ljudi molim vas pomagajte, skidam sa torrenta za vuze-om, e sad, skido sam prije nekoliko dana igru i brzina je isla cak preko 500kb/s, i danas ja idem skidat neke nove filmove i pocnem skidat i sad ja gledam i gledam kad ce se brzina pocet povecavat al nije isla gore naj vise sto je bila je 29kb/s, promjenio sam mali milijun torrenta ali nista, nejde i nejde, i sad ja pitam vas kaj da radim???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemoj zezat'? Skidaš ti igre, kažeš i filmove? Ilegalno?
khm khm kaj bi bilo ilegalno.....mislio sam na pokusne igre (demo), da bas filmovi, to su trailer, skinem trailer i ak je dobar odem u kino
Ha, ha, ha. Dobro sam se ismijao na ovo. Uzmimo da je istina (iako si rekao 'nove filmove', ali to je valjda tipfeler )
Opet, to je premalo informacija.
to pod "nove filmove" sam mislio nove trailer.........kak mislis malo informacija...........imam max adsl, i njihov ruter (D-link - dsl 584t) ak si na to mislio/la............skidam sa vuze -om i brzina mi nejde vise od 29kb/s.......evo sad se popela na 50kb/s al to nije nis u usporedi sa 500kb/s...........seeds ima 20 a peersa 26....
Jesi li probao neku 'demo igru' sa dobrim omjerom seedera i leechera?
To je premali omjer seedera i leechera.. Treba bit najmanje 2x više seedera za neku bolju brzinu.
Zavisi kakav si torrent našao.
Meni na demonoidu npr. s ukupno 10 (i seeda i leecha) ide oko 400 stalno, a na običnim torrentima ima ih 50 i ide oko 200.
To i nije neka mjera.
Otiđi regaj se na demonoid, ako možeš na neki drugi privatni još bolje i od tuda skidaj, na ostalom se ne isplati.
e a ja se nisam registriro na demonoidu a skidam sa njega (jel je u tom stvar?)evo sad skidam trailer od X-Men Origins Wolverine seed 25, peers 30...... nejde vise od 28 kb/s
evo ga konacno je povuko do 249kb/s i vrti se stalno oko 230kb/s.............al sad ja vas pitam zasto samo do 250kb/s, jer kak sam vec reko nijje se vrtio oko 230kb/s nego oko 400kb/s..............probo sam cetri torrenta i sva cetri su dosli do 250kb/s a nikak da prede taj 250kb/s.............jel znate mozda zasto?
evo ga konacno je povuko do 249kb/s i vrti se stalno oko 230kb/s.............al sad ja vas pitam zasto samo do 250kb/s, jer kak sam vec reko nijje se vrtio oko 230kb/s nego oko 400kb/s..............probo sam cetri torrenta i sva cetri su dosli do 250kb/s a nikak da prede taj 250kb/s.............jel znate mozda zasto?
e aj molim te mozes mi rec tocno di da odem to namjestit.