Apple sada prodaje 'čarapu' za nošenje iPhonea

poruka: 28
|
čitano: 7.413
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple sada prodaje 'čarapu' za nošenje iPhonea".
7 godina

iphone dobio svoj nakurnjak za 149,99$...znači za par bičvi triba 299,99$...ovi iz appla 

tribaju svake godine dobiti nobela iz ekonomije i psihologije...čemu prodavati par čarapa za 10$...kad možeš jednu za 149,99$

a tek pacijenti koji to kupe

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2025 8:30 (HCMAA).
Moj PC  
20 1 hvala 0
16 godina

Hahahahahahaha koja komedija.... za ovo su trebali copyright od Borata tražiti  Ali iskreno, s obzirom na svijet oko nas, ne čudi me ovaj pederluk ni malo.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
16 1 hvala 0
15 godina

Majko Isusova 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
11 1 hvala 0
14 godina
Re: Apple sada prodaje 'čarapu' za nošenje iPhonea
vrinho kaže...

Majko Isusova 

Apasolutno se slažem sa vašim komentarom kolega , ali jebajiga, ovo društvo je UBER konzumerističko, novac zarađuju ladeći muda tako da svakom mudu njegove gaće 

About branda "Issey Miyake", osobno poznajem kroz parfeme ali da je radio za Stevea Jobsa dolčevite figurativno rečeno, nisam znao! 
No da Japanci isto rasturaju sa cijenama ma bilo čega, pa onaj primjer Johny Ive i njegova brodska lanterna za  5000.00$ uz još nešto sitnoooooooog!!!!!!!! 

ATJ Lučko
3 mjeseca

Čekam skuplju merino verziju. 

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina

Ide odlično uz Balenciagin image, posebno tenisice

2 1 hvala 0
17 godina

Zanimljivo, kad se kupuju odjevni predmeti i modni dodaci koji nisu applem, neko pise neko fancy talijansko, francusko ili koje god ime i plati se 100000x vise nego vrijedi, to je ok, ali cim je apple, odma se svi zgrazaju, licimjerje na n-tu.

Inace nikad ne bi kupio ovakvu glupost bio apple ili netko drugi 

2 3 hvala 0
16 godina
Ja sad cekam Temu ili Aliexpress verziju...
I was born like this, I had no choice. Willie Nelson
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Je li ova peta s lijeva na desno tirkizna? Ili je to zelena?

2 0 hvala 0
13 godina

Temu je za sve ovakve gluposti ko stvoren.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

da prisnažim starom narodnom:

dok deca peneze imaju, kramari trže...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
9 0 hvala 0
9 godina

Trudim se neimati emotivne izljeve, ali eto, ovaj brand i nastup me malo provocira. 

Daklem, izpucavas neke flagshipe od 'iljadu i nesto dolara, a farba se guli. 

Ali ne rijesavas problem. Ne. Ko je kupio, kupio je. Vise srece drugi puta. 

I sad novitet. Sokna, carapa, opanak za Vas iPhone. 

Jer znate da smo djubrad koju zabole, pa cemo Vam se i nasmijati u lice. 

Blackberryju vrati se iz mrtvih, molim te!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2025 15:10 (Gebirgs).

1 0 hvala 0
17 godina
Gebirgs kaže...

Trudim se neimati emotivne izljeve, ali eto, ovaj brand i nastup me malo provocira. 

Daklem, izpucavas neke flagshipe od 'iljadu i nesto dolara, a farba se guli. 

Ali ne rijesavas problem. Ne. Ko je kupio, kupio je. Vise srece drugi puta. 

I sad novitet. Sokna, carapa, opanak za Vas iPhone. 

Jer znate da smo djubrad koju zabole, pa cemo Vam se i nasmijati u lice. 

Blackberryju vrati se iz mrtvih, molim te!

A netko ti drzi uperen pistolj u glavu i tjera da kupis tu carapu ili iphone ? Kao nema drugih opcija pa si prisiljen na apple ?  
Blackberry, kad ga svi tako vole i žele i bio odličan, kako to da je propao , hm (mislim znam, retoričko pitanje). 

16 godina
Dodes k maloj u bircu po broj telefona i dok vidi da vadis mobitel iz Apple carape, umjesto svog, da ti broj od gay prijatelja..
WHITE STONES VARAŽDIN
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina

Vlada dijeli vaučere od 100 eura za Only fans, da im je seksualni odgoj u školama preskup.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tincha kaže...
Dodes k maloj u bircu po broj telefona i dok vidi da vadis mobitel iz Apple carape, umjesto svog, da ti broj od gay prijatelja..

Tko ima telefon u čarapi upravo po to je i došao :D

2 godine

sasvim logičan potez

0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran

Kinezi već marljivo rade da stave na Temu, Shein i Aliexpress kopije za 2 i pol dolara. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina

A zašto ne gulit jabukovače koje ionako kupe sve šta jabuka izbaci, doslovno SVE, čak i nosač za monitor od 1000 eura, čarape za mobitel od 150, kotači za Mac Pro za 700 eura, najgluplji bežični međik miš kojeg moraš okrenit naopako da ga napuniš, lightning kabel za 30 eura, TB kabel za 150 eura, narukvica za Apple watch od 1500 eura... i ima toga još ohoho.... 

Pa bili bi budale da to ne rade kad vide da budale sve kupuju!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2025 21:56 (nikonja).
Moj PC  
2 1 hvala 1
12 godina

Pa već stoljećima bakice pletu nakurnjake, imate za siću na njuškalu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

je ali naši miloklizi su naviknuti na grubo četkanu vunu, ali Ajfonima treba nešto finije...

uglavnom, ovo je samo nastavak onog Bling appa....

appleovim marketingašima (tu uključujem i sve one koji spadaju u njihov eko-sistem, kao i Issey Miyake dizajn) - svaka ćas'...

Ju je je? Je ju je!
17 godina
nikonja kaže...

A zašto ne gulit jabukovače koje ionako kupe sve šta jabuka izbaci, doslovno SVE, čak i nosač za monitor od 1000 eura, čarape za mobitel od 150, kotači za Mac Pro za 700 eura, najgluplji bežični međik miš kojeg moraš okrenit naopako da ga napuniš, lightning kabel za 30 eura, TB kabel za 150 eura, narukvica za Apple watch od 1500 eura... i ima toga još ohoho.... 

Ne kupujem te gluposti ali fasinirame koliko se "pametnih" nađe koji vole popovati drugima kako da troše svoje novce i nazivaju ih budalama ako se njihov  način potrošnje ne poklapa s vlastitim.
Ti sve što si ikad kupio potpuno opravdava cijenu ili se to što si rekao odnosi i na tebe ?

8 godina
Pixel kaže...
nikonja kaže...

Ne kupujem te gluposti ali fasinirame koliko se "pametnih" nađe koji vole popovati drugima kako da troše svoje novce i nazivaju ih budalama ako se njihov  način potrošnje ne poklapa s vlastitim.
Ti sve što si ikad kupio potpuno opravdava cijenu ili se to što si rekao odnosi i na tebe ?

Sigurno ne, ima čudo gluposti koje sam kupio ali sve to je bilo smješno jeftino, toliko da se ne sekiram ni minute, ali kod Jabuke nije NIŠTA jeftino, i tamo ako se zaj... te to skupo košta. U tome je cijela razlika, plus to da "večina" jabuka fanboja kupuje sve što mamica izbaci bez pitanja, i to je taj "dumb" faktor po kojem su nažalost Apple fanboji poznati!

Znam da generaliziram ali ruku na srce se velik broj (ne svi) jubokavača ponaša na taj način!

17 godina
nikonja kaže...
Pixel kaže...
nikonja kaže...

Sigurno ne, ima čudo gluposti koje sam kupio ali sve to je bilo smješno jeftino, toliko da se ne sekiram ni minute, ali kod Jabuke nije NIŠTA jeftino, i tamo ako se zaj... te to skupo košta. U tome je cijela razlika, plus to da "večina" jabuka fanboja kupuje sve što mamica izbaci bez pitanja, i to je taj "dumb" faktor po kojem su nažalost Apple fanboji poznati!

Znam da generaliziram ali ruku na srce se velik broj (ne svi) jubokavača ponaša na taj način!

Zapravo mislim da i nije večinom tako, naravno ima onih koji  kupuju sve redom , ali mnogi odmjere što kupuju. 

Da apple nije jeftin, ali nije sad nešto ni astronomski skup, sve su cijene u dohvatu prosječnog čovjeka ako baš toliko želi apple, ali ja zaista ne vidim problem u tome, pa svima je jasno da često plaćaš ime, isto je i kod obuće, odjeće ..., svakom svoje. Netko voli apple, neko pradu, neko  skupe audiofilske kabele koji koštaju 10- do 100x više od appleovih pa ako ljude to veseli, njihov novac. 

Ne vidim potrebu konstantno nekoga prozivati i omalovažavati zbog toga.  Živimo u potrošačkom društvu i kapitalizmu i svakoj kompaniji je cilj zaraditi. 

15 godina

Opterećivanje Balkana s bilo čim što Apple napravi bi stvarno trebalo proučavati.

Nastranu o kakvom se proizvodu ovdje radi i ljudima koji će kupiti.

Ali potreba "uzdizanja" na nivo iznad komentiranjem "kakve će ovce ovo kupiti" stvarno puuno puno previše govori o onima koji komentiraju, nego o bilo čemu drugom.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
nikonja kaže...

Kako znaš te sve proizvode i cijene istih... 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina

Ovo je sumrak uma, neki proizvodi su im genijalni i sam koristim svakodnevno Mac Mini i Ipad, a ovo niti je lijepo, niti funkcionalno. 

Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more

1 0 hvala 0
13 godina
Dok je ovaca, neće falit' vune :)
Hmm. Stane li pivo u to?
Sa AliExpress za 2 $ i pivo unutra...
Vid'š ideje!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka