- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

I kakva korist kad ti je mob kalibrisan kad ti niti jedan drugi uredjaj kalibrisan? Ni tv ni monitor. Nista. Kakva korist od mobitela onda???? Za kur...e?
Zaboravio si da snima u mono zvuku, što mnogi koji se baš usmjeravaju na recenzije kamere smatraju nedostatkom. A neograničenu dužinu snimanja imaju i drugi, uz razne dodatke, pa čak i manualne postavke, usmjerenje zvuka, biranje bitrate-a i biranje formata kodiranja na novi H.265 ili vraćanje na stari H.264. Tako da je taj iP i tu deficitaran kao što je deficitaran u finkcionalnosti same aplikacije (u 2017. nemože se odabrat veličina fotografije ili brzina snimanja videa unutar same aplikacije uz ostalo), tako da ovdje fakat ne razumijem poantu tvog hvalisanja jer niti je iP najbolji, niti postoji najobolji u toj kategoriji. Postoje samo telefoni koji nam se svide i koje kupimo, i koji nam se ne svide i koje ne kupimo. Ostalo je infantilna zajebancija na foru ''moj tata ima dužeg neg tvoj tata''.

Očito su prošle godine s fijaskom notea shvatili da je ipak malo pametnije prodavati i komponente jer se nikad ne zna kako će sljedeći model proći na tržištu ... pa sigurnih par milijardi dobro dođe. Ono sto ti recimo ne možeš shvatiti je da Apple potpuno sigurno nikad ali nikad neće izbaciti shemu boja koja bode u oči, prezasićene fotke Itd. Držat će se standarda i točka tako da pogledom na moju sedmicu i buduću osmicu nećeš uopće vidjeti razliku u bilo kojem parametru prikaza boja osim možda u rezoluciji i nešto boljem prikazu crne. Na ovu izjavu stavljam i desno i lijevo malo vise obješeno m..o

Decki oko cega se vi svadate. Mislim koga realno briga jel oled ili ips ili nesto trece... ja imam 6s i meni je ekran na njemu odlican, prije toga sam imao 5s i isto mi je bio super. ova prepucavanja stvarno nemaju smisla i totalno su nepotrebna.

Hahhahaha mene? Mislis da mene to dotice? U mojim godinama? Hahhahahhaha
Samo nastavi 😂
Decki oko cega se vi svadate. Mislim koga realno briga jel oled ili ips ili nesto trece... ja imam 6s i meni je ekran na njemu odlican, prije toga sam imao 5s i isto mi je bio super. ova prepucavanja stvarno nemaju smisla i totalno su nepotrebna.
Točno to sam i pokušao reći, oledi, lcdi, fpsi, bitratei, aplikacije, kurci palci, u konačnici se sve svede na osobni izbor. Kako tebi, tako i meni, zato mi je ovaj vid rasprave infantilan...
Pa na top modelima su svi redom vrh
Kasne ponekad po cca 20 minuta.
Čuo sam se sa kolegom ATJLucko preko PP ali nazalost nije pomoglo.
Reinstalirao sam aplikaciju 2 puta i resetirao mobitel u postavkama.
Sa ostalim notifikacijama nemam problema.
Pozz
jedino iPhone zadnjih par godina

jedino iPhone zadnjih par godina
Nisam vjerovao dok nisam pogledao haha
Niti kada klikneš "nastavi"!?!?

Jesi probao prvo sa softreset postupkom, istovremeno stisnuti HOME i POWER tipke?!?!
Odlogiraj se sa racuna i ponovo logiraj. Ako imas jako star pass mozda ce ti traziti da ga promjenis.
Ako je "TAKVA SITUACIJA", čini mi se na tvoju žalost, da ti ne gine pozivanje Apple Care broja!
Ako uspijem pronaći naš Hrvatski broj, ali ako ti neznaš engleski vrlo dobro, potraži i nekoga tko ga zna speaking wery well!
Ekipa koliko sot-a uspijete izvuci na sedmici sada nakon nekog vremena koristenja?
Ja koristim ip7 koji je u upotrebi od 11. mjeseca prosle godine i na kraju dana sa otprilike 5h SOT mi redovno ostane 35-40% baterije, a ne stedim ga stvarno. Ja sam prezadovoljan time, za mene je to ogromna promjena i revolucija 😀