Temu - internet shop, iskustva
- poruka: 356
- |
- čitano: 420.672
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
da li možete uploadati neki screenshot trackinga, da vidimo kako to izgleda? (naravno, zamaskirajte osobne podatke, ako ih ima)
18.og je bio rok za vraćanje 5€ i naravno da je došlo dan prije
Kad dpd dostavlja puno je brže
znam...
došao mi je neki dan paket nakon 9 dana all in - dpd-om...
btw dpd-om su mi svi paketi dolazili do sad - nije uvijek išlo tak glatko (o čemu sam pisao ovdje jer su imali problema tih dana općenito svi)
ali u pravilu mi je draže kad dostavlja dpd, pa i ako kasni
Narucen 15.1, dosao 29.1.
Sad iskoristio 20€ popusta iznad 50€ i narucio gomilu sitnica, danas su vec zapakirali paket i sad cekam.
Ako ste novi korisnik koji se tek registrira na temu, imate moj kod za 30% popusta, vrijedi vam 24sata od registracije ( aam11835 )
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Ja naručio 12.01. prošao rok za dostavu 29.01. sjelo 5€ i sad čekam razvoj situacije. Na trackingu nema pomaka od 26.01. Overseas
Moja zadnja narudžba isto naručena 12.1. i rok bio do 29.1.
Na kraju došlo 30.1., tracking isto bio bez pomaka do tog zadnjeg dana. Eto kasnilo samo jedan dan i dobio sam 5e kredita, meni odgovara.
uz ovih 5€ za kašnjenje paketa, nemojte zaboraviti i pogledati onaj "Price adjustment" pod "my orders" (bez obzira jel vam došao paket ili ne), možete dobiti povrat dijela love za artikl ako mu je pala cijena u međuvremenu (hvala kolegi koji je to spomenuo ovdje prije koju stranicu)
btw meni je ovaj zadnji paket išao preko Amsterdama (NL), a ne preko Mađarske kao svi ostali prije...
Stigao paket danas. Kupili torbu za pelene, torbu za kolica, ja sebi neki alat i još hrpu sitnica.
Iznenađujuće kvalitetne stvari
Meni je to u dvije poruke rješio
Kako si "aktivirao" razgovor s robotom i što si mu točno napisao?
Hvala! Imao sam limit 40€ i maknuli su mi ga! Hvala svima!
Na stranici ne postoje slike u recenzijama ili ih ja ne vidim?
Ja im napisem tako i kaze bot da podijelim dodatne pojedinosti o problemu.
Jeste jos kaj pisali ili samo to pa cekali dok netko od agenata procita i napravi to
Na stranici ne postoje slike u recenzijama ili ih ja ne vidim?
postoje ako ih recenzent\kupac stavi, a to je uglavnom rijetkost kao i na Aliji
Ja sam ovakve odg dobio
Ja sam ovakve odg dobio
Tako se je i meni agent javio. I htio pričati. Ja sam kao papagaj samo ponavljao da mi makne limit sa računa. I nakon cca 1 minute odnosno par njegovih upita maknut mi je limit. Znači, samo ponavljaj da ti se makne limit, što god on napisao - pitao.
Ja sam ovakve odg dobio
Tako se je i meni agent javio. I htio pričati. Ja sam kao papagaj samo ponavljao da mi makne limit sa računa. I nakon cca 1 minute odnosno par njegovih upita maknut mi je limit. Znači, samo ponavljaj da ti se makne limit, što god on napisao - pitao.
Tako sam i napravio. Prvo je trebalo napisati give me agent pa onda tek zamoliti da se makne limit.
Ista stvar, prvo kaze da stavis jos stvari u kosaricu pa ponovis molbu jos jednom i makne ti limit
Temu dostava bila u najavljenom roku, i prije čak. Naručio sam 6 stvari, onako za probu. Koliko para toliko muzike. Sve u svemu nisam nezadovoljan, a niti oduševljen. Dva brza punjaca za Samsung A54 rade besprijekorno, bežične sluške su ok. USBC splitter na USBC i 3.5mm jack radi. I još par gluposti, tipa budilica i sl., sve radi. Dakle, Temu je ok. ”not great, not terrible” 😀
Ja naručio 12.01. prošao rok za dostavu 29.01. sjelo 5€ i sad čekam razvoj situacije. Na trackingu nema pomaka od 26.01. Overseas
Evo stiglo danas, taman tri dana prije zahtjeva za povrat love, sve došlo u komadu i na broju
Zanimljiv članak o Temu
zanimljivo je to kak nitko ne napiše članak o tome kako su 1:1 isti artikli na jednom Amazonu 4-5 puta skuplji ;) znači kad se to isto prodaje na Amazonu - nikome ništa od napisanog ne smeta, zanimljivo :)
inače - u tekstu nema ništa novo što se do sad nije pisalo po internetima i provlačilo kroz youtube...
Meni došla 4-ta narudžba, opet sve kako treba i na vrijeme. Ovaj puta mali blender na baterije i 4D brijač. Oboje za malo manje od 17€. Oba proizvoda debelo nadmašila ono što sam pomislio da ću dobiti za te novce.
Zanimljiv članak o Temu
zanimljivo je to kak nitko ne napiše članak o tome kako su 1:1 isti artikli na jednom Amazonu 4-5 puta skuplji ;) znači kad se to isto prodaje na Amazonu - nikome ništa od napisanog ne smeta, zanimljivo :)
inače - u tekstu nema ništa novo što se do sad nije pisalo po internetima i provlačilo kroz youtube...
Ovo je neka konkurencija plasirala samo da odbiju kupce, cuj to kopiraju proizvode? a koje to kineske? ja evo vec 20 narudba nikakvih problema sve funkcionira za 10! Sad cekam jos 5 artikala prezadovoljan uslugom kao i cijenom, živio balkan!
vjerojatno plasira ekipa koja puši lovu jer im ekipa iste proizvode kupuje po znatno nižoj cijeni...
long story short - dok god artikli budu dolazili u razumnom roku, imaju od mene kupca, dakle - može se...
Što ti dobiješ kada iskoristimo kod? Nisam provjeravao.
I da, hvala.
Kod je stalan i moze se upotrijebiti i na drugom racunu, samo se registriras na drugom mobitelu. Temu prepozna ako otvorite vise racuna na istom uredaju...
Kod je stalan i moze se upotrijebiti i na drugom racunu, samo se registriras na drugom mobitelu. Temu prepozna ako otvorite vise racuna na istom uredaju...
"Tax Considerations: Depending on the affiliate’s location and the local tax laws, earnings from affiliate commissions may be subject to taxation. It’s important for affiliates to understand their tax obligations."
Meni nova narudžba stoji od petka.
Zapelo na ovome.
napravio i ja prvu narudžbu, moram priznati da im je aplikacija jako dobro napravljena, sinkroniziranje košarice između različitih uređaja (web browser, mob app...) mi je super. dobio odmah u startu 10 eura popusta, a i 100 eura kupona, na kraju me navukli da kupim 5 puta više od planiranog. na 80 eura dobio 50 eura popusta na već navodne cijene s popustom. ne žalim se.
čekam sad pošiljku.