17 17 pro jedna od najružnijih serija do sada, šteta, trebali su ići u smjeru 15 pro, recimo vizualno savršen.
17 17 pro jedna od najružnijih serija do sada, šteta, trebali su ići u smjeru 15 pro, recimo vizualno savršen.
Kada ga držiš u ruci, nije tako loš. Jedno su slike na internetu, a drugo je kada mobitel primiš u ruku. Tako da je 17 pro sasvim ok. Čak je i ova tamno plava boja ok uživo.
Kada ga držiš u ruci, nije tako loš. Jedno su slike na internetu, a drugo je kada mobitel primiš u ruku. Tako da je 17 pro sasvim ok. Čak je i ova tamno plava boja ok uživo.
That's what she said - sorry morao sam
Kaže....bolje i pimpek u ruci nego vrabac na grani
That's what she said - sorry morao sam
Haha, pa dobro, da.
Koji od ova dva
6 | Iphone 17 |
---|---|
2 | Iphone 16 pro |
Inace za svaki mob kupim najtanju silikonsku maskicu, al ovo je strava debelo i glomazno

greskom poslao dvije iste poruke
Koji od ova dva
Sa jedne strane imamo entuzijaste tehnologije, to su oni koji krvare jer im preoderani telefon nije dosao to jutro na kucni prag.
Ako njih maknemo i fokusiramo se na regularne korisnike telefona, mislim da je uvijek sweet spot bio u proslogodisnjim modelima u trenu prezentacije novih modela.
Ja sam osobno do sada koristio iPhone XS, punih 7 godina. Sada prije neki dan sam uzeo novi iPhone 16 PRO MAX za 900 EUR, neotvoren.
Meni je to 750EUR ustede u odnosu na novi iPhone 17 PRO MAX istog kapaciteta, kojeg sam gledao na eKupi.
A poznavajuci sebe, taj novelty faktor ce proci kroz 3 dana neovisno imao ja IP17 ili IP16.
Naravno, iPhone 16 PRO MAX je i dalje iznimno sposoban uredjaj koji ce me vjerojatno sluziti opet 5-6-7 godina bez problema.
Pa sada na kraju dana mislim da svatko od nas zna, spada li u tabor entuzijasta ili regularnih korisnika.
I naravno, s obzirom na osobne preferencije ce gledati najnoviji u seriji ili generaciju stariji.