Vuze problem!!!!

poruka: 12
|
čitano: 2.141
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vuze problem!!!!

ljudi molim vas pomagajte, skidam sa torrenta za vuze-om, e sad, skido sam prije nekoliko dana igru i brzina je isla cak preko 500kb/s, i danas ja idem skidat neke nove filmove i pocnem skidat i sad ja gledam i gledam kad ce se brzina pocet povecavat al nije isla gore naj vise sto je bila je 29kb/s, promjenio sam mali milijun torrenta ali nista, nejde i nejde, i sad ja pitam vas kaj da radim???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vuze problem!!!!

Nemoj zezat'? Skidaš ti igre, kažeš i filmove? Ilegalno?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vuze problem!!!!

khm khm kaj bi bilo ilegalno.....mislio sam na pokusne igre (demo), da bas filmovi, to su trailer, skinem trailer i ak je dobar odem u kinoSmijeh

16 godina
neaktivan
Vuze problem!!!!

Ha, ha, ha. Dobro sam se ismijao na ovo. Uzmimo da je istina (iako si rekao 'nove filmove', ali to je valjda tipfeler Namigiva)

Opet, to je premalo informacija.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vuze problem!!!!

to pod "nove filmove" sam mislio nove trailer.........kak mislis malo informacija...........imam max adsl, i njihov ruter (D-link - dsl 584t) ak si na to mislio/la............skidam sa vuze -om i brzina mi nejde vise od 29kb/s.......evo sad se popela na 50kb/s al to nije nis u usporedi sa 500kb/s...........seeds ima 20 a peersa 26....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vuze problem!!!!

Jesi li probao neku 'demo igru' sa dobrim omjerom seedera i leechera?

0 0 hvala 0
17 godina
Vuze problem!!!!

To je premali omjer seedera i leechera.. Treba bit najmanje 2x više seedera za neku bolju brzinu.

Q6600 (3.0Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vuze problem!!!!

Zavisi kakav si torrent našao.

Meni na demonoidu npr. s ukupno 10 (i seeda i leecha) ide oko 400 stalno, a na običnim torrentima ima ih 50 i ide oko 200.

To i nije neka mjera.

Otiđi regaj se na demonoid, ako možeš na neki drugi privatni još bolje i od tuda skidaj, na ostalom se ne isplati.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vuze problem!!!!

e a ja se nisam registriro na demonoidu a skidam sa njega (jel je u tom stvar?)evo sad skidam trailer od X-Men Origins Wolverine seed 25,    peers 30...... nejde vise od 28 kb/s

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vuze problem!!!!

evo ga konacno je povuko do 249kb/s i vrti se stalno oko 230kb/s.............al sad ja vas pitam zasto samo do 250kb/s, jer kak sam vec reko nijje se vrtio oko 230kb/s nego oko 400kb/s..............probo sam cetri torrenta i sva cetri su dosli do 250kb/s a nikak da prede taj 250kb/s.............jel znate mozda zasto?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Vuze problem!!!!
karlo94 kaže...

evo ga konacno je povuko do 249kb/s i vrti se stalno oko 230kb/s.............al sad ja vas pitam zasto samo do 250kb/s, jer kak sam vec reko nijje se vrtio oko 230kb/s nego oko 400kb/s..............probo sam cetri torrenta i sva cetri su dosli do 250kb/s a nikak da prede taj 250kb/s.............jel znate mozda zasto?

možda si limitirao download. provjeri u opcijama
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 12:29 (leo_819).
16 godina
neaktivan
Vuze problem!!!!

e aj molim te mozes mi rec tocno di da odem to namjestit.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice