iPhone 4S

poruka: 655
|
čitano: 170.491
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: iPhone 4S
Moguce da ti se jednostavno baterija degradirala. Mjenjaj to.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z
15 godina
iPhone 4S

jooj jel znate kakav jeftini servis moram si zvucnik i dock promjenit? u Ajfon servisu me traze 180 kn za to dvoje, s tim da cu im donest svoje djelove koji mi stizu s e-baya za male pare

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 22:29 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tesko da ce ti netko za manje od 180kn to sredit, jedino ako imas nekog frenda koji bi to za manje napravio.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z
15 godina
iPhone 4S
obicno sam sam mjenjao takve pi*darije al kad sam vidio na youtubu video kako promjenit dock i zvucnik poteralo me na wc...pa to moras rastavit cijeli mobitel da bi doso do docka, a sta je najbolje ionak moras skinut zvucnik da bi dock promjenio...al ne ovaj meni mora oboje posebno naplatit siptar...inace trazi 100 kn za promjenu docka a 80 kn za promjenu zvucnika
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stoja kaže...
marxone kaže...

Dali neko ima problem s wifiom i zvukom na IOS7 ..znaci nemam opce mogucnost da upalim wifi zasivljen je cijelo vrijeme..a sa zvukom je problem taj da kad snimim video uopce nema zvuka..?!?!

Nope, nikakvih problema nemam...najbolje restore napravi, pa ce se riješit problem sigurno :)

i dalje se wifi ne moze nikako upaliti, ali vidim kad odem na Bluetooth da ga cijelo vrijeme trazi..nemozes  njega ni ukljucit ni iskljucit..cijelo ga vrijeme vrti...nevjerovatno..

da li neko zna razlog??

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 22:15 (marxone).
17 godina
iPhone 4S

staviti ios7 ili ostati na 6.1.3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lord_Marko kaže...

Koji iphone? Ja sam na iphone 4 instalirao svaku verziju do sad, s zadnjom verzijom 7.0.4 je ispoliran da radi bez problema isto kao zadnja verzija ios 6. Sad sam trenutno na ios 7.1 beta. Baterija isto traje. A sad ako ne preferiraš ios 7 dizajn onda ostani na 6. Ali malo promjene uvijek dobro dođe, a ios 7 nije loša promjena :)

Pozdrav.

16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Moje iskustvo - svakako ostati na 6.1.3. Žalim dan kad sam prešao na iOS 7. Ne znam kako se vrti na iPhone-u 5 i 5S, ali kad sam u ruke uzeo frendov 4S sa šesticom, zaboravio sam koliko se šestica glatko vrtila na 4-ci. 

ZOTAC: It's Time to Play.
17 godina
fear_0123 kaže...
Lord_Marko kaže...

Koji iphone? Ja sam na iphone 4 instalirao svaku verziju do sad, s zadnjom verzijom 7.0.4 je ispoliran da radi bez problema isto kao zadnja verzija ios 6. Sad sam trenutno na ios 7.1 beta. Baterija isto traje. A sad ako ne preferiraš ios 7 dizajn onda ostani na 6. Ali malo promjene uvijek dobro dođe, a ios 7 nije loša promjena :)

Pozdrav.

4s. nije mi nekak ios7 sjeo

DmL kaže...
Lord_Marko kaže...

Moje iskustvo - svakako ostati na 6.1.3. Žalim dan kad sam prešao na iOS 7. Ne znam kako se vrti na iPhone-u 5 i 5S, ali kad sam u ruke uzeo frendov 4S sa šesticom, zaboravio sam koliko se šestica glatko vrtila na 4-ci. 

otac ima 4s na ios7, moj je na 6.1.3. bas i ne primjetim neke razlike u brzini osim one produzene animacije kod 7-ice. a toga me najvise strah da ak mi se ne dopadne nemogu natrag na ios 6

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 22:38 (Lord_Marko).
16 godina
DmL kaže...
Lord_Marko kaže...

Istina je da nekima loše radi, imao sam i ja u rukama 4s koji gotovo da i ne radi pod ios 7, jednoj frendici na ios 7 iphone 4 ne rade pozivi, a moja četvorka radi bez problema. Jel si probao reinstalirati OS? Čitao sam da u većini slučajeva miče greške i lagove.

16 godina

Lord_Marko animacije možeš isključiti u postavkama.

17 godina

a znam. htio bi ios 7 al ono nisam bas ziher. ko zenske kad hoce odnos ali da im ne uđe {#}

15 godina
iPhone 4S

ostani na 6.1.3...tu cak nemas ni JB na sedmici ali sramota je sto se nemoze vratit na 6

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

mislim da tak i bude. ostajem ja na iso6 to je provjereno... 

15 godina
iPhone 4S
imam pitanje i ljut sam ko bik...zasto je odjednom tako naglo pala cijena ovog mobitela na njuskalu? prije mjesec dana kad sam kupovao jedva sam nasao par komada ispod 2000 kn a da nije neka muljaza...sad odjednom ima malo more oglasa di ljudi traze 1500-1700 kn...sta se desilo u tih mjesec dana nije mi jasno?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jbg 5s i 5c su vani pa vjerojatno zato.

17 godina
iPhone 4S

evo ja jucer stavio ios7 {#} 

mogu reci da mi je cak ok. nije pre saren s crnom pozadinom, te sam iskljucio one animacije da je "brzi" mogu reci da sam odusevljen.

Ride or die, remember?
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Lord_Marko kaže...

mogu reci da mi je cak ok. nije pre saren s crnom pozadinom, te sam iskljucio one animacije da je "brzi" mogu reci da sam odusevljen.

Kaj sam ti ja rekel. :) Koristio sam jedno vrijeme bez animacija al s animacijama mi je bolji dojam. Izašla je inače ios 7.1 beta 1, osim što donosi poboljšanja brzine i stabilnosti donosi i mogučnost prebacivanja s bijele tipkovnice na tamnu (kao što je bila na ios 6). Bit će vjerojatno još novih mogućnosti kako će izlaziti nove bete :)

15 godina
iPhone 4S
nevjerojatno kako je mobitel brzi bez tih animacija...
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

e sad neznam jel do toga kaj sam puno prckal po mobu ili ne ali baterija je doslovce izgorjela kroz par sati {#}

Ride or die, remember?
12 godina
iPhone 4S

Prčkao si :D

Meni na 4Su traje isto kao i na iOS 6.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone 4S

Evo za par dana mi stize 4s 32 gb al kodiran na vip, jel mogu sam nekako odkljucat na tele  2 samo ? i dali je moguce napravit downgrade sa 7 na 6 ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iPhone 4S

ne,nije

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

ne,nije

kako ga odkljucat? gledam linkove kazu da je moguce samo trebas nac neciji file kao da ga restoras tipa ? 

13 godina
iPhone 4S

nemre se,a prek interneta dode 60 eura bar na sim unlock.net

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

nemre se,a prek interneta dode 60 eura bar na sim unlock.net

aha, sad gledam neki drugi i kako da vidim dal je samo na vip i na ostale covjek mi dao imei i s/n ? 

13 godina
neaktivan
iPhone 4S

jucer navecer oko 12 sam ga stavio punit i ujutro je bio na 100%, cim sam iskljucio punjac, znaci doslovno 2-3 SEKUNDE bat je pala na 98%..jel se neko to desavalo, ovo mi je vec drugi put

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
iPhone 4S

postoji li ikakvo mjesto na internetu ili negdje za provjeru starosti iPhonea? znam da na appleovoj stranici mogu provjeriti vrijedi li garancija ali tamo nigdje ne pise kad je kupljen...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Je li još nekome nakon apgrejda na iOS 7 mobitel krajnje spor?

0 0 hvala 0
16 godina
berofx kaže...

Je li još nekome nakon apgrejda na iOS 7 mobitel krajnje spor?

Nope, 4S radi bez beda...najbolje napravi restore, obično to sredi stvar
Stoja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice