Vaš YouTube channel izdvojena tema

poruka: 2.011
|
čitano: 549.959
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Vaš Youtube channel
zerocool12 kaže...
Gremlin144 kaže...
zerocool12 kaže...
Gremlin144 kaže...
zerocool12 kaže...
Mogli bi mi manji što postamo video-ve (odnosno ne želimo pristupiti networku ili slično), jedni druge reklamirat po videima...

Onda nećeš ništa zaraditi.

Jedino ako ti je cilj nakupljat poglede, a to mi se čini bezveze.

Zakaj?

Pa po pogledu dobijes...

A ko će ti plaćati te poglede?

Youtube? Ja nisam u nikakvom networku, samo sam partner sa youtube-om..

Kako si uspio postati partner samo s yt?

------------------------------------------------------

www.youtube.com/watch?v=jdLm6HbZzeA

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 14:08 (Gremlin144).
16 godina
neaktivan

Poslao im zahtjev,primili me i to je to.. :S

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
zerocool12 kaže...

koju zemlju si odabrao?jer nemože se iz hrv :D

16 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
zerocool12 kaže...

koju zemlju si odabrao?jer nemože se iz hrv :D

Za zemlju sam si stavio Ujedinjeno Kraljevstvo (ili GB), jedan forumaš je to ojasnio na forumu.

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
Vaš Youtube channel

sad kad sam im rekao da odlazim ponudili su mi ugovor gdje dobivam 20% više :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Prvi put sam komentirao gameplay i mikrofon me poceo zahebavati nadam se da ce necuje puno

a na laptopu nema sanse da snimim gameplay sa komentarom jer mikrofon susti, neznam zasto.

www.mmo-balkan.com/forum
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Evo moj channel. Počela sam se prije 10ak dana igrat sa snimanjem i editiranjem, tako da bi mi svaki komentar dobro došao. I što se kvalitete videa tiče, a i sadržaja.

Zasad je samo Spelunky u điru i jedan FTL video, ali razmatram i druge igre. Problem je što mi je veza nikakva, pa mi treba 100 godina da se nešto uploada.

Channel

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
16 godina
neaktivan
banana658 kaže...

Pozdrav!

Evo moj channel. Počela sam se prije 10ak dana igrat sa snimanjem i editiranjem, tako da bi mi svaki komentar dobro došao. I što se kvalitete videa tiče, a i sadržaja.

Zasad je samo Spelunky u điru i jedan FTL video, ali razmatram i druge igre. Problem je što mi je veza nikakva, pa mi treba 100 godina da se nešto uploada.

Channel

Nezz kolko znas,al probaj se malo igrat sa formatima i bit-rateovima da vidis koji ti je najbolji omjer kvalitete i veličine..Bit će ti lakše kod uploada..

Btw. super videovi i super ti ide engleski :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 12:48 (zerocool12).
15 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
banana658 kaže...

Pozdrav!

Channel

Nezz kolko znas,al probaj se malo igrat sa formatima i bit-rateovima da vidis koji ti je najbolji omjer kvalitete i veličine..Bit će ti lakše kod uploada..

Btw. super videovi i super ti ide engleski :D

Hvala što si pogledao stranicu i hvala na pozitivnim komentarima :)

Nisam još baš upućena u sve postavke za editiranje, a i mali mi je problem što imam 16:10 monitor. Valjda ću skupit nešto za novi.

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
13 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

Evo neka montaza gameplay-a sa jetom, cisto nesto nabrzinu da ostanem aktivan, sada radim jos jednu bf3 montazu...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Vaš Youtube channel

Meni je glupo što se masa ljudi subskrajba, a uopče ne prate kanal. od njih 2,5 k možda njih 10 prati, a ostatak pogleda dobim od drugih videa koji reklamiraju taj video.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Pozdrav svima, evo link od mog YouTube kanala, gdije možete da pronađete unboxinge i recenzije raznih stvari, vlogove,gameplayeve.

bavim se več jednu godinu sa time tako da sam uspio prikupiti +400 Pretplatnika, novi video ide svakim danom osim subote i nedjelje :)
Nadam se da če se nekome svidjeti i podržat moj kanal i trud. 

11 Subscribed
www.youtube.com/zanekejanemamimena

0 3 hvala 0
14 godina
Vaš Youtube channel

Pozdrav,

za početak isprike forumu i moderatorima, ranije sam postao poruku sa drugog accounta ne znajući da je to protiv pravila. Account je izbrisan i ovo je sada jedan jedini koji koristim. Ispričavam se ovim putem, za one koji su uhvatili incident, za one koji nisu, nema veze.

Uglavnom, nedavno sam postao partner sa TGN-om, a na kanalu će biti gameplayi i walkthroughi raznih igara. Sad je sve to tek u začetku jer je počelo lagano sa Tony Hawkom, ali moglo bi nadam se izroditi u nešto bolje.

Također, kao što sam naveo u prijašnjoj (obrisanoj s razlogom) poruci, bit će i giveaway-i.

Jedan je trenutno u tijeku, a sadrži osnovne igre iz Paradox bundlea, koji je bio na akciji prošli mjesec. Sigurno će bit sumnjičavaca, pa evo i slikica kao dokaz. 

Za kraj evo i link od kanala, pa nadam se da će vam se svidjeti.

P.S. Sljedeći giveaway če biti od Origina bundle koji uključuje BF3 i Simse :) 

-Hvala i isprike još jednom, sve je u najboljoj namjeri bilo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

Nova tenk montaza :)

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Vaš Youtube channel

Kako je giveaway završio, 2 keya su podijeljena. No, s obzirom da su još ostale 4 igre, produžio sam tjedan dana, pa ako je tko zainteresiran -

https://www.youtube.com/channel/UCatVWuO_he62Dcz4_toznDQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vaš Youtube channel

Našao sam program gdje možete povećati svoj broj pogleda na koliko želite.

http://www.shareyoutubevideos.com/

kad instalirate, registrirate se. Stisnite START na Earn free Credits. Kad skupite dovoljno kredita (u minuti dobite oko 15) linkajte si video na tom programu i pogledi vam se počinju sakupljati.

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pazi da ne dobijes ban od strane youtube-a kada skuze da ti pogledi koje imas zapravo nisu pravi.
Bilo je toga prije 1-2 godine i masu ljudi su banali. 

15 godina
xRyder kaže...

Pazi da ne dobijes ban od strane youtube-a kada skuze da ti pogledi koje imas zapravo nisu pravi.
Bilo je toga prije 1-2 godine i masu ljudi su banali. 

Mislim da neće dati ban za kojih 40 pogleda po videu. Barem se nadam.

Imam preko 1,1k videa

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 21:24 (Gremlin144).
16 godina
Vaš Youtube channel

Eto moj

4 videa, 22k viewsa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

1 0 hvala 0
15 godina
Mitch kaže...

Eto moj

4 videa, 22k viewsa.

Ovaj video mi je najgledaniji. :D

Čitao sam forum od SYV i nitko se nije žalio da je dobio ban za poglede i slično.

Jedan lik je kupio 100 000 pogleda, platio 300$. Na kraju nije dobio nikakvi ban od youtubea, čini mi se dosta siguran program.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 22:33 (Gremlin144).
11 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Evo i moj kanal: https://www.youtube.com/user/RMadridCF12

Već sam 4 mjeseca YouTube partner i zarađujem oko 100 kuna mjesečno.

0 0 hvala 0
15 godina
Simon_says kaže...

Evo i moj kanal: https://www.youtube.com/user/RMadridCF12

Već sam 4 mjeseca YouTube partner i zarađujem oko 100 kuna mjesečno.

Nije loše, to zarađuješ jer si partner  s nekom firmom ili preko onih reklama što staviš ispod videa?
Btw. stvarno radi gta 5 na pcu? možeš poslati link? :)

11 godina
neaktivan

Preko firme koja se zove FullScreen sam postao YouTube partner pošto je monetizing nemoguće u Hrvatskoj, a zarađujem na principu tih reklama koje se pojavljuju, tako ta firma oduzima 30% zarade sebi.

I radi ako imaš dobar emulator, samo što moraš imat jako jaki PC da bi to uopće pokrenuo i zahtjeva dosta 'posla' oko svega toga jer ti treba i PS3 BIOS itd. a link ti nemam :p

15 godina
Simon_says kaže...

Preko firme koja se zove FullScreen sam postao YouTube partner pošto je monetizing nemoguće u Hrvatskoj, a zarađujem na principu tih reklama koje se pojavljuju, tako ta firma oduzima 30% zarade sebi.

I radi ako imaš dobar emulator, samo što moraš imat jako jaki PC da bi to uopće pokrenuo i zahtjeva dosta 'posla' oko svega toga jer ti treba i PS3 BIOS itd. a link ti nemam :p

Lijepo, ja sam s TGN-om partner zasad.

Siguran sam da imam dosta dobar PC za to ali , radije se neću zezat s tim. Još nešto zeznem pa mi sve crkne :D .

Dodao sam još svoj drugi račun koji nije glavni, za nabijanje creditsa. Nebi vjerovali da to koriste još ljudi koji su partneri s yt i primaju reklame od neke firme. Još k tome nisu uopče banani ni ništa slično.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 6:59 (Gremlin144).
13 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

evo ja i frend napravili channel, uglavnom vlog ahah, znaci pogledajte ak hocete i recite jel valja i tak to hahah, ovo nap je prvi video tak da....
btw htjeli bi zaradivat putem youtuba al neznamo kako? {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

evo ja i frend napravili channel, uglavnom vlog ahah, znaci pogledajte ak hocete i recite jel valja i tak to hahah, ovo nap je prvi video tak da....

To je najgore, bavit se s necim zbog novaca !

13 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...
anonymous_Zg kaže...

To je najgore, bavit se s necim zbog novaca !

nije zbog novca HAHAHA neg nama je to bas zakoon radit pa ono usput da pokupimo koju kunu {#}

15 godina
Vaš Youtube channel

Postoji kakva mogučnost da na yt napravim livestream kako igram neku igru?

------------------------------------------------------

www.youtube.com/watch?v=jdLm6HbZzeA

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 14:09 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vaš Youtube channel

Možeš, u Video Manageru imaš Live Events. E sad ne znam moraš li biti partner da ti ta opcija bude omogućena..

https://www.youtube.com/channel/UCatVWuO_he62Dcz4_toznDQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Prvo se zapitaj imas li 2mb upload brzine za normalno streamanje sa dobrom slikom i zvukom.

GTA Balkan http://gta-balkan.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice