Na koji nacin mogu ovo zaobici a da ne resetiram router (to ne smijem)?
Na koji nacin mogu ovo zaobici a da ne resetiram router (to ne smijem)?
Da platiš 1€?
such help, much wow
jedino čega se ja mogu sjetiti je da probaš preko proxya nekog, al' onda će vjerojatno učitavat neš 6 tamnih stoljeća
Objasni mi molim te kako. Step by step. :-D
možeš probat i preko nekog besplatnog vpn servisa kao npr www.justfreevpn.com ili nekog drugog koji će ti zamaskirat ip adresu, ali opet 1€ nije puno za dat jer to je simbolična cijena i ako češće koristiš taj servis za gledanje filmova bilo bi fer tu cijenu i platiti
Objasni mi molim te kako. Step by step. :-D
Ne vidim kako je korištenje proxyja prihvatljivije od resetiranja modema?
Zašto nebi smio resetirat ruter?
Ako netko nekaj skida, restartiranje interneta u softveru rutera je obično dosta brže.
Probaj počistiti sa CCleanerom, a ako to ne uspije pokreni web browser u anonimnom modu (inkognito). Onda bi ti trebalo raditi. Svaki put kada se pojavi da ti je istekao dnevni limit, opet otvori anonimni mod i gledaj.
to su jedne jebene seljačine, poštujem što daju 2 filma/serije djevno, ali unatoč tomu ostale stranice to daju besplatno, ali nije to ono što me ljuti. Njihova stranica ima jebeno 100000000000000000000000000000 reklama, prva stvar kad hoćeš nešta gledat moraš ugasit 4 reklame, 4 nova prozora ti moraš ugasit, a zašto? zato što seronje ne dozvoljavaju addblock, ali ajde čak i kad to ugasiš ne možeš odma gledat seriju jer moraš jebeno tri puta kliknit na seriju da se pokrene jer ti iskoče 3 reklame koje moraš gasit, ali ni to nije sve, svakih 5 minutam se to resetira, i ako moraš na wc u pola filma, ako klikneš pauzu iskoče ti još 2 reklame, još 2 jebene reklame, napušite mi se kurca svi s infopulta, najgluplja moguća stranica za gledanje filmova
to su jedne jebene seljačine, poštujem što daju 2 filma/serije djevno, ali unatoč tomu ostale stranice to daju besplatno, ali nije to ono što me ljuti. Njihova stranica ima jebeno 100000000000000000000000000000 reklama, prva stvar kad hoćeš nešta gledat moraš ugasit 4 reklame, 4 nova prozora ti moraš ugasit, a zašto? zato što seronje ne dozvoljavaju addblock, ali ajde čak i kad to ugasiš ne možeš odma gledat seriju jer moraš jebeno tri puta kliknit na seriju da se pokrene jer ti iskoče 3 reklame koje moraš gasit, ali ni to nije sve, svakih 5 minutam se to resetira, i ako moraš na wc u pola filma, ako klikneš pauzu iskoče ti još 2 reklame, još 2 jebene reklame, napušite mi se kurca svi s infopulta, najgluplja moguća stranica za gledanje filmova
Kupis film ili se pretplatis negdje ili ga skines s torrenta. IZI. gtfo