Debljina se može predvidjeti i spriječiti

poruka: 8
|
čitano: 3.212
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Debljina se može predvidjeti i spriječiti".
17 godina

Sve to stoji. Ja predvidim debljinu dok gledam slaninu u hladnjaku a sprijećim debljinu je tako što tsnko režem.

9 0 hvala 1
10 mjeseci
Re: Debljina se može predvidjeti i spriječiti
Da li je u test uvedeno i ono pravilo ako dijete u drugoj godini života popije antibiotik da će sigurno biti pretilo.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
3 0 hvala 0
3 godine
90tih su ameri po statistici bili manje pretili nego Europa danas, pametnom dosta
and all the shipwrecks and the skeletons we keep inside are there to remind us we were meant to survive

0 0 hvala 0
14 godina
ne znam gdje su bili ti geni 60-tih i 70-tih godina, kad jedva da je i bilo pretilih ljudi. izgleda da su se sjetili aktivirati zadnjih 30 godina, nešto im se fino posložilo.

3 0 hvala 1
15 godina
guslac kaže...
izgleda da su se sjetili aktivirati zadnjih 30 godina, nešto im se fino posložilo.

Kao da je možda povezano sa ultra procesuiranom hranom koja je postala mainstream 80ih pa nadalje, ali eto nisam znanstvenik pa se moja laička korelacija ne uzima u obzir 

7 godina

Upravo tako. Predvidim debljinu kad sam u kalorijskom suficitu i bulku. Posto sam bio u fazi konstantnog bulka, dosao sam do 113kg na 185cm visine. Sad zadnjih 6 mjeseci blagi kalorijski deficit i pojacani kardio. Puno hodanja, malo trcanja jer me MTSS muci, zbog debljine naravno. Trenutno na 95 kg, jos cu samo 5 skinut, sad krece borba izmedu rekompozicije tijela, nabijanja misica, a svejedno je jos puno masti. Volim bit malo masniji, puno se bolje mentalno osjecam sa masti. Bio sam u proslosti veoma mrsav, ne skinny fat i bilo mi je puno losije u svim aspektima nego kad sam bio pretio. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina

Koja poplava nonsens članaka o debljini, sad se izmišlja topla voda za svakog debeljucu. Dobro je netko napisao di su bili svi ti pretili 70-ih i 80-ih godina?

Prestanite se trpati čipsom i burgerima, a ne očekivati dolazak Mesije da te spasi nakon što si kroz godine ubio tonu pizze i zamijenio krv s kolom.

Kao onaj vic:

09:00h od danas dijeta i samo zdravo, dosta je bilo!

21:00h naručio jumbo pizzu

22:00h ali nisam sve pojeo

22:05h jesam.. 

Moj PC  
5 0 hvala 1
9 godina

zapravo nismo lijene proždrljive prašćine nego imamo gen za debiljinu!

znao sam da nisam ja kriv, sad mi je lakše!
moram ovo odma javit ženi

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice