IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 549.535
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!
Torrent. Ja sam 99% siguran da će amoled ekran na iphoneu biti rgb a ne pentile, da će svaki biti kalibriran i da će iOS točno znati automatski odabrati onaj prostor boja kako ga je autor sadržaja zamislio i kreirao. I da, zato će biti bolji od bilo čega drugog viđenog, period. Baš kao sto moj ip7 snima 4K neograničene dužine u najvećem bitrateu u mobilnom svijetu, najvećem profilu i sa svim stabilizacijama koje rade uvijek. Ip nikad nije bio i neće biti poluproizvod tipa logiranja putem slike sa fejsa.
Ja rekoh
9 godina
odjavljen
 WOW amazing... Sve to znas unaprijed? Ja ne znam kako sam mogao zivjeti do sad bez kalibrisanog ekrana na mobitelu ;) Zamisli uslikas dijete u crvenoj amijisi a ono pogresna nijansa crvene. CCC trajno unistis djecije djetinjstvo ;) Katastrofa ;)
I kakva korist kad ti je mob kalibrisan kad ti niti jedan drugi uredjaj kalibrisan? Ni tv ni monitor. Nista. Kakva korist od mobitela onda???? Za kur...e?
12 godina
neaktivan
Feudalac kaže...
Torrent. Ja sam 99% siguran da će amoled ekran na iphoneu biti rgb a ne pentile, da će svaki biti kalibriran i da će iOS točno znati automatski odabrati onaj prostor boja kako ga je autor sadržaja zamislio i kreirao. I da, zato će biti bolji od bilo čega drugog viđenog, period. Baš kao sto moj ip7 snima 4K neograničene dužine u najvećem bitrateu u mobilnom svijetu, najvećem profilu i sa svim stabilizacijama koje rade uvijek. Ip nikad nije bio i neće biti poluproizvod tipa logiranja putem slike sa fejsa.

Zaboravio si da snima u mono zvuku, što mnogi koji se baš usmjeravaju na recenzije kamere smatraju nedostatkom. A neograničenu dužinu snimanja imaju i drugi, uz razne dodatke, pa čak i manualne postavke, usmjerenje zvuka, biranje bitrate-a i biranje formata kodiranja na novi H.265 ili vraćanje na stari H.264. Tako da je taj iP i tu deficitaran kao što je deficitaran u finkcionalnosti same aplikacije (u 2017. nemože se odabrat veličina fotografije ili brzina snimanja videa unutar same aplikacije uz ostalo), tako da ovdje fakat ne razumijem poantu tvog hvalisanja jer niti je iP najbolji, niti postoji najobolji u toj kategoriji. Postoje samo telefoni koji nam se svide i koje kupimo, i koji nam se ne svide i koje ne kupimo. Ostalo je infantilna zajebancija na foru ''moj tata ima dužeg neg tvoj tata''. 

9 godina
neaktivan
Bubimire, da skratimo. Prcam torenta, a sto se tiče tvoje upadice prosvijetli nas navođenjem imena i modela mobitela (sam ću provjeriti ostalo) koji snima 4K video u većem bitrateu, high profilu i kojem rade sve stabilizacije pri tome. O da, provjerit ćemo i to da nema ograničenja u dužini snimanja. Postavke bi mogle biti bolje u ugrađenoj aplikaciji, ali nije da nema more drugih besplatnih koje imaju sve sto zamisliš uz takav top hardver.
Ja rekoh
9 godina
neaktivan
Torente, ti se stalno praviš lud. postoji samo jedan proizvođač oled ekrana koji ima sve potrebne kockice posložene da zadovolji Apple standarde. A on jedva pokriva svije potrebe, odnosno ne mora samo tako svoj ključni izum prodati najvećem konkurentu kao sto je već recimo uvaljao LG s izlikom da su yealdovi snapdragona 835 premali.

Očito su prošle godine s fijaskom notea shvatili da je ipak malo pametnije prodavati i komponente jer se nikad ne zna kako će sljedeći model proći na tržištu ... pa sigurnih par milijardi dobro dođe. Ono sto ti recimo ne možeš shvatiti je da Apple potpuno sigurno nikad ali nikad neće izbaciti shemu boja koja bode u oči, prezasićene fotke Itd. Držat će se standarda i točka tako da pogledom na moju sedmicu i buduću osmicu nećeš uopće vidjeti razliku u bilo kojem parametru prikaza boja osim možda u rezoluciji i nešto boljem prikazu crne. Na ovu izjavu stavljam i desno i lijevo malo vise obješeno m..o
Ja rekoh
12 godina
IPhone 7, rasprava!

Decki oko cega se vi svadate.  Mislim koga realno briga jel oled ili ips ili nesto trece... ja imam 6s i meni je ekran na njemu odlican, prije toga sam imao 5s i isto mi je bio super. ova prepucavanja stvarno nemaju smisla i totalno su nepotrebna.

PSN:Tomislav025

2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Feudalac kaže...
Bubimire, da skratimo. Prcam torenta, a sto se tiče tvoje upadice prosvijetli nas navođenjem imena i modela mobitela (sam ću provjeriti ostalo) koji snima 4K video u većem bitrateu, high profilu i kojem rade sve stabilizacije pri tome. O da, provjerit ćemo i to da nema ograničenja u dužini snimanja. Postavke bi mogle biti bolje u ugrađenoj aplikaciji, ali nije da nema more drugih besplatnih koje imaju sve sto zamisliš uz takav top hardver.

Hahhahaha mene? Mislis da mene to dotice? U mojim godinama? Hahhahahhaha

Samo nastavi 😂

12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Decki oko cega se vi svadate.  Mislim koga realno briga jel oled ili ips ili nesto trece... ja imam 6s i meni je ekran na njemu odlican, prije toga sam imao 5s i isto mi je bio super. ova prepucavanja stvarno nemaju smisla i totalno su nepotrebna.

Točno to sam i pokušao reći, oledi, lcdi, fpsi, bitratei, aplikacije, kurci palci, u konačnici se sve svede na osobni izbor. Kako tebi, tako i meni, zato mi je ovaj vid rasprave infantilan...

8 godina
neaktivan
Gdje god pokusam procitati nesto,Trolent hejta

6 1 hvala 0
9 godina
Nikad nisam shvacao ljude koji "primjete razliku" ili im neki ekran ne valja.
Pa na top modelima su svi redom vrh

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Hmh,i ja vidim razliku u ekranima,amoled je bolji od ips-a a full hd je bolji od 720p ,meni je to bitna dtvar

1 0 hvala 0
9 godina
A koji flagship ima 720p?
11 godina
Ekipa da li netko ima problema sa whatsapp notifikacijama?
Kasne ponekad po cca 20 minuta.

Čuo sam se sa kolegom ATJLucko preko PP ali nazalost nije pomoglo.
Reinstalirao sam aplikaciju 2 puta i resetirao mobitel u postavkama.

Sa ostalim notifikacijama nemam problema.
Pozz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Umbel kaže...

jedino iPhone zadnjih par godina 

15 godina
odjavljen
Ima i cat s60 ako to moze proci pod flagship (tehnicki je).
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Umbel kaže...

jedino iPhone zadnjih par godina 

Nisam vjerovao dok nisam pogledao haha

8 godina
neaktivan
Ekipa jedan problemcic nece se maknut ova jedinica u postavkama..kada kliknem nista se ne desava

0 0 hvala 0
14 godina
Robi1992 kaže...
Ekipa jedan problemcic nece se maknut ova jedinica u postavkama..kada kliknem nista se ne desava

Niti kada klikneš "nastavi"!?!? 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
Upravo tako...apsolutno nista se ne desi..ugasio mob upalio i svejedno nista..ako neko zna nek pomaze

0 0 hvala 0
14 godina
Robi1992 kaže...
Upravo tako...apsolutno nista se ne desi..ugasio mob upalio i svejedno nista..ako neko zna nek pomaze

Jesi probao prvo sa softreset postupkom, istovremeno stisnuti HOME i POWER tipke?!?! 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
To nisam mislio sam da je to isto ko obican restart..evo sad cu probat

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nista i dalje..kad kliknem nastavi samo se pojavi onaj kruzic i nestane i to je to...nista se ne desava..necu valjda morat mobitel na tvornicke zbog toga 😐😐

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Odlogiraj se sa racuna i ponovo logiraj. Ako imas jako star pass mozda ce ti traziti da ga promjenis.

0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Sa apple id-a mislis?? Odlogirao sam se par puta..ustvari od tada mi se i pobrkalo kada sam par puta promjenio apple id i sada tako stoji samo..

0 0 hvala 0
14 godina
Robi1992 kaže...
Sa apple id-a mislis?? Odlogirao sam se par puta..ustvari od tada mi se i pobrkalo kada sam par puta promjenio apple id i sada tako stoji samo..

Ako je "TAKVA SITUACIJA", čini mi se na tvoju žalost, da ti ne gine pozivanje Apple Care broja! 

Ako uspijem pronaći naš Hrvatski broj, ali ako ti neznaš engleski vrlo dobro, potraži i nekoga tko ga zna speaking wery well! 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
Tnx lucko nesto cu skemijat

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Budem ga na tvornicke i vrijeme mu je vise..prebacit slike na hard i hard reset moba

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Budem ga na tvornicke i vrijeme mu je vise..prebacit slike na hard i hard reset moba

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ekipa koliko sot-a uspijete izvuci na sedmici sada nakon nekog vremena koristenja?

Ja koristim ip7 koji je u upotrebi od 11. mjeseca prosle godine i na kraju dana sa otprilike 5h SOT mi redovno ostane 35-40% baterije, a ne stedim ga stvarno. Ja sam prezadovoljan time, za mene je to ogromna promjena i revolucija 😀

0 0 hvala 0
9 godina
Tesko je reci, jer to nije SOT
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice