Bijela kuća kao izložbeni prostor: Nakon Trumpove

poruka: 20
|
čitano: 2.088
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bijela kuća kao izložbeni prostor: Nakon Trumpove ".
14 godina

Samo za novinare BUG-a, malo da se informirate:

"Nesvakidašnji događaj je izazvao brojna pitanja, od može li južni travnjak Bijele kuće biti u privremeni izložbeni salon bilo kojeg proizvoda pa i Tesle do uloge predsjednika u spašavanju financijskog stanja tvrtke Elona Muska, čija kompanija posljednjih mjeseci bilježi velike padove prodaje.

Biden je identicnu pricu radio s GM-om i Fordom, govorio je kako je Mary Barra elektrificirala cijelo trziste elektricnih automobila s GM-om, ioako je GM tada isporucio par stotina poptuno elektricnih automobila u SAD-u. 

Bidenova administracija i kriminalna organizacija UAW je zabranila Tesli kao najvecem svjetskom proizvodjacu BEV-a sudjelovanje na Bidenovom EV summitu. UAW-u naravno ne odgovara sto Tesla ne j*ebe sindikalnu mafiju ni pola posto.

A drugi dio vase tvrdnje kako netko "spasava" financijsko stanje Muska, na to ne znam da li da se covjek nasmije ili da place. Nivo ove imbecilne objave je tesko i komentirat. Covjek je toliko bogat da i kad Tesla padne 50% i dalje je najbogatiji covjek svijeta. lol 

Pa u kojem svemiru vi zivite, zasto se ovo uopce naziva novinarstvom?

4 18 hvala 1
14 godina

2 6 hvala 0
19 mjeseci

u kojoj dimenziji i stvarnosti ti živiš 

8 2 hvala 0
16 godina
Re: Bijela kuća kao izložbeni prostor: Nakon Trump
Opet moram preporučit svima koji nisu pogledali film Idiocracy. Zamišljen kao komedija, pokazao se kao dokumentarac koji je predvidio budućnost.

https://m.imdb.com/title/tt0387808/

10 2 hvala 0
15 godina

Musk, za koga nitko nije glasao, ima potpuni pristup cijeloj vladi i može raditi s ljudima i agencijama što hoće jer je Trumpu financirao cijelu kampanju. Ovaj Trumpov potez je jadan jer je Tesla pala preko 30% od početka godine za što je isključivo kriv autistični Elon.

Do not feed the trolls!!
Moj PC  
2 5 hvala 0
14 godina
DragonWarrior kaže...

Musk, za koga nitko nije glasao, ima potpuni pristup cijeloj vladi i može raditi s ljudima i agencijama što hoće jer je Trumpu financirao cijelu kampanju. Ovaj Trumpov potez je jadan jer je Tesla pala preko 30% od početka godine za što je isključivo kriv autistični Elon.

a kad naraste za 100% tko je onda kriv, isto autisticni Elon?

4 godine
I tebi cijeli ovaj igrokaz ne izgleda kao da će predsjednik jedne (barem do sad) ozbiljne zemlje javnim novcem spašavati kompanije najbogatijeg čovjeka svijeta?
14 godina
Gallu kaže...
I tebi cijeli ovaj igrokaz ne izgleda kao da će predsjednik jedne (barem do sad) ozbiljne zemlje javnim novcem spašavati kompanije najbogatijeg čovjeka svijeta?

Objasni mi molim te na koji nacin ce to Trump spasavati Muskove kompanije i zasto mislis da bi se i jedna Muskova kompanija trebala "spasavati", od cega da se spasava majke ti?

SpaceX zlatna koka, Tesla pliva u milijardama (zapravo ce kroz 10 godina to biti daleko najvrijednija njegova kompanija, jaca i od SpaceX-a), za xAI se investitori otimaju tko ce prije uc unutra, X mu stoji relativno dobro, Neuralink vrh kompanija. 

O cemu vi pricate? 

Trump nije kupio Teslu jer oni financijski stoje lose, kupio ju je zbog cancel kulture koja pokusava unistit Teslin brend. Kupio ju je kao znak podrske. Inace, Trump je ukinuo sve EV poticaje i sve benefite koje su EV kompanije do sada imale. Ukinuo je i zabranu prodaje ICE-a, tako da ja ne znam kako to on ide na ruku njegovim kompanijama. 

14 godina

ovaj forum dovoljno pokazuje koliko je ljudima lako isprat mozak nazalost... mediji s ovcama rade sto god hoce. 

Sto je najzalosnije, vecina nasih ovaca ne zna beknut engleski, pa onda ni ne moze pratit nista drugo doli domace medije i pusit iskljucivo ono sto im se servira na ovakvim i slicnim portalima. 

Zalosno.

2 9 hvala 0
4 godine
=XFX=PlayHard kaže...
Gallu kaže...

Objasni mi molim te na koji nacin ce to Trump spasavati Muskove kompanije i zasto mislis da bi se i jedna Muskova kompanija trebala "spasavati", od cega da se spasava majke ti?

SpaceX zlatna koka, Tesla pliva u milijardama (zapravo ce kroz 10 godina to biti daleko najvrijednija njegova kompanija, jaca i od SpaceX-a), za xAI se investitori otimaju tko ce prije uc unutra, X mu stoji relativno dobro, Neuralink vrh kompanija. 

O cemu vi pricate? 

Trump nije kupio Teslu jer oni financijski stoje lose, kupio ju je zbog cancel kulture koja pokusava unistit Teslin brend. Kupio ju je kao znak podrske. Inace, Trump je ukinuo sve EV poticaje i sve benefite koje su EV kompanije do sada imale. Ukinuo je i zabranu prodaje ICE-a, tako da ja ne znam kako to on ide na ruku njegovim kompanijama. 

I onda sam napišeš da "netko" pokušava uništiti tesla brand i Naranča ga spašava? Čemu oda pišeš sve ispred toga?

Da, mi smo svi ovce, a ti si jedini pametan. Kao onaj kome svi drugi voze u suprotnom smjeru po autocesti :)

Opsesivni fanboy koji od svoje zasljepljenosti ne može razaznati ništa drugo osim rasplamsane pohote prema svojim idolima.

7 godina

Jebote =XFX=PlayHard , pa ni oni MAGA frikovi iz teksaške pripizdine nisu toliko zasljepljeni trumpom kao ti. Fascinatno. 

4 2 hvala 1
6 godina

Ne znam šta se čudite; pa Biden je napumpao domaću fosilnu industriju do rekordnih granica. Što je krajnje paradoksalno jer obojica kakti zastupaju totalno suprotne energetske tabore, a prva Trumpova administracija bila je fosil do fosila - makar niti od drugih predsjednika nisu bile daleko; ekšli obitelj Grm bila je vlasnik teksaške naftne kompanije, Slatkiš Riža CEO po kojoj je Chevronov flagšip tanker nazvan, itd... ono što u normalnim zemljama nazivaju sukob interesa, nepotizam, mito i korupcija, u Svjetioniku Slobode i Demokracije zovu lobiranjem .
What Biden’s oil record means for the industry’s future - E&E News by POLITICO (eenews.net)
Trump je izgleda više neprobojan na utjecaje američke Duboke Države, tj. njegova vlastita pohlepa je jača od kolektivne . Ponekad to ispadne iznenađujuće pozitivno.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

1 0 hvala 0
19 mjeseci
=XFX=PlayHard kaže...

ovaj forum dovoljno pokazuje koliko je ljudima lako isprat mozak nazalost... mediji s ovcama rade sto god hoce. 

Sto je najzalosnije, vecina nasih ovaca ne zna beknut engleski, pa onda ni ne moze pratit nista drugo doli domace medije i pusit iskljucivo ono sto im se servira na ovakvim i slicnim portalima. 

Zalosno.

jebote vi teoretičari, antiwokeri, anticancelaši, anti sve i svašta svi zvučite kao da ste ispali iz iste radionice. upitao bi se ja na vašem mjestu tko je tu ovca i kome je u biti ispran mozak. najbolje su mi fraze "koristi svoj mozak", "misli svojom glavom", "pametnome dosta"... a svi propagiraju isto. 

16 godina
=XFX=PlayHard kaže...

Samo za novinare BUG-a, malo da se informirate:

"Nesvakidašnji događaj je izazvao brojna pitanja, od može li južni travnjak Bijele kuće biti u privremeni izložbeni salon bilo kojeg proizvoda pa i Tesle do uloge predsjednika u spašavanju financijskog stanja tvrtke Elona Muska, čija kompanija posljednjih mjeseci bilježi velike padove prodaje.

Biden je identicnu pricu radio s GM-om i Fordom, govorio je kako je Mary Barra elektrificirala cijelo trziste elektricnih automobila s GM-om, ioako je GM tada isporucio par stotina poptuno elektricnih automobila u SAD-u. 

Bidenova administracija i kriminalna organizacija UAW je zabranila Tesli kao najvecem svjetskom proizvodjacu BEV-a sudjelovanje na Bidenovom EV summitu. UAW-u naravno ne odgovara sto Tesla ne j*ebe sindikalnu mafiju ni pola posto.

A drugi dio vase tvrdnje kako netko "spasava" financijsko stanje Muska, na to ne znam da li da se covjek nasmije ili da place. Nivo ove imbecilne objave je tesko i komentirat. Covjek je toliko bogat da i kad Tesla padne 50% i dalje je najbogatiji covjek svijeta. lol 

Pa u kojem svemiru vi zivite, zasto se ovo uopce naziva novinarstvom?Valja se pomiriti s činjenicom da je licemjerje ljevičarski način života.

Nažalost, nema pomoći: licemjerje je ljevičarski način života. Na njihovoj farmi su sve svinje jednake, samo su neke jednakije od drugih, pa im informacija ne treba.

16 godina
DragonWarrior kaže...

Samo od početka ove godine, na Teslina vozila i prodavaonice u USA bilo je preko 15 nasilnih, fizičkih napada - pucnjava, pljački, paleža, bacanja Molotovljevih koktela, krađa, vandalizma... Oregon, Colorado, Massachusetts, Maryland, Washington, Nevada... pa ti sad kupi Muskov auto, ako se usudiš. Netko se odlično narugao, samo Trump može natjerati ljevičare da zamrze električna vozila  

14 godina
Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Ne sva električna vozila. Tržište električnih vozila raste.
5 godina

Tko će mu kupovati Teslere?

Oni koji viču "woke" i "zelena ađenda" su Trampa i posredno Muska doveli u fokus? Takvi ne kupuju Teslere, oni žele dizel bez dpf-a.

Ostaju mu levičari koji su ga zamrzili iz dna duše.

Sam si je pucao u nogu.

No, ima Elon alternativni plan, a to je kasica prasica zvana državni proračun SAD-a preko kojega će nadoknaditi gubitke preko Space X-a i ostalih tvrtki, tako da mu Tesler neće teško pasti. Vjerojatnije je da će ga prodati nekom Kinezu i pri tome dobro zaraditi.

1 0 hvala 0
14 godina
Eric Prydz kaže...

Tko će mu kupovati Teslere?

Oni koji viču "woke" i "zelena ađenda" su Trampa i posredno Muska doveli u fokus? Takvi ne kupuju Teslere, oni žele dizel bez dpf-a.

Ostaju mu levičari koji su ga zamrzili iz dna duše.

Sam si je pucao u nogu.

No, ima Elon alternativni plan, a to je kasica prasica zvana državni proračun SAD-a preko kojega će nadoknaditi gubitke preko Space X-a i ostalih tvrtki, tako da mu Tesler neće teško pasti. Vjerojatnije je da će ga prodati nekom Kinezu i pri tome dobro zaraditi.

Tesle ce kupovati svi koji su ih kupovali i do sad, ljudi koji hoce najbolji omer ulozeno/dobiveno i best buy za svoj novac.

Ostali koji mrze narancastog ili Muska ce za iste ili vece novce kupiti inferiorniji proizvod i svi sretni i zadovoljni. 

19 mjeseci
Judg3 Dr3dd kaže...
Nažalost, nema pomoći: licemjerje je ljevičarski način života. Na njihovoj farmi su sve svinje jednake, samo su neke jednakije od drugih, pa im informacija ne treba.

rugala se sova sjenici

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice