Upravljanje drugim računalom putem interneta

poruka: 11
|
čitano: 11.978
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako cura mi je u ZG a ja doma, pošto se ona baž nekuži u PC trebalo bi joj neke stvari odradit na laptopu.

Davno mi je frend putem neke web stranice tako nešto radija, uglavnom ušli smo na neku web stranici zajedno ja sam mu pročita par brojeva koj je on upisa kod sebe i zatim je on normalno nastavija upravljat mojim pc.

Znali ko takvu neku stranicu da bi to moga odradit?

0 0 hvala 0
17 godina
Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Program se zove TeamViewer...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Upravljanje drugim računalom putem interneta

da ali tada nije ništa trebalo instalirat
samo bu pročitan te bojeve i on automacki nastavi radit sa mojim računalom

16 godina
neaktivan

Ako ga nemaš u kompu za pokrenut,naravno da ga moraš instalirat pa tek onda pokrenit.Kako bi inače taj program radio na daljinu...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rx-5 kaže...

da ali tada nije ništa trebalo instalirat
samo bu pročitan te bojeve i on automacki nastavi radit sa mojim računalom

samo klikni run kad pokrenes exe i to je to... il stavi kad ga instalira da se pokrece s win-som i da imas uvijek te jedan isti ID i pass... ne trebas ga instalirat, ako bas ne zelis...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 22:33 (Batista).
15 godina
neaktivan

da alo ovo je isključivo bilo sve na webu samo si treba otvorit mozilu i otić na taj sajt. Nakon šta mu pročitaš svoje brojeve on automacki nastavi radit sa tvojim pc.

17 godina
rx-5 kaže...

da alo ovo je isključivo bilo sve na webu samo si treba otvorit mozilu i otić na taj sajt. Nakon šta mu pročitaš svoje brojeve on automacki nastavi radit sa tvojim pc.

iskreno, nisam cuo za taj servis, ali moram ti rec da filozofiras... isto ti je dal budes isao na firefox da vidis ID il na TV... cak se dam kladit da moras napravit isti broj klikova misem (osim ak si ne postavis tu stranicu kao homepage...)

15 godina
neaktivan

a bo zašto bi filozofira

lipo pitam!

16 godina
odjavljen

Ultra VNC ima opciju da ti sebi instaliraš, uneseš postavke i generiraš podešeni server koji ona samo pokrene. Ti moraš sebi u routeru otvorit port, a bilo bi dobro i da se registriraš na dyndns kako ne bi morao svaki put mijenjat IP adresu.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
17 godina

Browser based VNC - once again google has done it....

ali svejedno, cemu komplicirat kad je TeamViewer odlican komad softvera i u novoj verziji takodjer ima web sucelje, a moze se i dodat lista frendova/klijenata, samo ti cura/frend/kajgod javi password svoj, ID naravno uvijek ostaje isti (osim kod reinstalacije)...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice