zar ne mozes preko poste jednostavno primati novac ?
Vaš YouTube channel
- poruka: 2.011
- |
- čitano: 550.016
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zar ne mozes preko poste jednostavno primati novac ?
Ne, za moju mrezu samo Paypal!
kada se idem reg. na adsense da stavim da zivim u UK ili Hrv? ako stavim u Hrv nemogu staviti postanski broj jer takvih nema u UK -..-
kada se idem reg. na adsense da stavim da zivim u UK ili Hrv? ako stavim u Hrv nemogu staviti postanski broj jer takvih nema u UK -..-
Možeš lažirati poštanski broj jer im ne treba ako će ti uplačivati na paypal.
za adsense stavi sve važeće podatke,za yt nije bitno
sto mislite koliko se zaradi sa 1000 viewsa prosjecno ? imam ooko 2 videa na tjedan...
nisu pogledi bitni,nego klikovi na reklame,ja sam na starom yt acc ,adsense + yt zaradio 19,15$ na 1138 klikova ili 1135 nzm točno više,to je bilo prije 2 mjeseca
znaci da stavim da sam iz hrvatske, pravi postanski broj, ime prezime... ? i jeli bolje biti na adsense ili social blade ?
to si se reklamirao na nekoj vecoj stranici ?
znaci da stavim da sam iz hrvatske, pravi postanski broj, ime prezime... ? i jeli bolje biti na adsense ili social blade ?
ja sam dosad jedino adsense,ništa drugo pa nemogu reći ali mislim da je adsense među najboljima jer znam da je netko jednom vamo u temi rekao da ima s tgn-om i da zaradi 1-2$ na 1000 klikova,što je užaš do sam od ovih ostalih čuo da je Curse dobar - nekima daje 80-20,a inače je valjda 70-30% i dobro se plača,sad koliko je to istina
hvala, jos dva pitanja,u koliko mjeseci si sveukupno zaradio te novce, i drugo pitanje: znaci da stavim sve prave podatke za adsense, ime prezime, grad, postanski broj.... ?
hvala, jos dva pitanja,u koliko mjeseci si sveukupno zaradio te novce, i drugo pitanje: znaci da stavim sve prave podatke za adsense, ime prezime, grad, postanski broj.... ?
u 16 dana,ali ja na tom yt acc - www.youtube.com/007strmi sam u tih 16 dana imao samo oko 400pogleda po danu jer imam oko 330 pretplatnika,tako da ako imaš više pretplatnika i pogleda to znači vjerojatno više klikova na reklame i više zarade
Ljudi imam problem dali je netko od vas imao ista slicno,znaci jednostavno mi je nestao tab za menotizaciju na par videa.Youtube me nije obavjestio ni ocemu nisam dobio prijavu claim nista znaci samo su mu nestale reklame i izgubio se tab za postavljanje reklama na video,poslao sam im feedback evo vec par dana cekam odgovor ovo sto rade veoma je nprofesionalno od njih nikakvu obavjest o ovome nisam dobio putem maila.
ima netko iskustva s ovime,npr ovakvim slučajem - znači igra u beti i ima stavljen nda i ja uploadam na yt ali stavim PRIVATNO i onda samo čekam kad maknu nda i stavim javno,el može to tako ili bi obrisali odmah kad bi uploadao makar iako je privatno postavljeno?
ima netko iskustva s ovime,npr ovakvim slučajem - znači igra u beti i ima stavljen nda i ja uploadam na yt ali stavim PRIVATNO i onda samo čekam kad maknu nda i stavim javno,el može to tako ili bi obrisali odmah kad bi uploadao makar iako je privatno postavljeno?
Slobodno ti uploadaš, ako je privatno pod pretpostavkom je da ćeš samo ti to gledati, a to je dopušteno.
Slobodno ti uploadaš, ako je privatno pod pretpostavkom je da ćeš samo ti to gledati, a to je dopušteno.
budem to onda napravio,da upload eso iz bete i jednom kad maknu nda samo stavim javno :D
nego el zna netko kako streamati na yt igru?jer odem za prijenos uživo i nudi mi we cam
Curse je povecao partnerima 95% revenue share za sijecanj.
Iz email-a koji sam dobio: January revenue share increased to 95% The ad market is always very slow at the beginning of January and earnings take a dive, this affects every aspect of advertising including Youtube. We figured that it’s easier to go through tough times as a team, so we're increasing the revenue share of 90% contracts to 95% for the month of January!
This change will affect your payment for the month of January happening on March 10th and anything after that will be back to the regular 90% revenue share.
curse daje najviše
Kako da mi EA makne "prava" sa mojih prijašnjih videa na kojima igram BF3? Imaju dosta viewa, a ja sam uložio žalbu na dva videa za sada pa čekam odgovor. Negdje sam čuo da su dosta blagi i da miču ali tek kad ih kontaktiram.
Kako da mi EA makne "prava" sa mojih prijašnjih videa na kojima igram BF3? Imaju dosta viewa, a ja sam uložio žalbu na dva videa za sada pa čekam odgovor. Negdje sam čuo da su dosta blagi i da miču ali tek kad ih kontaktiram.
Mislim da si si sam dao odg na tvoje pitanje. :)
Mislio sam da postoji neko jednostavnije rješenje, a ništa, uložio sam pritužbe na te videe i objasnio o čemu se radi pa bi trebali unutar mjesec dana odgovoriti.
Mislio sam da postoji neko jednostavnije rješenje, a ništa, uložio sam pritužbe na te videe i objasnio o čemu se radi pa bi trebali unutar mjesec dana odgovoriti.
ugl upoznat sam stime ali na drugi nacin..imo sam stari kanal i tip mi ukro klip i ja ga tuzio nakraju mi obrisali kanal i svih 1m wiewa sto sam imo.a jbg sta je tu je.htio sam time reci da nije pametno se igrati tuzbama. A to ako su ti prijavili video to nemogu oni maknut..izbrises video i kroz 6 mj ce se sama izbrisati tuzba.tako je barem meni bilo slicno
Najbolje je trpi i šuti xd
Jedan video u zadnjih par dana mi je odjednom postao podosta popularan Youtube me je onda zatražio da mu pošaljem dokumentaciju da imam prava na sve elemente u videu. Poslao sam što sam imao, ali naravno to njima nije bilo dosta. Sad mene zanima... da li je moguće da taj video opet omogućen za unovčavanje ako uđem u partnerstvo sa Social bladeom ili nekim drugim ? Hvala
Jedan video u zadnjih par dana mi je odjednom postao podosta popularan Youtube me je onda zatražio da mu pošaljem dokumentaciju da imam prava na sve elemente u videu. Poslao sam što sam imao, ali naravno to njima nije bilo dosta. Sad mene zanima... da li je moguće da taj video opet omogućen za unovčavanje ako uđem u partnerstvo sa Social bladeom ili nekim drugim ? Hvala

zeMo link od videa ? :D
da li je bolje adsense ili social blade ?
zeMo link od videa ? :D
da li je bolje adsense ili social blade ?
nzm sa sb,posto ja samo adsense koristim.I dosad nikakvih problema,plaćaju puno,ako ne najviše među top 3 vjerojatno