"Vas dnevni limit je istekao!"

poruka: 11
|
čitano: 14.191
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

http://filmovi.infopult.net/

Na koji nacin mogu ovo zaobici a da ne resetiram router (to ne smijem)? 

The only thing I put before me is do re.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da platiš 1€?

such help, much wow

jedino čega se ja mogu sjetiti je da probaš preko proxya nekog, al' onda će vjerojatno učitavat neš 6 tamnih stoljeća

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Objasni mi molim te kako. Step by step. :-D

The only thing I put before me is do re.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

možeš probat i preko nekog besplatnog vpn servisa kao npr www.justfreevpn.com ili nekog drugog koji će ti zamaskirat ip adresu, ali opet 1€ nije puno za dat jer to je simbolična cijena i ako češće koristiš taj servis za gledanje filmova bilo bi fer tu cijenu i platiti

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: "Vas dnevni limit je istekao!"
VirtUoso kaže...

Objasni mi molim te kako. Step by step. :-D

Ne vidim kako je korištenje proxyja prihvatljivije od resetiranja modema?

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
16 godina

Zašto nebi smio resetirat ruter?
Ako netko nekaj skida, restartiranje interneta u softveru rutera je obično dosta brže.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko \\سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probaj počistiti sa CCleanerom, a ako to ne uspije pokreni web browser u anonimnom modu (inkognito). Onda bi ti trebalo raditi. Svaki put kada se pojavi da ti je istekao dnevni limit, opet otvori anonimni mod i gledaj.

0 0 hvala 0
16 godina
Sumnjam da se koriste cookiejima za to.
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko \\سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
8 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

to su jedne jebene seljačine, poštujem što daju 2 filma/serije djevno, ali unatoč tomu ostale stranice to daju besplatno, ali nije to ono što me ljuti. Njihova stranica ima jebeno 100000000000000000000000000000 reklama, prva stvar kad hoćeš nešta gledat moraš ugasit 4 reklame, 4 nova prozora ti moraš ugasit, a zašto? zato što seronje ne dozvoljavaju addblock, ali ajde čak i kad to ugasiš ne možeš odma gledat seriju jer moraš jebeno tri puta kliknit na seriju da se pokrene jer ti iskoče 3 reklame koje moraš gasit, ali ni to nije sve, svakih 5 minutam se to resetira, i ako moraš na wc u pola filma, ako klikneš pauzu iskoče ti još 2 reklame, još 2 jebene reklame, napušite mi se kurca svi s infopulta, najgluplja moguća stranica za gledanje filmova

10 godina
neaktivan
yolo123 kaže...

to su jedne jebene seljačine, poštujem što daju 2 filma/serije djevno, ali unatoč tomu ostale stranice to daju besplatno, ali nije to ono što me ljuti. Njihova stranica ima jebeno 100000000000000000000000000000 reklama, prva stvar kad hoćeš nešta gledat moraš ugasit 4 reklame, 4 nova prozora ti moraš ugasit, a zašto? zato što seronje ne dozvoljavaju addblock, ali ajde čak i kad to ugasiš ne možeš odma gledat seriju jer moraš jebeno tri puta kliknit na seriju da se pokrene jer ti iskoče 3 reklame koje moraš gasit, ali ni to nije sve, svakih 5 minutam se to resetira, i ako moraš na wc u pola filma, ako klikneš pauzu iskoče ti još 2 reklame, još 2 jebene reklame, napušite mi se kurca svi s infopulta, najgluplja moguća stranica za gledanje filmova

Kupis film ili se pretplatis negdje ili ga skines s torrenta. IZI. gtfo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice