IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 196
|
čitano: 27.435
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

17 17 pro jedna od najružnijih serija do sada, šteta, trebali su ići u smjeru 15 pro, recimo vizualno savršen. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]
BeLLicus kaže...

17 17 pro jedna od najružnijih serija do sada, šteta, trebali su ići u smjeru 15 pro, recimo vizualno savršen. 

Kada ga držiš u ruci, nije tako loš. Jedno su slike na internetu, a drugo je kada mobitel primiš u ruku. Tako da je 17 pro sasvim ok. Čak je i ova tamno plava boja ok uživo.

18 mjeseci
zelenapaprika kaže...

Kada ga držiš u ruci, nije tako loš. Jedno su slike na internetu, a drugo je kada mobitel primiš u ruku. Tako da je 17 pro sasvim ok. Čak je i ova tamno plava boja ok uživo.

That's what she said - sorry morao sam 

17 godina

Kaže....bolje i pimpek u ruci nego vrabac na grani

5 godina
Sequel kaže...
zelenapaprika kaže...

That's what she said - sorry morao sam 

Haha, pa dobro, da.

14 godina

Long story short - aluminij se pokazuje kao dobar izbor i dosta izdržljiv.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 mjeseci
sudy_freak kaže...

Long story short - aluminij se pokazuje kao dobar izbor i dosta izdržljiv.

Bilo je stravično gledati kako baca mobitele na pod 

13 godina

🥸

17PM

Ako nekom iz ZG treba ovo staklo i set za postavljanje javite se u DM, dam za 50% cijene , 1 komad sam iskoristio,1 je višak (da ne kupujete 2 komada jer druge opcije nema)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:25 (nixa2210).

4 0 hvala 0
15 godina

Stigao je i moj 17PM

Ekupi svaka preporuka. Uzeo sam preuzimanje u poslovnici pa izbjegao čekanje dostave 2-3 dana.

Na chat support se javljaju taj čas i daju jasne info oko isporuke, tako da tko planira u idućoj turi kupovinu, preporučam.

BяєGa
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina

0 0 hvala 0
10 godina

Danas bio na putu i preuzeo u poslovnici, narudžba iz prednarudžbe

iStyle ZG, pa izbjegao dostave 2-3 dana.

AMD Ryzen™ R9
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Koji od ova dva

6 Iphone 17
2 Iphone 16 pro

0 0 hvala 0
12 godina
Toliko je otporan taj iPhone da morate tolike ogromne zastitne maske kupovat za njega 🤣 strasno.
Inace za svaki mob kupim najtanju silikonsku maskicu, al ovo je strava debelo i glomazno
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Jerry upravo objavio video koji pobija sve strahove o pucanju/savijanju Aira.

Impresivno!

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

greskom poslao dvije iste poruke

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
Poruka je uređivana zadnji put danas u 7:01 (Bladepu).
17 godina
Zhnu kaže...

Koji od ova dva

Sa jedne strane imamo entuzijaste tehnologije, to su oni koji krvare jer im preoderani telefon nije dosao to jutro na kucni prag. 
Ako njih maknemo i fokusiramo se na regularne korisnike telefona, mislim da je uvijek sweet spot bio u proslogodisnjim modelima u trenu prezentacije novih modela.

Ja sam osobno do sada koristio iPhone XS, punih 7 godina. Sada prije neki dan sam uzeo novi iPhone 16 PRO MAX za 900 EUR, neotvoren. 
Meni je to 750EUR ustede u odnosu na novi iPhone 17 PRO MAX istog kapaciteta, kojeg sam gledao na eKupi.

A poznavajuci sebe, taj novelty faktor ce proci kroz 3 dana neovisno imao ja IP17 ili IP16. 
Naravno, iPhone 16 PRO MAX je i dalje iznimno sposoban uredjaj koji ce me vjerojatno sluziti opet 5-6-7 godina bez problema. 

Pa sada na kraju dana mislim da svatko od nas zna, spada li u tabor entuzijasta ili regularnih korisnika. 
I naravno, s obzirom na osobne preferencije ce gledati najnoviji u seriji ili generaciju stariji. 

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice