Hyperloop projekt i shvatio suludost ideje. Promijenio sam mišljenje u doba korone dok sam imalo malo više vremena da se informiram oko svega ostalog što radi.

16 godina
Aldo kaže...
ivanzu kaže...
Aldo kaže...

tamo negdje oko 2016. sam valjda prvi put čuo za lika, loše mišljenje sam dobio kad sam saznao za Hyperloop projekt i shvatio suludost ideje. Promijenio sam mišljenje u doba korone dok sam imalo malo više vremena da se informiram oko svega ostalog što radi.

Lik nije ni super, ni grozan. Malo jest nabrijaniji i jače nahajpan od javno suzdržanih Bezosa, Gatesa, Zuckerberga ili Larry Ellisona ili Sergey Brina, ali svi su oni oportunisti kojima je s godinama ego zbog novca malo promijenio kotačiće. Vjerujem da bi se i sam Musk posvađao sa Muskom koji je bio samo milijunaš prije 20tak godina.
Za ovo gore, kao što kolege kažu, sto posto ima "radnike" koji za njega igraju igre. Pa obični no name biznismeni imaju pod normal iznajmljene igrače koji im pumpaju status na mrežnim game serverima. To je čak i zanimanje koje se reklamira na fiverru, samo proguglajte pod "gaming services". Vjerujem da onda milijunaši i milijarderi odabiru prvake da ih glume što za boostanje statusa, što za zabavu kad im se priigra. 
Gledao sam dokumentarce o tim ghost gamerima. Čudi me da Bug nije to pokrio. 

6 godina

Postoji još nekoliko objašnjenja, zašto Elon sve stigne:

5 on je superheroj Flash
2 genetski potpomognut
0 umjetna inteligencija
8 sve mu rade profesionalci
5 on je na Accelerator drogi
0 nije na Retarder drogi
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 21:24 (gpd).

0 0 hvala 0
16 godina

-djedmraz (na cocacoli).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
7 godina

Unatoč višegodišnjem prisutstvu Elona Muska u javnom prostoru ja još uvijek nisam uspio izgraditi mišljenje o njemu - pozitivno ili negativno. Znam da mu svakako ne ide na ruku svakodnevno svršavanje Bakića i Cvetojevića na njegove izjave, tako da mi mišljenje lagano naginje na negativno. Ali još nisam odlučio. 

Ono što mi je ostalo u pamćenju vezano za Muska je izjava koju sam pročitao na netu: 

"Ne mogu vjerovati da netko može biti istovremeno toliko inteligentan i toliki kreten". 

1 0 hvala 0
3 godine
Vandit kaže...

"Ne mogu vjerovati da netko može biti istovremeno toliko inteligentan i toliki kreten". 

A što onda reći o autističnom predsjedniku s narcissistic personality disorderom, narodnim jezikom, bahati kreten..

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2024 11:10 (notloB).
16 godina
notloB kaže...
Vandit kaže...

A što onda reći o autističnom predsjedniku s narcissistic personality disorderom, narodnim jezikom, bahati kreten..

ili o trenutnom predsjedniku, dementnom krimosu, glavi kriminalne obitelji, koji ovih dana dijeli više oprosta nego papa pred Uskrs. Ili pak o njegovoj potkapacitiranoj blago retardiranoj woke potpredsjednici...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice