ako tražite clan ovdje će te ga naći evo za poćetak clan cia logo ću uplodat kasnije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jbte što pišeš, svaka ti dala
Prvo otvoriš temu u kojoj ne znaš ime klana, onda staviš neki logo koji nema veze s imenom i tako.... F*ck jeeeaaa!
I onda opet ju otvoriš i tako... a već si 9 cijelih dana ovdje...
aj muci nezelim se vrijedjat sto se odmah vrijedjas jeli ti krivo sto sam novi clan ode na bug-u a cigane jedan
aj muci nezelim se vrijedjat sto se odmah vrijedjas jeli ti krivo sto sam novi clan ode na bug-u a cigane jedan
a da ti malo pročitaš pravila foruma!!!!
sto si takav supak ako zelis uci u klan udji rado cu te primit uskoro otvaramo server i stranicu
ej ej stani malo povlacim sto sam rekao ali on nema sta vrijedjat
Nitko te nije vrijeđao, al pročitaj pravila foruma prije nego što otvaraš temu, ja čitam naslov teme i tvoj post i nevidim tu pola informacija koje si trebao napisat, kako bi se zvao taj klan, koje igre bi se igrale itd... Uglavnom malo pročitaj pravila i probaj biti malo uljudniji prema drugima.
ipak sam otvorio ovu temu za neke koji traze clan a ne za rasprave
uff u ovaj clan moramo svi upast.
Tak je guba govor ej kod njih full ono anti ciganski i tu se mora upast
a da ti malo pročitaš pravila foruma!!!!
tako je.
Malo njih procita i kenja ne u pelene nego po forumu
sto si takav supak ako zelis uci u klan udji rado cu te primit uskoro otvaramo server i stranicu
kultura na nivou.
Tako je brale!
pokazi mu koji je clan najbolji
ej ej stani malo povlacim sto sam rekao ali on nema sta vrijedjat
e pa kasno ti je
ovako hvala na napomeni ... ime clana:cia igre:bf:bc2 i vietnam,cod 7 black ops,cod 6,cod5 i cod 4 HALO i left 4 dead 2 i naravno sci serijatli canter strikea
ovako hvala na napomeni ... ime clana:cia igre:bf:bc2 i vietnam,cod 7 black ops,cod 6,cod5 i cod 4 HALO i left 4 dead 2 i naravno sci serijatli canter strikea
hebote pa tu ima cak i igara koje ne postoje
imate closed betu ha?
jedva čekam strajkat kantu
Dječko, radije ti pravopis i gramatiku u ruke, a ne cijeli dan visit za kompom. Vjeruj mi, dugoročno je isplativije!
jedva čekam strajkat kantu
STRIKE
ne hvala.. imam ja svoj clan... dobro mi je u njemu..
LOCK
(valjda je jasno zašto)