- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čisto informativno... ako bi se prijavio i za PES6 i za COD2 da li dva puta plaćam kotizacija, i da li je kotizacija u COD po čovjeku ili po ekipi...
I ima nas koji ponekad igramo COD ali to je ipak sve skromno, pa jeli problem što nemamo neki "skill"?....
I hoće li možda biti PES6 2v2...
eto... pozdrav...
placa se po covjeku, mozes se natjecat u svemu
Jao, eee blago se vama vi tamo u slavoniji stalno imate neke LAN partijane a mi u primorju nikad nista.
Polako doci ce i do nas :D
Hehe, nadam se i iscekujem to vec godinama ali sve vise mislim da nasi to nisu u stanju napravit kao sto je debeli Obersnel i ekipa
a mi na jugu smo totalno zakinuti sto se tice tih stvari , ne radi broja igraca jer na ima dosta vec radi nesposobnih ljudi za to organizirati :D
Pozdrav, imam i ja par pitanja
Hoce li sada 2012.g biti Lan Party u Virovitici, i od koliko godina se moze prijaviti????
Hvala
Mislim da divovci nisu ništa radili od 2009., neka me netko ispravi ako sam u krivu.
Doduše, znam iz prve ruke da će biti u Belom Manstiru opet bmparty i ove godine, negdje krajem ljeta najvjerovatnije. Stranica je u izradi, informacije će biti u dogledno vrijeme. Nagrade će najvjerovatinje biti lova od kotizacija, dakle ako bude dosta timova, vjerovatno će se isplatiti doći, a upad od 14 god nadalje.