Placanje gotovinom popusti u trgovinama

poruka: 8
|
čitano: 2.169
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Poštovanje imam jedno kratko pitanje. 

Koja informatička trgovina nudi najveći popust pri plačanju gotovinom? Najviše što sam naišao do sada je bio ADM s 10 % popusta. Dali postoji neka trgovina koja nudi veći popusto od toga? Probao sam istražiti malo ali na vecini stranica ili ne pise, ili se treba registrirat na svaki kako bi dosli do košarice kako bi vam ponudili opcije i prikazali popuste sto je poprilicno zamoran proces. Pa reko bolje da pitam, pretpostavljam da cu brze saznati iz prve ruke. Hvala unaprijed na odgovoru.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Placanje gotovinom popusti u trgovinama
kedo_medo kaže...

Poštovanje imam jedno kratko pitanje. 

Koja informatička trgovina nudi najveći popust pri plačanju gotovinom? Najviše što sam naišao do sada je bio ADM s 10 % popusta. Dali postoji neka trgovina koja nudi veći popusto od toga? Probao sam istražiti malo ali na vecini stranica ili ne pise, ili se treba registrirat na svaki kako bi dosli do košarice kako bi vam ponudili opcije i prikazali popuste sto je poprilicno zamoran proces. Pa reko bolje da pitam, pretpostavljam da cu brze saznati iz prve ruke. Hvala unaprijed na odgovoru.

NABAVA NET

Čisto informativno da se možeš orijentirati oko cijena, samo u tražilicu upiši proizvod i izbacit će ti trgovine koje prodaju taj proizvod i njihove cijene pa odluči.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina

Jesti primijetili da više nema beskamatne kupovine karticama na rate. Svi stave cijenu gore, a onda ispod napišu 6x XXXX, 12x XXXXX, a kad taj iznos pomnožite, konačan cijena je skuplja 10% i više.

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ivo454 kaže...

Jesti primijetili da više nema beskamatne kupovine karticama na rate. Svi stave cijenu gore, a onda ispod napišu 6x XXXX, 12x XXXXX, a kad taj iznos pomnožite, konačan cijena je skuplja 10% i više.

Nemora biti da su to kamate nego cisto provizija na kartice jer trgovac kad proda nesto na kraticu njemu banka uzme proviziju za tu prodaju tako da moraju nekako nadoknaditi tu razliku cash/kartice tj. njima nije svejedno plati li kupac u cashu ili na karticu.

--- Lewis --- www.lewis.tomsoft.hr --- Skype: lewis3d ---
17 godina
Lewis kaže...
ivo454 kaže...

Nemora biti da su to kamate nego cisto provizija na kartice jer trgovac kad proda nesto na kraticu njemu banka uzme proviziju za tu prodaju tako da moraju nekako nadoknaditi tu razliku cash/kartice tj. njima nije svejedno plati li kupac u cashu ili na karticu.

Da, provizija kartičara na beskamatno plaćanje ide i do 10%.

www.petvolta.com
16 godina

Mislim da nije dozvoljeno naplaćivati tu proviziju ili što već, od kupaca-potrošača, da je to ugovorom navedeno između kartičarske kuće i trgovca. Isto tako na više rata se povećava iznos.

Za zahvalu klikni na Hvala
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 17:09 (ivo454).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ivo454 kaže...

Mislim da nije dozvoljeno naplaćivati tu proviziju ili što već, od kupaca-potrošača, da je to ugovorom navedeno između kartičarske kuće i trgovca. Isto tako na više rata se povećava iznos.

Pa niti ne naplacuju, vec ti daju popus ako placas gotovinom

Battlenet - TheProdigy#2234
10 godina
neaktivan
Darmarko kaže...
Lewis kaže...
ivo454 kaže...

Da, provizija kartičara na beskamatno plaćanje ide i do 10%.

Uglavnom uzimaju 3-5% za obično kartično plaćanje, a ovo ostalo ovisi o tipu trgovine, količini prometa... Dogovaraš individualno često, zato neki imaju bolje uvjete od ostalih.

MM
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice