Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.075.553
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Extreme Digital - iskustva

Najtočnija dijagnoza.

Nakon njihovog ignoriranja mail-ova probao sam sa žalbom na savjeti-ecc@mingo.hr.

Na žalost, ne rješavaju probleme firmi nego samo privatnih kupaca.

Savjetovali su žalbu na een@hgk.hr, žalba poslana ali ni oni ne odgovaraju........

Katastrofa....

17 godina
neaktivan

Zna li tko šta je sa njima ? Mail mi javlja da adresa servis@edigital.hr nije dostupna... Imam reklamirani procesor kod njih vec 2+ mjeseca pa me zanima šta je s time?

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Bobi, sve im je uredu s mailom. Pogledaj da nisi slučajno krivo upisao email adresu ili probaj poslati s drugog e-mail računa.

12 godina
protjeran
Bobi kaže...

Zna li tko šta je sa njima ? Mail mi javlja da adresa servis@edigital.hr nije dostupna... Imam reklamirani procesor kod njih vec 2+ mjeseca pa me zanima šta je s time?

Još jedno super iskustvo sa ED !!!

Sigurno si i ti svjetlosnom brzinom dobio proc na kućnu adresu i to je bilo fantastično iskustvo sa ED, stigla super zapakirana i neoštećena roba, a sad pjevaj borbene kad treba reklamirat i čekaj bolja vremena dok se Atili ne sprdne odgovorit na mail.

10 godina
neaktivan
konjokradica kaže...

ja iz ovih rasprava nisam dobio dojam da se njihovi proizvodi kvare više nego proizvodi iz drugih trgovina. spori su kod reklamacija užasno, to je sve. nek se jave ljudi koji su konstantno imali problema sa njihovim proizvodima..

Ja sigurno vise necu nikad imati problema sa njihovim proizvodima zato jer nema sanse da ikad ista narucim vise od njih.

Jednom se opeces i ides k drugom trgovcu. Tako je vecina ljudi pretpostavljam, pa prema tome nema bas puno ljudi koji imaju konstantno probleme s njihovim proizvodima.

- It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. -
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima

Dosao sam ovdje u cilju da saznam je li dobro kupovati od njih ili nije. Kroz 10 stranica sam skuzio, osim da mi je vec pozlilo citajuci, da nisu nimalo ok za mene.
Stoga, ako bi mi netko mogao pomoci...

Htio sam od njih naruciti sljedece komponente:
- i5 4460
- ASRock H97 Pro4 (ATX, ne micro!)
- Kingston 2x4GB 1600 MHz CL9 HyperX Savage

Gdje mi predlazete da ih narucim? Ne zelim da me izađe vise od 100-150 kn, na uskome sam budgetu.

Hvala vam!

0 0 hvala 0
16 godina
xForcer kaže...

Pozdrav svima

Dosao sam ovdje u cilju da saznam je li dobro kupovati od njih ili nije. Kroz 10 stranica sam skuzio, osim da mi je vec pozlilo citajuci, da nisu nimalo ok za mene.

- i5 4460

Gdje mi predlazete da ih narucim? Ne zelim da me izađe vise od 100-150 kn, na uskome sam budgetu.

Hvala vam!

Ma kupi kod njih,pa izmoli 10 očenaša da ti se ne pokvari...

9 godina
neaktivan
zzz kaže...
xForcer kaže...

Pozdrav svima

- i5 4460

Hvala vam!

Cuj molitva nije na odmet, ali ipak... Kakvo je stanje s ADM-om sada? Pogledao sam dijelove i imaju sve osim navedene RAM memorije. Cijena za 100 kn veca sto je prihvatljivo.

16 godina
xForcer kaže...
zzz kaže...
xForcer kaže...

Pozdrav svima

- i5 4460

Hvala vam!

Cuj molitva nije na odmet, ali ipak... Kakvo je stanje s ADM-om sada? Pogledao sam dijelove i imaju sve osim navedene RAM memorije. Cijena za 100 kn veca sto je prihvatljivo.

Ako je tako mala razlika,kupi u ADMu.

9 godina
neaktivan
zzz kaže...
xForcer kaže...
zzz kaže...
xForcer kaže...

Pozdrav svima

- i5 4460

Hvala vam!

Ako je tako mala razlika,kupi u ADMu.

Hocu. Hvala ti na odgovoru!

11 godina
neaktivan
Ja naručio kućiste danas od njih...nesto elektronicko bi me bilo strah narucit...al kuciste...moram samo pregledat jel imaju unutra 2 venta kak je napisao proizvodac i da nije osteceno....to sam i napisao na narudzbi u komentaru da necu preuzet artikl ak nije sve kak treba...:) naravno placanje pouzecem :-D

0 0 hvala 0
15 godina

Kupio sam od njih maticnu prije par mjeseci asrock exreme 4 i 6600k, sve u redi do sada (knock on wood) ali mi se grci u zeludcu od vasih iskustava. Zanima me da li se preko asrocka i intela ili ovlastenih servisa moze iskoristit garancija (zlu netrebalo) u hrvatskoj?

Naravno ne pada mi napamet uzimati ista od njih ikada vise radile ove komponente 15 godina ili 5.

I samo anketica:

U ED-u sam kupio Navednu komponentu (ogranicavam samo na pc komponente i monitor) i ona se pokvarila:

1 Graficka
1 Procesor
0 Ram
0 SSD
1 HDD
1 Maticna
1 air/water cooler
0 monitor
You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Ghost777 kaže...

Kupio sam od njih maticnu prije par mjeseci asrock exreme 4 i 6600k, sve u redi do sada (knock on wood) ali mi se grci u zeludcu od vasih iskustava.

Naravno, nije ti se želudac grčio dok si kupovao, onda si ipak gledao da uštediš najviše i tražio si najnižu cijenu - klasika.

Svi čudesno otkriju ovu temu tek kad obave kupovinu... :facepalm:

Ako si već prihvatio njihovu najnižu cijenu, onda fino prihvati i njihove uvjete, moguću dužu reklamaciju i moguće komplikacije.

10 godina
neaktivan

nema razloga za brigu ako možeš čekati 1-3 mjeseca u slučaju ako ti se nešto pokvari. Nije da nećeš dobiti taj dio novi ili novce natrag, jedino što su spori kada dođe do reklamacije, to je sve...

Ghost777 

9 godina
neaktivan

Evo da se i ja oglasim...u travnju 2016. naručio sam Samsungov SSD 850 evo koji je u hrvatskoj tad bio oko 750 kn...kod njih 688(sad su ga i oni poskupili;)....stigao je za 3 dana s tim da je izmedju bio blagdan pa je prakticno stigao za 2 radna dana...sve je stiglo lijepo zapakirano i sa garancijom...Sad proucavam monitore i opet mi je kod njih najjeftiniji jedan lg sa freesyncom...planiram opet naruciti od njih....Nadam se da sam vam pomogao ako ne vjerujete mogu vam i postati slike SSD-a do tad poZzZz...

Problema ima puno, ali rješenja duplo više.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

pozz do prvog kvara

Moj PC  
13 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

pozz do prvog kvara

Ako se pokvari ide na reklamaciju nema bezveze 3 ili 5 god gare...😅😝😋

13 godina

Novi padobranac u ovoj temi? Ti uopće znaš o čemu te forumaš upozorava?

9 godina
neaktivan
Remzi kaže...

Novi padobranac u ovoj temi? Ti uopće znaš o čemu te forumaš upozorava?

Ma skuzio sam da im je taj sustav glup...ali strpljiv sam ja s tim likovima za garanciju...prolisto sam par stranica teme i zakljucio da sporo popravljaju...koga briga ko ceka taj i doceka...😆😄✌

12 godina
neaktivan

Pa čak mogu razumijeti gamere koji kupuju tamo, ako ti se nešto pokvari, recimo da nije bed čekat jer jedino ne možeš igrat igre dok komponenta servisira/mijenja (iako i to nekom teško pada). Ali ako ti računalo donosi zaradu, nema šanse da je pametan potez riskirat (više)mjesečnu zaradu zbog 100kn razlike.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pa stalno se vrtite u krug, molim admina da izgasi ovu temu i stavi objašnjenje crvenim slovima

Edigital nije varka, cijene su niže no ako vam se nešto pokvari postoji mogućnost da čekate na popravak i do 2 mjeseca! Ukoliko ne možete čekati toliko vremena za servis molimo kupovati u HR trgovinama! Kraj priče.

Toliko ste zaspamali ovu jednostavnu temu besmisleno da je to užas.

PS: Evo prijatelju mi se pokvario LG G4 kojeg je kupio u Tele2 kod nas i evo čeka ga već 40 dana da dođe sa servisa (opis kvara: zamjena matične ploče) Eto čini se da postoje i HR servisi koje ćete morat čekati i do 60 dana da se vrate sa servisa. Ja sam svoga kupio u edigitala i radi kao prvog dana nisam imao problema s njim nikako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 14:29 (Kopsi1304).
9 godina
neaktivan
Extreme Digital

Bok,

htio sam vas pitati jer nisam siguran planiram kupiti ps4, je li mi je bolje kupiti ga u extreme digital ili u normalnom ducanu(s tim da je u extreme digital dosta jeftije za oko 400kn) i kakva su Vam iskustva, sto mi preporucujete? Hvala 

lovre

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Extreme Digital
lovrecro kaže...

Bok,

htio sam vas pitati jer nisam siguran planiram kupiti ps4, je li mi je bolje kupiti ga u extreme digital ili u normalnom ducanu(s tim da je u extreme digital dosta jeftije za oko 400kn) i kakva su Vam iskustva, sto mi preporucujete? Hvala 

Pročitaj zadnjih nekoliko stranica ove teme pa ćeš vidit iskustva.

Biži od Extreme digitala

Ajme ljudi puka san ka kokica
17 godina
neaktivan

Samo da vam javim ... Nakon 4 mjeseca cekanja i bezbroj emailova poslanih Atilli procesor je stigao sa reklamacije... Iskreno da nisam bio uporan sa mailovima ne bih ga ni dobio nazad.

4 0 hvala 0
16 godina
Re: Extreme Digital
lovrecro kaže...

Bok,

Toliko dugo,pa to nije više niti bezobrazno ,to je za razbiti nekoga.

15 godina

Skoro naručio monitor kod njih, no bilo mi je sumnjivo odmah čim sam vidio kako je prevedena stranica, reko jel' me ovo neko zayebava...

Hvala svima koji su podjelili svoja iskustva u ovoj temi, potencijalno ste me spasili muka

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
6 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

onda gdje mi je najbolje kupiti ps4?

lovre

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
12 godina
lovrecro kaže...

onda gdje mi je najbolje kupiti ps4?

na njuškalu sa računom i garancijom se vrte oko 1800-2000kn

17 godina

Ja baš razmišljao da li vrijedi riskirati i kod njih uzeti Huawei p9 Lite jer je 400 kuna jeftiniji nego u trgovini.

Ali nakon pročitanih par stranica na forumu nisam više siguran.

https://edigital.hr/pametni-telefoni/huawei-p9-lite-dual-sim-pametni-telefon-black-android-p420005

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice