IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 550.387
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
IPhone 7, rasprava!

I tako pade mi mob s pola metra i ode ekran hebem ti kvalitetu. Baš čudno kako nije pao na stranu gdje je maska...

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Nema to veze sa kvalitetom vec srecom kako ce pasti :)

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!
David87 kaže...

I tako pade mi mob s pola metra i ode ekran hebem ti kvalitetu. Baš čudno kako nije pao na stranu gdje je maska...

I tako se lik zbog svoje nepažnje zaletio u stup. I ode cijeli prednji kraj na autu. E jebem ti kvalitetu.

9 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

A onda se netko sa strane upita zašto tak skupi mobiteli nemaju plastični digitizer kao motorola droid force koja košta 70% manje.....

Kruha i igala...

1 0 hvala 0
14 godina
robee1 kaže...

Nema to veze sa kvalitetom vec srecom kako ce pasti :)

Jednostavno mi je iskliznuo iz ruke i pao s pola metra. A gle mislim da je već vrijeme da se poradi na kvaliteti stakla. Gorilla Glass je na dobrom putu no i to je još uvijek dosta loše, al mi je na piku da ovog prodam i uzmem Samsung S8.

10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Kolega koristio + verziju koja mu je ispala 10ak puta i sve ok, proda ga i covjeku kao i tebi sklizne sa max pola metra i cijeli display ode. Samo sreca kao i to da dobijes fon koji nema gresaka.

S8 ti je jedan od najgorih sto se tice popravaka. Osim toga s njim su ti puno vece sanse da se razbije :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
bubimir13 kaže...
omomomomoomm kaže...

Jesu napokon suspendirali torrenta. Odlicno.

Suspendiran piše al u ovom trenutku mi prikazuje da je on-line. Kako sad to? 

A na kolko je suspendiran? Inace narucio sam onaj amazfit pa kud puklo da puklo. Necu propasti radi 104 dollara.

Super, aj onda nebudi teško otvori novu temu pa napiši dojmove, baš me zanimaju da popratimo :)

12 godina
IPhone 7, rasprava!

Budem al tek je jucer shipano iz kine. Dok to dode do moje selendre i ak ce jos bit problema sa carinom.... to sam se pocastio za rodendan koji je za 11 dana,potajno se nadam da ce do onda stici 😊

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ma bude, al sretno 

1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Al sporo skida ovaj appstore..jel zna neko u cemu je problem i hoce to rijesiti

0 0 hvala 0
14 godina
Robi1992 kaže...
Al sporo skida ovaj appstore..jel zna neko u cemu je problem i hoce to rijesiti

Što si konkretno skidao, i na kojoj vezi, 4G, 3G ili slabijoj, ili možda na WiFi signalu?! 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
Pa na 4g npr skida ajmo rec whatsapp desetak min mozda i vise..al ne uvijek..i dosta njih se zali na to

0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 7, rasprava!

dal je netko stavio već ovu nadogradnju iOSa 10.3.3, izašla je pa sam je preuzimam....

LINK ČLANKA

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2017 19:56 (Gale92).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Evo da javim samo, pošto je buraz nazad u Irskoj, al našel je neki 5s na nekoj trgovini na Aliexpressu, stiglo to danas, sveukupno bilo 1000kn sa PDVom na carini jer je na Aliju bila neka brutalna akcija na onom flash deals. I sad je to kod mene dok se ne vrati za mjesec dva, pa mogu reć da čisto ok radi s obzirom na starost, mislim da je potpuno zadovoljavajuća opcija za alternativni uređaj, nebitno dal je primarni android ili ajfon. Al meni osobno je iOS malo preškrt opcijama, no kažem, za ovu namjenu za koju ga je kupio bit će mu odličan i u radu i po pitanju kvalitete izrade, potrajat će. Pa eto, ako još ko razmišlja o mobitelu za roaming kartice ili tako nešto 5s je definitivno dobra opcija 

1 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

dal je netko stavio već ovu nadogradnju iOSa 10.3.3, izašla je pa sam je preuzimam....

LINK ČLANKA

Ubo sam i na iPhone i na iPad, no što je "Važno novijeg", samo sigurnosni Ispravci! 

Ovo je LAST NEWS prije dolaska iOS11, pa kome se bude sviđalo, neka ga zadrži što dulje, dok se elfer ne potvrdi kvalitetom 

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...

Ubo sam i na iPhone i na iPad, no što je "Važno novijeg", samo sigurnosni Ispravci! 

Ovo je LAST NEWS prije dolaska iOS11, pa kome se bude sviđalo, neka ga zadrži što dulje, dok se elfer ne potvrdi kvalitetom 

meni se čini kako je sada veza sa "wifi" nekako stabilnija...

no htio bi pitat dali ste ikada naručivali s ebaya kabel te strujni adapter (punjač) za iPhone 7, te koji bi ste preporučili, cijena nije uloga no da je kvalitetan...

14 godina
Gale92 kaže...
ATJLučko kaže...

no htio bi pitat dali ste ikada naručivali s ebaya kabel te strujni adapter (punjač) za iPhone 7, te koji bi ste preporučili, cijena nije uloga no da je kvalitetan...

Apropos svega vezanog za Apple gadgete! 

Utvaram si da su takvi gadgeti "nešto najbolje što moj novac može uzeti", stoga uzimam i Apple prateću opremu. 

Ako cijena nije problem, a radi se "o starijem komadu gadgeta, kao i recimo moj iPad, iz siječnja 2014", obzirom će takav gadget trajati sa iOS-om 11 još makar pet godina, ja sugeriram i glasam za original Apple iPhone punjač! 

Nadalje, da budem iskren do kraja, ja iPhone nisam dva puta napunio na "njegov" punjač, već samo na punjač iPad-a, kud je jači kapacitetom poslane struje, tuda i skorom dvostruko brže puni, a nema štete na mob niti bakteriju! 

Uzimati nešto sa mreže je dvosjekli mač, jer seler može imati 100% kvalitetu dostave, ali, dali je to kvaliteta koju si ti tražio, bez obzira na cijenu?! 

Ne tvrdim da sam sigurno samo tako u pravu, ali mi se čini da sam negdje pročitao, da Apple punjači imaju neku specifičnu specifikaciju i da im je to adut iz rukava za kvalitetu, govorim o kvaliteti i brzini punjenja strujom bateriju, a to "oni proizvođači sa interneta" nemaju, odnosno tu tehnologiju. 

Moja sugestija skromno subjektivna, samo original, i mirno spavaš, da nebi bilo nismo znali i spaljenih noćnih ormarića 

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...

Moja sugestija skromno subjektivna, samo original, i mirno spavaš, da nebi bilo nismo znali i spaljenih noćnih ormarića 

hvala ti na savijetu

14 godina
IPhone 7, rasprava!

od vas koji koristite iOS 10.3.3 na iPhone 7, dal se pokušali napraviti screenshot?
Naime pokušavam napraviti (dakle tipka power on/off te home gumb) ali mi ne želi, dok do prije nadogradnje sam to sasvim normalno radio...

0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

od vas koji koristite iOS 10.3.3 na iPhone 7, dal se pokušali napraviti screenshot?
Naime pokušavam napraviti (dakle tipka power on/off te home gumb) ali mi ne želi, dok do prije nadogradnje sam to sasvim normalno radio...

Meni radi

11 godina
Meni isto radi
14 godina
IPhone 7, rasprava!

Sve 6 i kod mene 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 7, rasprava!

i meni radi normalno 😊

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nema nikakve posebne Appleove tehnologije u punjačima osim sto su im punjači po kvaliteti struje i napona koje isporučuju uređaju vrh vrhova. Slažem se s tobom da je bezveze riskirati uređaj od 7000 kuna radi uštede od 100 na punjaču. Original punjač za iPad sa dodatnim kabelom je oko 300
Ja rekoh
9 godina
omomomomoomm kaže...
bubimir13 kaže...
omomomomoomm kaže...

Jesu napokon suspendirali torrenta. Odlicno.

Suspendiran piše al u ovom trenutku mi prikazuje da je on-line. Kako sad to? 

A na kolko je suspendiran? Inace narucio sam onaj amazfit pa kud puklo da puklo. Necu propasti radi 104 dollara.

Čekaj čekaj... znači napisal si da si kupil neš kinesko (kolko sam skužio i to stvar od xiaomija) a niko te u temi nije izvrijeđal? Mora da si velika faca onda ovdje :D 

ATJLučko kaže...
Gale92 kaže...
ATJLučko kaže...

Apropos svega vezanog za Apple gadgete! 

Utvaram si da su takvi gadgeti "nešto najbolje što moj novac može uzeti", stoga uzimam i Apple prateću opremu. 

Ako cijena nije problem, a radi se "o starijem komadu gadgeta, kao i recimo moj iPad, iz siječnja 2014", obzirom će takav gadget trajati sa iOS-om 11 još makar pet godina, ja sugeriram i glasam za original Apple iPhone punjač! 

Nadalje, da budem iskren do kraja, ja iPhone nisam dva puta napunio na "njegov" punjač, već samo na punjač iPad-a, kud je jači kapacitetom poslane struje, tuda i skorom dvostruko brže puni, a nema štete na mob niti bakteriju! 

Uzimati nešto sa mreže je dvosjekli mač, jer seler može imati 100% kvalitetu dostave, ali, dali je to kvaliteta koju si ti tražio, bez obzira na cijenu?! 

Ne tvrdim da sam sigurno samo tako u pravu, ali mi se čini da sam negdje pročitao, da Apple punjači imaju neku specifičnu specifikaciju i da im je to adut iz rukava za kvalitetu, govorim o kvaliteti i brzini punjenja strujom bateriju, a to "oni proizvođači sa interneta" nemaju, odnosno tu tehnologiju. 

Znači uzmeš jači punjač i on se puni brže, nema nikakve sigurnosne elektronike u mobitelu/bateriji? Pa i najjeftiniji kinezi imaju neko ograničenje struje da i ako daš jači punjač, da neće puniti tom strujom, a ajfon od 1000€ to nema? I pričate onda o kvaliteti? Pa xiaomi čim se počne grijati na punjaču, počne uzimati manju struju da se ne pregrije, pa sa 2 ampera se zna spustiti na 0,5A ako slučajno igram neku jaču igru za vrijeme punjenja, a ajfon bi znači cijelo vrijeme pumpal sa 2a?

Feudalac kaže...
Nema nikakve posebne Appleove tehnologije u punjačima osim sto su im punjači po kvaliteti struje i napona koje isporučuju uređaju vrh vrhova. Slažem se s tobom da je bezveze riskirati uređaj od 7000 kuna radi uštede od 100 na punjaču. Original punjač za iPad sa dodatnim kabelom je oko 300

A po čemu su im to punjači vrh vrhova? Po tomu kaj ajfoni nemaju nikakvu elektroniku koja bi punjenje ograničila na 1A(ili kolko je već orginal punjač) nego se puni s maksimalnom strujom koju punjač može dati? Tolko se da skužiti iz atjlučko posta iznad... Ak je stvarno to tak, onda je stvarno teško smeće mobitel(a dijelom se iskreno nadam da nije tak)...

I po čemu je kvalitetniji ajfonov punjač od samsungovog, htcovog, xiaomijevog?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.7.2017 8:38 (blackeagle29).
12 godina
IPhone 7, rasprava!

Zasto nebi kupio nesto kinesko?vidjeti cemo kak ce se sat pokazati nakon par mjeseci. Ali poako nije jos ni stigao. Imam i xiaomi powerbank vec dugo😊

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Zanima me kako prebacit slike itd. u icloud? Tražio sam po netu, ali nisam uspio prebacit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Zna li tko gdje kupit najpovoljnije 7 plus ... jasno na rate i da nisam vezan nikakvom ugovornom obavezom.

Dali je bolje sačekat koji mjesec dok se ne pojavi 8 ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 7, rasprava!

a dali imat link nekih od naših trgovina gdje se kompletan punjač može kupiti..... unaprijed hvala

0 0 hvala 0
9 godina
omomomomoomm kaže...

Zasto nebi kupio nesto kinesko?vidjeti cemo kak ce se sat pokazati nakon par mjeseci. Ali poako nije jos ni stigao. Imam i xiaomi powerbank vec dugo😊

Čudim se da ni neki koji šetaju po temama kineskih mobitela i komentiraju kak to niš ne valja, da su samsung i apple daleko bolji nisu niš komentirali! 

Nego, od kud si ga uzeo?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice