iPhone 4S

poruka: 655
|
čitano: 170.806
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: iPhone 4S
berofx kaže...

Je li još nekome nakon apgrejda na iOS 7 mobitel krajnje spor?

Da, meni je zastajkivao malo malo u nekim radnjama gdje je na starom iosu letio. Kako se ono kaže: "kap koja je prelila čašu". :) Taman sam planirao promijeniti uređaj pa sam se malo odlučio za suprotni tabor: android i završio na S4.

16 godina
neaktivan
Sil kaže...
berofx kaže...

Je li još nekome nakon apgrejda na iOS 7 mobitel krajnje spor?

Da, meni je zastajkivao malo malo u nekim radnjama gdje je na starom iosu letio. Kako se ono kaže: "kap koja je prelila čašu". :) Taman sam planirao promijeniti uređaj pa sam se malo odlučio za suprotni tabor: android i završio na S4.

Toga se i ja bojim. Ne želim veći uređaj, niti novi uređaj ako ćemo o tome, ali ovo mi je neupotrebljivo. Sve što radim (pozivi, poruke) trza i treba par sekundi da se pokrene. Čak i nakon reseta uređaja.

16 godina
iPhone 4S
Napravite restore, znaci kompletno izbrisat sve sa moba i onda vratite nazad podatke sa backupom. Meni je tako ipad 3 nakon updatea trzao i kad sam napravio restore drastično se ubrzao i radi bez ikakvih problema. :)
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
iPhone 4S

Restore, ali bez backupa.

4S radi solidno na iOS7.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 19:09 (Syke).

1 0 hvala 0
14 godina
iPhone 4S

ajfon mi ima zutu tocku na ekranu samo na bijelim podlogama? cemu je to uzrok? i mogu li ti fixat mjenjanjem lcd screena i digitizera kao na slici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone 4S

Ljudi trebam pomoć ili savijet, dobio sam Iphone 4S od bratića iz njemačke kojem je pukao displey, sada sam ga zamjenio i upalim sve radi stavim karticu i onda kada je radio posutpak aktivizacije dobijem ovu poruku:

Potrebna je zamjena

Ovaj Iphone ne može dovršiti postupak aktivizacije i potrebno ga je zamjeniti.

Molim posjetite vašu najbližu Apple trgovinu ili ovlašteni servis za dodatnu informaciju.

U čemu je fora.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

neki je zajeb sa hardwerom

13 godina
iPhone 4S

Ekipa, jel može savjet, kod kojeg sellera kupiti display+digitizer za 4S? Ima netko iskustava i kakva je općenito kvaliteta tih ekrana od cca 30 $?

Može i u PM.{#}

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
iPhone 4S

imam kvar na i-phoneu,kada ga upalim ekran je bijel,ali touch radi i mobitel radi jer čuju se zvukovi i otključam ga i printskrinam i kad pogledam na laptopu sliku vidi se da je ušao u meni i tako mogu i u poruke i sve..zna li možda netko u čemu je problem i koliko bi koštao popravak? hvala unaprijed..

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
iPhone 4S

Ako bi netko prodao iP4s po pristojnoj cijeni, neka mi se javi u PP pa ćemo se dogovorit!

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ljudi molim pomoć, da nas mi je obicno kao svima pao mobitel iz đepa i ne zeli se vise upaliti. Znaci bio je upaljen ja skocim padne i ugaasio se i vise se ne zeli upalit.

Hvala

cvek
12 godina
iPhone 4S

Ljudi daj te svoje savjete.Kupio bih iphone 4s.Jel on još uvijek popularan ili da kupim neki drugi mobitel.Neka mi napisu nesto o mobitelu oni koji imaju iphone 4s.Hvala

There is one thing play hard.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ako ces ga kupovati nemoj dati vise od 800/900kn jer ne vrijedi vise
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
Marko, nemoj siriti dezinformacije da uredjaj ne vrijedi vise. Vrijedi svake kune i lipe, tj. ono sto posebno vrijedi kod iPhone uredjaja je njihova kvaliteta izrade, a posebno softverska stabilnost i podrska. Imao sam iPhone 4S do proslog tjedna i mobitel je i dan danas odlican. Vrti sve igre bez trzaja, iOS je savrseno ispoliran i telefon radi savrseno. Ako te ne zanima otvorenost sustava, a zelis najkvalitetnije aplikacije, brzinu rada, stabilnost i pravi poslovni telefon, iPhone je tu majstor.
14 godina
odjavljen
Cekaj hoces reci da vrijedi preko 900kn?
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
MARKOZD15 kaže...
Cekaj hoces reci da vrijedi preko 900kn?

Ne gleda se po specifikacijama, a pogotovo se tebe ne pita kako ce na tržištu formira cijena.

4S je još uvijek odličan uređaj, pogotovo jer je nakon pune 3 god od izlaska još uvijek na zadnjem firmwareu. Problemi na koje valja pripaziti pri kupnji su baterija i je li možda mijenjan ekran..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
odjavljen
Pa naravno da je jos dobar, ali taj uredjaj je vec 3 godine, dati za njega preko 900kn je ludost
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
iPhone 4S
Jedan od razloga vise cijene je npr. sto ce imati duzu podrsku od vecine uredjaja koji su izasli 2013. godine..
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Al i dalje nemoze vrijediti vise od 900kn, S2 vrijedi 700kn, al trziste je takvo da su svi precijenjeni, dati za jedan 4s 1300kn kad se za tu lovu nadje Nexus 4 je stvarno ludo, moras u glavi biti nezdrav za taj pothvat
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Al i dalje nemoze vrijediti vise od 900kn, S2 vrijedi 700kn, al trziste je takvo da su svi precijenjeni, dati za jedan 4s 1300kn kad se za tu lovu nadje Nexus 4 je stvarno ludo, moras u glavi biti nezdrav za taj pothvat

s2 je generacija uređaja sa 4s-om, ali 4s je daleko stabilniji uređaj od njega, pa čak i od s3, isto tako 4s će imati podršku još najmanje 1 godinu, i to su stvari zbog kojih on vrijedi više od 900 kuna.
14 godina
odjavljen
Pa evo koliko po vama onda vrijedi iPhone 4s?

Ne vrijedi vise od 900kn a pitanje je kako cete se vi pomiriti s tim, ovo je tema o tome mobitelu i niste objektivni nimalo, pitajte u temi tipa 'pomoc pri odabiru mobitela' vrijedi preko 900kn samo ako je nekoristen i tocka

A S3 je svemir za jedan iPhone 4s, nazalost Samsung je zas*ao novu nadogradnju, a kad vidim da se 4s prodaje po istoj cijeni kao Xperia Z ili Nexus 4 na njuskalu, to je bolest, smuci mi se
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
neaktivan
zmegati kaže...

Ljudi trebam pomoć ili savijet, dobio sam Iphone 4S od bratića iz njemačke kojem je pukao displey, sada sam ga zamjenio i upalim sve radi stavim karticu i onda kada je radio posutpak aktivizacije dobijem ovu poruku:

Potrebna je zamjena

Ovaj Iphone ne može dovršiti postupak aktivizacije i potrebno ga je zamjeniti.

Molim posjetite vašu najbližu Apple trgovinu ili ovlašteni servis za dodatnu informaciju.

U čemu je fora.

Ne mozes ga aktivirati sa tom karticom. Ja nisam mogo iphone 5 aktivirat sa tele 2, moro sam t-com stavit 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
iPhone 4S
Prodaje se zato jer je kvalitetan. Taj telefon kad je izasao nije imao konkurencije. Nakon 3 godine sta je izasao jos je odlican telefon. Reci mi koji mobitel je jos rolko dobar i ima podrsku a izasao je 2011 godine.

4 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Pa svejedno ne vrijedi preko 900kn, zasto bi on bio u vecem cijenovnom rangu? Tu vec spada Nexus 4, ne kuzim vas nikako, dobar je telefon, al nije nesto specijalno, jedino sto ima dobru podrsku
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
MARKOZD15 kaže...
A S3 je svemir za jedan iPhone 4s

Imao sam oba i ipak bi rekao da je obruto. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
odjavljen
I ja sam imao oba pa bi rekao da je S3 svemir za 4s, al dobro to je druga tema sad ;)

Ugl radite sto zelite, trazite koliko hocete, to je vasa stvar ali traziti po 1300kn za 4s ili neznam koliko je puno previse
*Sony Xperia Z1 Compact*
12 godina
iPhone 4S

Slozio bi se sa gamerom.

4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Pa svejedno ne vrijedi preko 900kn, zasto bi on bio u vecem cijenovnom rangu? Tu vec spada Nexus 4, ne kuzim vas nikako, dobar je telefon, al nije nesto specijalno, jedino sto ima dobru podrsku

Pa koliko ja znam nexus je u "nizem" cjenovnom rangu od iPhone-a. Tako da ne vidim zasto iPhone nebi koštao približno kao Nexus bez obzira što je Nexus noviji. Ionako će iphone imati svejedno dulju podršku.

14 godina
odjavljen
Ma iPhone 4s vrijedi 3000kn, cao
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
neaktivan
iPhone 4S

Nije bitno podrska. Meni je ios 7 pomalo glup al je okay nakon sto su ga "fixali" pa i na cetvorci je sada brz sa zadnjim updateom. Inace imam peticu i imao sam cetvorku. Frend mi ima s3 i nije ni dvije godine proslo, maticna mu tek tako crkla ( problem kod s3 onaj chip sto rikne jer nakon nekog vremena paljenja i gasenja zaslona on degradira , tako bar google kaze ) , i baterija mu se grije za poludit. Ne kazem da s emoja ne grije kad ga punim i igram igricu. Ali on prije par dana ga stavi punit i vidis prazni mu se. Par puta mu se desilo da ga puni cijelu noc i ne napuni se. Ne kazem da je s3 los, al vecina ljudi koja ga ima svako tolko otvara i cisti ram i ove zadnje nadogradnje po meni ga DOSLOVNO UBIJAJu . Al ios je fluidan i lijep je osjecaj pod prstima. Onaj ko je koristio bilo sta od applea ( ipad,iphone ..) razumit ce sta pricam. Nisam fan boy apple ne kazem da su super ali mob iz 2010 cetvorka i dalje po otvaranju i svkodnevnoj usporedbi sto radis moze se mjerit bez problema sa s3 !

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice