Od 2020. godine u Europi će se prodavati samo elek

poruka: 18
|
čitano: 8.256
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od 2020. godine u Europi će se prodavati samo elek".
16 godina
odjavljen

Zanimljivo, nakon izbacivanja Smartova na fosilna goriva ova je marka automobila u SAD-u ostala u ponudi kod samo 27 od 85 službenih zastupnika

Jer je Smart ionako u SAD-u užasno popularan automobil...

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.

0 0 hvala 0
15 godina

je, upravo se gvozde Ameri pred Smart dealerima i viču: "men' dva, odma i tute" i sam ga ubace otraga na F-150 Raptor i odvezu se u zalazak Sunca...

nisam vidio ni jedan dok bijah kod Američana, ali su jako popularne Kie Soul, vidio sam i par Fiata 500 (čak više nego Minija)...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Od 2020. godine u Europi će se prodavati samo
A koliko će koštati električni ili cijena ostaje ista?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sa ovim bi jednim dosegom koje imaju ti električni auti, nije ni čudo što u SADu neki ga ne žele prodavati. A možda u gradu je dosta 150 km(u realnim uvjetima i manje)
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zanima me, kako će domaćinstva s jednofaznim priključkom puniti električne automobile :-) 

0 0 hvala 0
17 godina
Stric_Jura kaže...

je, upravo se gvozde Ameri pred Smart dealerima i viču: "men' dva, odma i tute" i sam ga ubace otraga na F-150 Raptor i odvezu se u zalazak Sunca...

nisam vidio ni jedan dok bijah kod Američana, ali su jako popularne Kie Soul, vidio sam i par Fiata 500 (čak više nego Minija)...

Prosječan Amer nije tak glup, pa da kupuje auto koji je malo veči od njegovog kučnog trosjeda.Ameri cijene velike dimenzije, tak to ide kod njihovih 80% kupaca što veče to bolje.Eto jednog simpatičnog primjera, nije auto ali je veliki traktorčič koji je sve samo ne klasičan i normalan traktorček.

Intel=pokvareni podmukli gadovi!
15 godina
odjavljen
erar kaže...

Zanima me, kako će domaćinstva s jednofaznim priključkom puniti električne automobile :-) 

Isto kao što koriste električne grijače i bojlere. Neki od nas već i pune i to bez ikakvih problema :)

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
16 godina
neaktivan
Previše novca za malo auta! Definitivno 24k € za tako malo auto je previše. Ako tko ocekuje da će prodavati auta na struju jer su ljudi osvješćeni grdno se vara. Kad budu napravili auto gdje će cijena biti takva da se u eksploataciji vrati razlika za dvije do pet godina. O cijeni baterije poslije 5 godina da ne govorim.
Voda tece a vrijeme prolazi ...

0 0 hvala 0
9 godina
Tako gdje je auto imenica srednjeg roda sigurno neće Smarta kupovati, nego skupiti 1000€ koliko treba nadoplatiti za Golfa 4 kad prodaju 3ku.
15 godina
Umbel kaže...
Tako gdje je auto imenica srednjeg roda sigurno neće Smarta kupovati, nego skupiti 1000€ koliko treba nadoplatiti za Golfa 4 kad prodaju 3ku.

što znači da su ljudi koji ne znaju kojeg je roda auto i dalje pametniji od onih koji će kupiti električni smart. 

7 godina
protjeran

Riječ je auto u slobodnijemu stilu zaista muškoga i srednjega roda. Slična je situacija s riječju kino.

Zlo se vratilo. Ime mu (b)je Arendelle.
15 godina

gle, milena...

najbolje avto voze... Bosanci...

Najbolji auto - koliko-toliko pismeni Hrvati

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 1 hvala 0
7 godina
protjeran

A tko vozi električni Smart? :)

16 godina
neaktivan
Ja sam odlucio ignorirati ovog jezikoslovca no kako ste Vi napisali ono što bih i ja napisao samo cu Vam se zahvaliti. Malo auta je namjerno napisano tako jer dobijemo zaista malo za svoje novce.
Voda tece a vrijeme prolazi ...
7 godina
protjeran

Krivnja je moja. Odlučila sam vjerovati čovjeku da si zaista uporabio riječ auto u srednjemu rodu, a zapravo se radi o dijelnome genitivu (malo auta). Tako mi i treba kada imam previše povjerenja u znanje provokatorâ.

9 godina
odjavljen

tek u 2018 smo se sjetili krenuti sa elektrifikacijom

2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Neki su se već elektrizirali 🙋
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
16 godina

sada kada su bili ovi poticaji gledao sam malo te elektricne aute i naletio na onog kangoo-a. za oko 220k (200k je teretni, ovaj je sa 5 sjedala) kn cini mi se nekako najpristupacnije elektricno vozilo a da nije za jednu osobu i vrecicu.

kako zivim u zg-u a inace sam iz Osijeka (do kojeg ima cca 270km), a deklarirani domet tom autu je 280km, zakljucio sam da bi se s time osjecao ko u Hugu do Osijeka, ako krivo skrenem dvaput, necu stici kuci

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice