Sve to stoji. Ja predvidim debljinu dok gledam slaninu u hladnjaku a sprijećim debljinu je tako što tsnko režem.
Debljina se može predvidjeti i spriječiti
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.212
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kao da je možda povezano sa ultra procesuiranom hranom koja je postala mainstream 80ih pa nadalje, ali eto nisam znanstvenik pa se moja laička korelacija ne uzima u obzir
Upravo tako. Predvidim debljinu kad sam u kalorijskom suficitu i bulku. Posto sam bio u fazi konstantnog bulka, dosao sam do 113kg na 185cm visine. Sad zadnjih 6 mjeseci blagi kalorijski deficit i pojacani kardio. Puno hodanja, malo trcanja jer me MTSS muci, zbog debljine naravno. Trenutno na 95 kg, jos cu samo 5 skinut, sad krece borba izmedu rekompozicije tijela, nabijanja misica, a svejedno je jos puno masti. Volim bit malo masniji, puno se bolje mentalno osjecam sa masti. Bio sam u proslosti veoma mrsav, ne skinny fat i bilo mi je puno losije u svim aspektima nego kad sam bio pretio.

Koja poplava nonsens članaka o debljini, sad se izmišlja topla voda za svakog debeljucu. Dobro je netko napisao di su bili svi ti pretili 70-ih i 80-ih godina?
Prestanite se trpati čipsom i burgerima, a ne očekivati dolazak Mesije da te spasi nakon što si kroz godine ubio tonu pizze i zamijenio krv s kolom.
Kao onaj vic:
09:00h od danas dijeta i samo zdravo, dosta je bilo!
.
.
21:00h naručio jumbo pizzu
22:00h ali nisam sve pojeo
22:05h jesam..
zapravo nismo lijene proždrljive prašćine nego imamo gen za debiljinu!
znao sam da nisam ja kriv, sad mi je lakše!
moram ovo odma javit ženi