Nazigamers{clan regruta cod2 2500h high skill
Server on Web on
Javit se na xf:sithrevenge
Jos 2 mjesta!!!!
šta ste vi nacisti il?
Ili ne
Pa šta i da jesu? Da se zovu Commiegamers nebi im nitko ništa prigovorio...
Ne kužim koja fora svima da traže broj sati na x-u i onda još skill? Ja znam likova koji imaju manje od 1000 a skill im je high. A i većina glupe djece ostavi upaljen cod da radi i onda im se tako povećava broj sati na x-u, totalna debilana...
Ma nije samo to fora nego imaš čak i tzv. xfire hours hack kojim kako ime nalaže možeš promijenit sate na kolko hoćeš. Samo nije baš lako dobavljiv a i da te prime u neki high skill clan skužit će brzo da si njubara tako da svejedno - samo ljudima tratiš vrijeme
Ne kužim koja fora svima da traže broj sati na x-u i onda još skill? Ja znam likova koji imaju manje od 1000 a skill im je high. A i većina glupe djece ostavi upaljen cod da radi i onda im se tako povećava broj sati na x-u, totalna debilana...
To ja radim
Nazigamers{clan regruta cod2 2500h high skill
Server on Web on
Javit se na xf:sithrevenge
Jos 2 mjesta!!!!
haha lol pa da covjek bi se trebo ostavit zivota da moze u vas klan koja glupost,a i ime je isfurano
a jeste mi vi jaki klan kad regrutate po satima...
Hvala ali ne hvala!
što vi mislite da bi vi usli samo tako
u clanu su svi high skill+cb link
što vi mislite da bi vi usli samo tako
u clanu su svi high skill+cb link
cekaj sad da je neko mega uber pro super da ima najjaci skill na svjetu ali ima 1000 sati i vi ga nebi pustili
za pocetak, kazes koja si verzija decko... ccc, trazis da igrače od 2,5k sati, dok u clanu nema niko toliko..-.-
nisi ni napiso koliko ste ativni, odigrate war svaki tjedan ili svake prijestupne, nisi napiso kada je osnovan clan, nisi napiso kolko članova ima, nisi reko koliko sati imate u clanu od kad je osnovan... -.-
ja sam samo sazno da trazite sate, skill ajde ono.. i da se clan zove Nazigamers, s tim da ima jos 20-ak clanova sa imenom na istu foru..
Ma valjda je mislia napisat 250 a ne 2500
Ma valjda je mislia napisat 250 a ne 2500
ne prilicno sam siguran da je mislio 2500
hah, čovijek navuko 4 igrača preko 1000 i jednog s 2300h i sad misli da je njegov clan pro...
sati ništa ne određuju, imam frenda s 4k i kusur sati, pa igram bolje od njega...
Ja bi molio samo cb link da vidim kako stojite sa trenutnim bodovima na clanbase-u.
Ja bi molio samo cb link da vidim kako stojite sa trenutnim bodovima na clanbase-u.
slažem se, nigdje ništa ne piše na stranici na xf
ovako treba izgledat stranica...
nemojte nista sa njima maloprije sam dobio poruku na xfire :
nazigamers'Perco: dajem msn hack,cod2 rcon stealer i cod2 org tek9 davy cfg za cisti cod2 key
nemojte nista sa njima maloprije sam dobio poruku na xfire :
nazigamers'Perco: dajem msn hack,cod2 rcon stealer i cod2 org tek9 davy cfg za cisti cod2 key
Bano bih autora ove teme na dozivotno jer prikuplja clanove za citerski clan!!
ima par videa na xf gdje se pokusava dokazat da haxate :D ugl vidio sam ih ne vidi mi se ko hax
Evo ovako,ja san u ovu temu otvoria samo radi admina ali dok san ja bia u clanu,niko nije haxa bilo nas je 13 warowi samo high a adm je ispa najvece govno i sto vise reci.A ti captain price ako os cod2 cod4 cod6 cb 1vs1 slobodno se javi!
Evo ovako,ja san u ovu temu otvoria samo radi admina ali dok san ja bia u clanu,niko nije haxa bilo nas je 13 warowi samo high a adm je ispa najvece govno i sto vise reci.A ti captain price ako os cod2 cod4 cod6 cb 1vs1 slobodno se javi!
Ne Nezelim da osramotim tebe i tvoj klan ko haxa haxa,nema pojma pa ne hvala..........Dzabe se osramoti primate citere u klan.......
di se gleda taj skill
di se gleda taj skill
Klinčadiji u glavi.
Sad sam igro war protiv njih ljudi su totalne nubare i kikale nas klan kobajagi mi haxamo ma ne uci treba im m*ter *ebati nek dobijem 5 crnih moro sam ovo napisat
Nebrini izasa san ja iz tog clana prije 4 miseca
daj molim te , sa 1000h nema teorije da neko ima high znam iz svog iskustva ja imam oko 1400h igranja i imam skill med da imam bolji komp sa vise fps-a bio bi bolji al ti ocito nisi vidio high skill ja mogu samo za ljude sa LAN-a rec da imaju high skill ostale koje ne poznam nemogu rec ili im mogu rec da sumnjam da koriste hax, na cod2 sceni ima previse haxora sto je i dokazala coodehook databaza tako da ti likovi ispod 1000h nema teoretske šanse da imaju high skill. I jos jednom da napomenem da se sad sva igra MP CoD2 preko xfire svodi na FPS razliku
jbt kolko je ovo sati moras pola zivota igrat da bih bio u tom klanu!!
zato ljudi moji prije ulaska u clan napravi se par test pcw warova i tek se onda vidi dali on ima uvjete za uci u klan.
vi sta mi tu filozofirate sa tim glupostima kao sati nisu mjerilo skilla...ima tu istine ali sigurno da ce igrac od 2000h igrati bolje od nekog od 1000h
Pa da , mogo si odgovorit nakon 20 godina, sto bezveze pises u staru temu