T-mobile sramoto jedna

poruka: 46
|
čitano: 13.434
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
T-mobile sramoto jedna

korisnik sam dvaju mreža, tele2 i tmobile gdje sam na tele 2 pretplatnik a t-mobile mi je mobitel sa strane za familiju i ostale koji su 098/9, na bonove. na tele 2 mobitelu imam paket od 10 mb, 10 kn, normalno odem na operu mini, čitam bug, odem na fejs, nekad čačkam malo po netu i odem preko ebuddy-a na msn, naravno to sam očekivao i na novoj t-mobile nokiji, sav sretan nakon prvog paljenja moba dobivam sms za aktivaciju web and walk mobilnog interneta za 1 kn, oduševljen sam odabrao   20 mb i uživao u čarima interneta sve dok jednog dana opera mini odbija pristup fejsu i ubrzo mi stiže poruka od t-mobilea: "nedovoljan iznos na računu za pristup internetu." nedovoljan iznos? molim? pa neki dan sam aktivirao 20 mb, ali kakav iznos na računu?? da, 0 kn i 29 lipa na računu nedavno obnovljenom sa 50 kn, molim??? pa nisam toliko pričao ni ništa, ali dobro, kupim nakon tjedan dana ponovno bon, odem 20-30 minuta na ebuddy, 22 kn na računu?? kako, pa imam još 14 i pol mb na tarifi za internet? i shvatio sam da taj njihov mobilni internet vrijedi samo za onu kraticu "web & walk" u doljnjem desnom kutu ekrana, znači imam internet kojim nemogu koristiti sve programe koji se spajaju na internet nego samo onaj jadni preglednik njihov? a da to negdje napomenu na njihovoj stranici? tele 2 ima sve gore navedeno i sad mi je stvarno žao što sam ulupao novce na t-mobile...

17 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
T-com sramoto jedna

molim samo moderatore da naslov teme pretvore u tmobile, hvala

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: T-mobile sramoto jedna
Mikovic_xD kaže...

korisnik sam dvaju mreža, tele2 i tmobile gdje sam na tele 2 pretplatnik a t-mobile mi je mobitel sa strane za familiju i ostale koji su 098/9, na bonove. na tele 2 mobitelu imam paket od 10 mb, 10 kn, normalno odem na operu mini, čitam bug, odem na fejs, nekad čačkam malo po netu i odem preko ebuddy-a na msn, naravno to sam očekivao i na novoj t-mobile nokiji, sav sretan nakon prvog paljenja moba dobivam sms za aktivaciju web and walk mobilnog interneta za 1 kn, oduševljen sam odabrao   20 mb i uživao u čarima interneta sve dok jednog dana opera mini odbija pristup fejsu i ubrzo mi stiže poruka od t-mobilea: "nedovoljan iznos na računu za pristup internetu." nedovoljan iznos? molim? pa neki dan sam aktivirao 20 mb, ali kakav iznos na računu?? da, 0 kn i 29 lipa na računu nedavno obnovljenom sa 50 kn, molim??? pa nisam toliko pričao ni ništa, ali dobro, kupim nakon tjedan dana ponovno bon, odem 20-30 minuta na ebuddy, 22 kn na računu?? kako, pa imam još 14 i pol mb na tarifi za internet? i shvatio sam da taj njihov mobilni internet vrijedi samo za onu kraticu "web & walk" u doljnjem desnom kutu ekrana, znači imam internet kojim nemogu koristiti sve programe koji se spajaju na internet nego samo onaj jadni preglednik njihov? a da to negdje napomenu na njihovoj stranici? tele 2 ima sve gore navedeno i sad mi je stvarno žao što sam ulupao novce na t-mobile...

Pa taj 098 broj bolje ti je korisit samo ako te neko zove s 098, inace zaboravi na njega...

Jeftinije zvati s tele2 na t-mobile nego s t-mobile na t-mobile, bar ako imas knockout

a nekako mi se cini i inace...

Ja osobno ne razumijem ljude koje se jos uvijek drže tih t-mobile ili vip, uglavnom jer im se neda mijenjat

broj, pa ih treba uvjeravati da se moze bez problema prenijeti broj da ostane isti na tele2.

Cijene t-mobilea su po meni užasne za svaku tarifu koju sam vidio, čak i onih s po 300kn pretplate. lol

Bar su ljudi oko mene došli pameti i uglavnom svi osim par vipovaca promijenili mrežu na jednu od dvije

jeftinije mreže (tele2,tomato), pa čak i moji doma Cool

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina
neaktivan
drnde kaže...
Mikovic_xD kaže...

Pa taj 098 broj bolje ti je korisit samo ako te neko zove s 098, inace zaboravi na njega...

Jeftinije zvati s tele2 na t-mobile nego s t-mobile na t-mobile, bar ako imas knockout

a nekako mi se cini i inace...

Ja osobno ne razumijem ljude koje se jos uvijek drže tih t-mobile ili vip, uglavnom jer im se neda mijenjat

broj, pa ih treba uvjeravati da se moze bez problema prenijeti broj da ostane isti na tele2.

Cijene t-mobilea su po meni užasne za svaku tarifu koju sam vidio, čak i onih s po 300kn pretplate. lol

Bar su ljudi oko mene došli pameti i uglavnom svi osim par vipovaca promijenili mrežu na jednu od dvije

jeftinije mreže (tele2,tomato), pa čak i moji doma Cool

eh tele 2 je meni zakon al stari je produživao pretplatu i imao bodova pa reko aj da ti uzmem jeftino da te možemo mi zvat itd :D

17 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...

i shvatio sam da taj njihov mobilni internet vrijedi samo za onu kraticu "web & walk" u doljnjem desnom kutu ekrana, znači imam internet kojim nemogu koristiti sve programe koji se spajaju na internet nego samo onaj jadni preglednik njihov?

Nisi shvatio; treba proći nešto vremena prije nego ti uključe wnw, tako da si ti umjesto wnw paketa trošio bon.

17 godina
neaktivan
T-com sramoto jedna

ni meni nije jasno zašto se ljudi drže ovih papreno skupih operatera, a onda kukaju kako nemaju para i da je sve skupo. najtragičnije je i kad im objasniš kako je jednostavno prenit broj u drugu mrežu, opet govore kako nemaju vremena za to, neda im se.... jedino razumjem ljude koji nemaju signala tamo gdje žive, nego samo na određenoj mreži.

Konzolitis - destroying games since PS 2

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vjeko kaže...
Mikovic_xD kaže...

i shvatio sam da taj njihov mobilni internet vrijedi samo za onu kraticu "web & walk" u doljnjem desnom kutu ekrana, znači imam internet kojim nemogu koristiti sve programe koji se spajaju na internet nego samo onaj jadni preglednik njihov?

Nisi shvatio; treba proći nešto vremena prije nego ti uključe wnw, tako da si ti umjesto wnw paketa trošio bon.

hm a kako onda objasnit 14 mb i 22 kn u jednom danu danas a aktivirao sam prije 2-3 tjedna?

16 godina
RE: T-com sramoto jedna
Tony kaže...

ni meni nije jasno zašto se ljudi drže ovih papreno skupih operatera, a onda kukaju kako nemaju para i da je sve skupo. najtragičnije je i kad im objasniš kako je jednostavno prenit broj u drugu mrežu, opet govore kako nemaju vremena za to, neda im se.... jedino razumjem ljude koji nemaju signala tamo gdje žive, nego samo na određenoj mreži.

Ja uzeo mob u t-mobile-u (bodovi, produljenje pretplate...) koji je kodiran (ili šta već) na t-mobile i moš se slikat..

A za dekodiranje niti dam pare, niti želim izgubit garanciju na tako skupi mob..

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
16 godina
neaktivan

Ja koristim web & walk M ( znači 100 MB ) na svojoj nokiji,kao simpa korisnik i sav promet mi se naplaćuje preko tog paketa,a služim se aplikacijama kao što su Fring,Accuweather,Opera Mini...Znači,ne stoji tvrdnja da se promet naplaćuje preko simpa računa. I samo da razjasnimo pojmove - web & walk je vezan za mobitele,a mobilni internet za laptope; vidim da se ova 2 pojma "trpaju u isti koš" Namigiva

15 godina
neaktivan
T-com sramoto jedna

ja koristim simpu, i pretplatio sam se na M paket od 2okn za 100Mb, sve radi savrsheno vec mojesecima. mozda nisi poslao poruku potvrde sa DA na neznam koji broj 3636 tak nesto, to mi sad pada na pamet,ako ti je pozderao pare a po meni sto bi bilo najbolje da nazovesh sluzbu za korisnike jer sumnjam da ce ti tu netko pomoc...

@higha probaj sa ovim, nemam iskustva al nije puno para za isprobat il pitat nekoga tko je koristio sim unlocker, ima ga za kupit kod nas...

sim unlocker sim unlocker

1 0 hvala 0
16 godina
T-mobile sramoto jedna

Pozdrav,dobio sam danas poruku da bi mi se SIM kartica mogla onemogucit dok ne kupim novi bon.Znam da sam par mjeseci bez bona bio i sad sam prije par dana kupio bon od 200 kuna i nadoplatio kad ono skuzim da mi danas poruka stigne da ce mi se za 7 dana bon onesposobit,nekuzim zasto i ja ljepo idem njih nazvat kad ono trebas bi REGISTRIRAN  da bi mogao DOBIT sugavu sluzbu za korisnike! Pa ja to nevjerum! Koji vrag se imam registrirat radi zvanja sluzbe za korisnike! Na sta su oni pali! Viče

xfire:hole3store ||
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-mobile sramoto jedna

još niste prešli na tele 2!?Neodlučan
telefoniranje i surfanje imaju smisao na toj mreži,sve drugo je pljačka

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
seneka kaže...

a paradajz?

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
seneka kaže...

a paradajz?

jeftin ,ali slab, i tele 2 ima nekih tehničkih problema,kod telefoniranja ikod roaminga

16 godina
Fake_Alert kaže...

Pozdrav,dobio sam danas poruku da bi mi se SIM kartica mogla onemogucit dok ne kupim novi bon.Znam da sam par mjeseci bez bona bio i sad sam prije par dana kupio bon od 200 kuna i nadoplatio kad ono skuzim da mi danas poruka stigne da ce mi se za 7 dana bon onesposobit,nekuzim zasto i ja ljepo idem njih nazvat kad ono trebas bi REGISTRIRAN  da bi mogao DOBIT sugavu sluzbu za korisnike! Pa ja to nevjerum! Koji vrag se imam registrirat radi zvanja sluzbe za korisnike! Na sta su oni pali! Viče

možda je to zbog novog zakona po kojem se moraš registrirati da bi koristio prepaid kartice

Apple rulz!!!
16 godina
power_user kaže...
Fake_Alert kaže...

možda je to zbog novog zakona po kojem se moraš registrirati da bi koristio prepaid kartice

Sjecam se teme na forumu prije par mjeseci kad je novost o tome bila,sta je najgore,sad ce i snimat razogovore.

15 godina
neaktivan
Ma ja nezna šta muljate ja imam mob na pretplatu u t-mobilu, i onaj s paket za 25 kn 135mb nešt novo! Idem na net i na sve moguće i sve radi dobro...troši mi se to i uvjek ja to ne uspim potrošit! T-mobile je jeftiniji od vipa. Uspoređivo i vip je skuplji za isto...npr za 25 kn ja imam 135 mb, a na vipu za 15 20 mb valjda, a za 30kn 100 mb pa koja je to pljačka od vipa
Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina
protjeran
T-mobile sramoto jedna
A postoji li u tele2 ova tarifa kao wnw da platim 20 kn i dobijem 100 mb i je li isplativija i koliko?
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
A postoji li u tele2 ova tarifa kao wnw da platim 20 kn i dobijem 100 mb i je li isplativija i koliko?

meni kao pretplatniku je 10 kn 50 mb, neznam za druge tarife sry, odi na http://www.tele2.hr/ i provjeri 

16 godina
landwarrior kaže...

Ja koristim web & walk M ( znači 100 MB ) na svojoj nokiji,kao simpa korisnik i sav promet mi se naplaćuje preko tog paketa,a služim se aplikacijama kao što su Fring,Accuweather,Opera Mini...Znači,ne stoji tvrdnja da se promet naplaćuje preko simpa računa. I samo da razjasnimo pojmove - web & walk je vezan za mobitele,a mobilni internet za laptope; vidim da se ova 2 pojma "trpaju u isti koš" Namigiva

potpisujem...nokia 5230 , wnw 100 mb sve super...

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
T-mobile sramoto jedna

E sad su me naljutili.. el prati ko cijene mobitela... u t-mobileu.. cijene su digli na pretplati nenormalno prije se x10 mogo dobit uz 6000 bodova u i500 za skoro 700 kn a sad preko 1300 ma fuj.. koji im k***c

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

da ne otvaram novu temu..zanci imam nokia5230 kupljen u simpa paketu-zakljucan na simpu.....

posto sam dobio i novi broj s njim , jos ga nisam koristio jer imam stari...ali dali mogu koristi ovaj drugi ako predem u tele2 bez da otkljucavam mobitel...zanci koristio bi obadva broja...jedan tmobile(stari) drugi isto tmobile(ali ako ga odnesem u tele2 da prijedem na njih)

pitam jer je tele 2 super mreza u HRV i jeftina...a opet bi ostavio i tmobile jer ouno putujem i najbolji mi ej signal....

p.s.-dali tele2 ima internet pakete ko tmobile (100mb = 20kn) ??

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
T-mobile sramoto jedna

Gle ovako kad prenosiš broj dobivaš novu tele 2 karticu .. (novi puk, pin ).. i onda ti taj mob neče raditi s tele 2 karticom ijako je broj isti 099/098 xxx-xxxx 

imaju isto tako neki paket interneta možda malo jeftinije.. pogledaj na www.tele2.hr

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 21:54 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Svi vi biste trebali placati 100 kuna minutu razgovora i 1000 kuna 1mb. Samo zato jer ste najobicnija nepismena bagra. Ni jedan post se ne da shvatiti - covjek se zapita kako uopce znate upaliti racunalo.
Nesposobni ste napisati jednu recenicu da ima glavu i rep, a o interpunkciji (pogledajte u rjecnik sto je to) da i ne govorimo.
16 godina
protjeran
aldemax kaže...
Svi vi biste trebali placati 100 kuna minutu razgovora i 1000 kuna 1mb. Samo zato jer ste najobicnija nepismena bagra. Ni jedan post se ne da shvatiti - covjek se zapita kako uopce znate upaliti racunalo.
Nesposobni ste napisati jednu recenicu da ima glavu i rep, a o interpunkciji (pogledajte u rjecnik sto je to) da i ne govorimo.

da,da....ignorirat ću te

a što se teme tiće...ajte na vip ko ja pa nešte imat problema

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
seneka kaže...
Fake_Alert kaže...
seneka kaže...

a paradajz?

jeftin ,ali slab, i tele 2 ima nekih tehničkih problema,kod telefoniranja ikod roaminga

Meni je t-mobile u sadašnjoj situaciji nenadjebiv (sam sebi zvučim smiješno). Inače ne koristim puno mob za telefoniranje, rijetko koja poruka..

Svaki mjesec bon 50 kn..20 kn mi ode na net (100 MB, ali nakupio sam sad nekih 250) i ostatak spiskam na ovo ostalo i meni super..

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
15 godina
neaktivan
T-mobile sramoto jedna

Neču na vip oni su još gori...njima su mobovi još 3 puta skuplji... jedino ako budem išo na nešto drugo iću na tele 2 .. oni mi se čine ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-mobile sramoto jedna

tele2 ima najbolji i najjeftiniji pristup internetu... Kad sam koristio t mobile, znao sam s 50kn za par minuta korištenja interneta pasti na par kuna...Dok kod tele2 mi se takvo neugodno iznenađenje nije desilo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

tele2 ima najbolji i najjeftiniji pristup internetu... Kad sam koristio t mobile, znao sam s 50kn za par minuta korištenja interneta pasti na par kuna...Dok kod tele2 mi se takvo neugodno iznenađenje nije desilo..

pa da oni imju ono ako si na tele 2 mreži net za 10 lipa po neznam čemu ..xD

16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
Riker kaže...

pa da oni imju ono ako si na tele 2 mreži net za 10 lipa po neznam čemu ..xD

10 lipa 100 kb ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice