17 17 pro jedna od najružnijih serija do sada, šteta, trebali su ići u smjeru 15 pro, recimo vizualno savršen.
17 17 pro jedna od najružnijih serija do sada, šteta, trebali su ići u smjeru 15 pro, recimo vizualno savršen.
Kada ga držiš u ruci, nije tako loš. Jedno su slike na internetu, a drugo je kada mobitel primiš u ruku. Tako da je 17 pro sasvim ok. Čak je i ova tamno plava boja ok uživo.
Kada ga držiš u ruci, nije tako loš. Jedno su slike na internetu, a drugo je kada mobitel primiš u ruku. Tako da je 17 pro sasvim ok. Čak je i ova tamno plava boja ok uživo.
That's what she said - sorry morao sam
Kaže....bolje i pimpek u ruci nego vrabac na grani
That's what she said - sorry morao sam
Haha, pa dobro, da.
Koji od ova dva
10 | Iphone 17 |
---|---|
1 | Iphone 16 pro |
Inace za svaki mob kupim najtanju silikonsku maskicu, al ovo je strava debelo i glomazno

greskom poslao dvije iste poruke
Koji od ova dva
Sa jedne strane imamo entuzijaste tehnologije, to su oni koji krvare jer im preoderani telefon nije dosao to jutro na kucni prag.
Ako njih maknemo i fokusiramo se na regularne korisnike telefona, mislim da je uvijek sweet spot bio u proslogodisnjim modelima u trenu prezentacije novih modela.
Ja sam osobno do sada koristio iPhone XS, punih 7 godina. Sada prije neki dan sam uzeo novi iPhone 16 PRO MAX za 900 EUR, neotvoren.
Meni je to 750EUR ustede u odnosu na novi iPhone 17 PRO MAX istog kapaciteta, kojeg sam gledao na eKupi.
A poznavajuci sebe, taj novelty faktor ce proci kroz 3 dana neovisno imao ja IP17 ili IP16.
Naravno, iPhone 16 PRO MAX je i dalje iznimno sposoban uredjaj koji ce me vjerojatno sluziti opet 5-6-7 godina bez problema.
Pa sada na kraju dana mislim da svatko od nas zna, spada li u tabor entuzijasta ili regularnih korisnika.
I naravno, s obzirom na osobne preferencije ce gledati najnoviji u seriji ili generaciju stariji.
Ja sam osobno do sada koristio iPhone XS, punih 7 godina. Sada prije neki dan sam uzeo novi iPhone 16 PRO MAX za 900 EUR, neotvoren.
Meni je to 750EUR ustede u odnosu na novi iPhone 17 PRO MAX istog kapaciteta, kojeg sam gledao na eKupi.
Bravo i respect za ovo...tako se koristi mobitel,i kupuje novi
dupla poruka sorry
obrisi
Inace za svaki mob kupim najtanju silikonsku maskicu, al ovo je strava debelo i glomazno
Ovisi koji dio mobitela tresne o stol, o beton, o pločice na podu... Meni mobitel povremeno ispadne iz ruke. Zadnji put u čekaonici doma zdravlja jer sam mobitel držao prenisko pri dnu, a dosta je težak i velik i onda je gravitacija odradila svoje. Kako je u Spigenovoj srednje debeloj ili srednje tankoj masci, nije mu se ništa dogodilo. Ali mi je jedan Huawei na moru pao na hrapavi beton. Isto u Spigenovoj masci. Puklo je zaštitno staklo, ali je samo staklo ekrana ostalo netaknuto. Ovisi o visini, o kutu pada, o težini mobitela, kvaliteti maske i materijala samog mobitela. Da uložim 2000 eura poput nekih u Pro Max, i ja bih stavio debelu masku. Jasno, oni koji imaju novca za bacanje, oni ne stavljaju masku, da se vidi da je to Iphone i to najnoviji.
Koji od ova dva
Sa jedne strane imamo entuzijaste tehnologije, to su oni koji krvare jer im preoderani telefon nije dosao to jutro na kucni prag.
Ako njih maknemo i fokusiramo se na regularne korisnike telefona, mislim da je uvijek sweet spot bio u proslogodisnjim modelima u trenu prezentacije novih modela.
A poznavajuci sebe, taj novelty faktor ce proci kroz 3 dana neovisno imao ja IP17 ili IP16.
Naravno, iPhone 16 PRO MAX je i dalje iznimno sposoban uredjaj koji ce me vjerojatno sluziti opet 5-6-7 godina bez problema.
Pa sada na kraju dana mislim da svatko od nas zna, spada li u tabor entuzijasta ili regularnih korisnika.
I naravno, s obzirom na osobne preferencije ce gledati najnoviji u seriji ili generaciju stariji.
Uvijek se potrudim pročitati svaki članak (koji naravno pročitam a ne preskačem iz inih razloga) sa razmišljanjem, a kod vas me je kolega podstaknuo odgovor činjenica da ste mali iPhone kao i ja, sa kojim sam i ja bio iznimno zadovoljan, dok nisam dobio nemoralnu ponudu gdje sam "pao na koljena" i zbog jednog rođendana i poklona ga prodao!
Uvjeren sam da bih ga i sam nakon skorom četri godine korištenja ipak koristio još koju, obzirom niti linija 13, niti 14 a niti 15 me nisu oborila sa skorom ničim što već nemam s nogu!
Dok sam dočekao liniju 16, koliko sam puta proživio temu "tramvaj zvan čežnja" čitaj iPhone, ali dočekao sam ga nekako! I zadovoljan sam sa svime, makar sam IMPRESIONIRAN brojkama koje demonstrira 17Pro Max, usudio bih se kazati Najbolji mobitel 2025 na svijetu u klasi!
Druga stvar je distinkcija između nekog tko pizdi jer nije dobio najnoviji mobilni gadget jučer naspram onih koji uživaju u danu, društvu bliskih osoba i životu uopće (gdje ubrajam i sebe), ciklus izmjene mobilnog gadgeta može biti valjan, moje skroman subjektivan stav, od godinu dana za drugu godinu pa sve do vječnosti, ovisi što tko ima, treba ili traži! Osobno sam u generalnoj situaciji poklonik četri godine ciklusa izmjene mobilnog gadgeta, ali po neki puta idem i na dvije, koje ću najvjerojatnije iskoristiti i 2026 i 2028!
Razlog, specifikacije iPhone Pro Max modela su fantastične već danaske, a iduće godine (ukoliko je moj izvor točan) dolazi u portfelj zelena boja na Pro/Max modele, onako Irska zelena, moja kind boja, kojeg opet kanim imat dvije godine do dolaska iPhone Fold recimo 3, gdje sinutvaram da je iPhone Air prethodnica Foldu, a i Air je u bitnim detaljima tvrd orah, ustvari jabuka !
U takvom scenariju razvoja situacije, od 2028 ne kanim se više previše zamarat sa "novim" modelima, tu ću stati na loptu stvarno puno godina, četri najmanje ziher!
Obzirom sam po vokaciji vječni optimist, nadam se da će uzimati "stare" mobitele u zamjenu !!!!!!!!!

Koji od ova dva
Svakako. Ja gledam prvo na svoje potrebe, a za to mi je bolji samostalni foto aparat manjih dimenzija. Ali avaj, jedan Sony kompakt kojeg gledam košta 5.059,00 eura. :-) Nisam profesionalac, ne zarađujem od snimanja, ali doslovno od malih nogu fotkam i to mi je strast i hobi. Ali nekako ne mogu dati toliku lovu za mobitel s kamerama kojima svako malo otkriju neki problem umjesto samostalne kamere. U mojoj glavi je to i dalje telefon s dodacima. :-)
jel došao kome AIR model?