Ne mislim otvarati novu raspravu, ali mi je dosta više ovoga što čitam u nekim komentarima.
Joj, ljudi dajte više prestanite. Prestanite sa tim lažnim moralom, lažnom brigom za opće dobro.
Kome se prodao Petko-Friday, lega iz Šokadije? Krupnom kapitalu, ovima, onima, ...? Kome se prodao Luka iz Petice?
Nikome, drugovi nikome. To vam je biznis.
Jeste kao narod i država htjeliu Evropsku Uniju, ste htjeli demokraciju, jeste htjeli kapitalizam? U čemu je problem? Pročitajte na kojim načelima počiva EU. Onaj tko ode ili ostane, nikoga se ne smije okrivljavati za ništa.
Znate tko se meni prodao? Svi ovi kaj su Nečastivom prodali dušu i kradu od naroda, počevši tamo od studenskih udruga, preko politike, stranka, državnih jaslim, uhljeba,....To su prodane duše i oni ne vole i mrze narod i Hrvatsku, osim u svojim krivim mislima kada mašu zastavama, a žive na grbači poštenog radnika.
Tikve su krivo nasađene u početku 90-ih i to je to. Pad ljudskih vrijednost, pljačka, "razmjena teritorija", "humano preseljenje stanovništva", sotonizam na djelu.
Naučite nešto od Petka. Npr. za početak što su to baze podataka, i tako dalje.