To su ti zadnja 3 mjeseca.
Vaš YouTube channel
- poruka: 2.011
- |
- čitano: 549.940
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nedavno sam počeo sa objavljivanjem po yt nekih remixova i naravno prvi put se susreo sa kršenjem autorskih prava pa me zanima sad dali postoji neka mogućnost da se to izbjegne, pisanjemu opisu ko je vlasnik, da ne zarađujem na navedenom videu itd
ili je to nemoguće..
Nedavno sam počeo sa objavljivanjem po yt nekih remixova i naravno prvi put se susreo sa kršenjem autorskih prava pa me zanima sad dali postoji neka mogućnost da se to izbjegne, pisanjemu opisu ko je vlasnik, da ne zarađujem na navedenom videu itd
ili je to nemoguće..
vidio sam neke krkane koji uplodaju cijele albume i svakakve kompilacije i uredno zarađuju... sad nezz kako im to polazi za rukom... ja kad sam napravio piano obradu od neke pjesme i stavio original pjesmu u pozadini odmah su claimali video i deaktivirali ga u gotovo svim državama svijeta, a nisam niti imao u planu da ga monetiziram...
ekipa mozda je off topic al zanima me ovih 600 eura sto sam zaradio, jel to samo za taj treci mjesec ili sve ukupno? :)
Kako si uključio uzaradu, a nije dostupna u HRV?
mene više zanima kako je toliko digao u samo 3 mj... daj mi link od kanala da vidim to čudo
ili je to nemoguće..
vidio sam neke krkane koji uplodaju cijele albume i svakakve kompilacije i uredno zarađuju... sad nezz kako im to polazi za rukom... ja kad sam napravio piano obradu od neke pjesme i stavio original pjesmu u pozadini odmah su claimali video i deaktivirali ga u gotovo svim državama svijeta, a nisam niti imao u planu da ga monetiziram...
Meni pola videa shebu s tim govnarskim autorskim pravima.
Igram igru koju SAM KUPIO SVOJIM NOVCEM, i neka mutava pjesma svira u pozadini u IGRI i gase mi audio il blokaju video....WTF!
vjerovatno postoji neka caka da se to go*no zaobiđe, ali nisam našo ništa korisno dok sam tražio tako da sam odusto, imam soundcloud, ak saznate nešto u vezi tog na yt, napišite ovdje
ili je to nemoguće..
Meni pola videa shebu s tim govnarskim autorskim pravima.
Igram igru koju SAM KUPIO SVOJIM NOVCEM, i neka mutava pjesma svira u pozadini u IGRI i gase mi audio il blokaju video....WTF!
O kojoj igri se radi?
Ma što se tiče tih autorskih prava, mislim da bi bilo najbolje da ti izvođači i izdavačke kuće snimaju samo za sebe i da uopće ne izdaju nikakvu glazbu nego da snimaju za sebe i da slušaju sami sebe.
Kakva korist od glazbe ako ju se ne može slušat, puštat, dijelit, obrađivat? OK, razumijem da je to njihov rad, no i pekar isto speče kruh pa ne prodaje taj isti kruh 100 godina, nego drugi dan peče novu štrucu kruha.
Ajd 12 mjeseci da traju prava još i razumijem, no nakon toga bi ih trebalo jako umanjit (naravno ne da ih drugi kopiraju ili pjevaju na svojim koncertima) nego što se tiče dijeljenja sadržaja, obrada i sl.
Koja svrha pjesme/filma ako se zaboravi?
Tko će danas kupit 5 godina star album neke prosječne grupe koja je na tom albumu imala 2 hita koja su do danas zaboravljena? Tko će posudit u videoteci film star 10 godina koji je već bio na TVu 20x?
Nebi ništa rekao i da ti izdavači stvarno nemaju para, al to su sve mahom multimilijoneri.
Pozdrav ekipa imam jedno pitanje pa se nadam da ce te mi moci odgovoriti...
Dakle prije par mjeseci me neki lik prijavio za krsenje autorskih prava tj da sam uploadao njegov video (a nije njegov) i ja sam dobio opomenu koja istjece 29.5 i trenutno mi account ima losu reputaciju...
Eh sad me zanima,da li ce meni racun i dalje imat losu reputaciju nakon sto mi istekne opomena i da li cu moci zaradjivat na YT... ?
Pozdrav ekipa imam jedno pitanje pa se nadam da ce te mi moci odgovoriti...
Dakle prije par mjeseci me neki lik prijavio za krsenje autorskih prava tj da sam uploadao njegov video (a nije njegov) i ja sam dobio opomenu koja istjece 29.5 i trenutno mi account ima losu reputaciju...
Eh sad me zanima,da li ce meni racun i dalje imat losu reputaciju nakon sto mi istekne opomena i da li cu moci zaradjivat na YT... ?
Samo čekaj, kad istekne opomena opet će kanal imati dobru reputaciju... I ja sam sa istim problemom, ali zbog videa kojeg je takedownoao CroRec (snimka sa koncerta, low kvaliteta) pa sad recimo nemam mogućnost live streama i još neke meni nebitne fičrove. Ako si partner diert sa YT-om, onda čekaj da prođe pa da opet možeš monetizirat video, inače se konzultiraj sa partner firmom (to sam ja napravio i riješeno je bilo brzo)
Mah nisam partner sa YTom zato i zelim znati da li cu poslje toga moci zaradjivati na YT,a ovaj sto me prijavio,on uploada tudje videozapise i skuplja poglede,a ako bi ja htio dokazat da je to moj videozapis,moro bi onda poslje ici na sud ili kaj vec...
Ja radim kratke filmice te bi volio dobiti priliku pa ako imate koju minuticu pogledajte moj kanal..Hvala unaprijed <3
https://www.youtube.com/channel/UCyGygcwu7aGqZXsNJS43GrQ
Pozdrav, zanima me, može se li se kako popis za reprodukciju odjedanput skinuti svoje videe na na svoj komp?
Pozdrav, zanima me, može se li se kako popis za reprodukciju odjedanput skinuti svoje videe na na svoj komp?
Falio si temu
Samo čekaj, kad istekne opomena opet će kanal imati dobru reputaciju... I ja sam sa istim problemom, ali zbog videa kojeg je takedownoao CroRec (snimka sa koncerta, low kvaliteta) pa sad recimo nemam mogućnost live streama i još neke meni nebitne fičrove. Ako si partner diert sa YT-om, onda čekaj da prođe pa da opet možeš monetizirat video, inače se konzultiraj sa partner firmom (to sam ja napravio i riješeno je bilo brzo)
Znači, moj će kanal opet imati dobru reputaciju kada istekne opomena što se tiče unovačenja (monetizirati) pa su moći ponovno stavljati video i skupljati poglede?
Ja sam još malo pa do "potpisa" ugovora s Damnlagom. No lock-in, 90-10 split, možete otići kad vas volja. Dobar partnership program je Damnlag.
el postalo moguće unovčavanje iz HR?ili moram i dalje staviti Britaniju ili nekaj drugo
el postalo moguće unovčavanje iz HR?ili moram i dalje staviti Britaniju ili nekaj drugo
itko
itko
je, ja sam se prijavio sa AdSense racunom u cetvrtak i jutros su mi odobrili prihode, samo sada moram cekati par dana prije nego reklame krenu ic po videozapisima
je, ja sam se prijavio sa AdSense racunom u cetvrtak i jutros su mi odobrili prihode, samo sada moram cekati par dana prije nego reklame krenu ic po videozapisima
odlično , jer i mislio sam adsense + yt partnership ali znam da prije nije bilo dostupno u HR
Eto, ako ima netko mlađi tko voli Pokemone / Digimone, i ako je lud za autima i Need for Speedom. Također tražim prijatelje pa nudim dealove kao lajk za lajk i slično. Također, bilo bi fora da se sprijateljim s nekim. Ugl. ...
Moj Need for Speed kanal:
Moj Pokemon / Digimon / Adventure / RPG kanal:
Tu i tamo također pričam glupe priče, pa ako nekog zanima.
Možete me slijediti na stranicama:
https://www.facebook.com/pages/Premeseagry/1561456774137301
Eto, ako ima netko mlađi tko voli Pokemone / Digimone, i ako je lud za autima i Need for Speedom. Također tražim prijatelje pa nudim dealove kao lajk za lajk i slično. Također, bilo bi fora da se sprijateljim s nekim. Ugl. ...
Moj Need for Speed kanal:
Moj Pokemon / Digimon / Adventure / RPG kanal:
Tu i tamo također pričam glupe priče, pa ako nekog zanima.
Možete me slijediti na stranicama:
https://www.facebook.com/pages/Premeseagry/1561456774137301
Dopada mi se MW :3
Btw. jel ti nije nekako razvučen ekran na mw?
MW je prirodno u 4:3 formatu, a ja sam snimao u 16:9. Mislim da su do Most Wanteda 12 svi Need for Speedovi u 4:3 samo.
Pozdrav i isprike za bumpanje neaktivne teme, međutim evo taman sam sjeo za pc i vidim da mi nešto nije u redu sa youtube kanalom.
Iz nekog razloga ne vidim ime svog kanala, nevidljiva mi je opcija prenesi i nevidljiva su mi imena videozapisa koji su objavljeni od strane kanala kojih pratim.
Također u povijesti pregledavanja ne mogu vidjeti ime pjesme ili videa, vidim samo tko ga je prenio.
Isto tako ne mogu lajkat/dislajkat video zapise niti ih komentirati.
Da napomenem, nisam kršio nikakva pravila youtubea, niti autorska prava jer nemam nikakve videozapise na svom kanalu, tako da ne razumijem zašto mi je youtube bannao account ako je to u pitanju.
Sve to se vidi trenutno u IE 11 a da reistaliraš Krom jel?
da si ti banan ne bi ti uopće više ušao na taj račun. :)
ovo i jest uslikano u google chrome, kakav te ie spopao haha :D
Kažem da se to kod mene u IE 11 vidi dakle nema tih problema, krom te hebe. Reinstaliraj ga. Jel sada jasnije?
EDIT: Sve se vidi i u staroj Operi 12.17. dakle nije problem u YT nego kod vas a ima vas više, u Kromu. Reinstalacija možda pomogne.
Ili se vrati na neku stariju verziju.