Svi koji koriste InternetExplorer 8

poruka: 60
|
čitano: 9.678
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Svi koji koriste InternetExplorer 8
Sum_of_all_fears kaže...
Ma bravo! Kako si ti to lijepo logički zaključio - ako ne radi face, preglednik ne valja Smijeh. Bože....

Mene kao korisnika uopce nije briga da li preglednik podrzava standarde ili ne, bitno je da radi, i da dobro prikazuje sve stranice koje me zanimaju. IE8 to dovoljno dobro radi i nemam potrebe za necim drugim.

Think locally, act globally...
15 godina
neaktivan

Opera je zakon,Nema boljeg browsera.

2 2 hvala 1
17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

Mene kao korisnika uopce nije briga da li preglednik podrzava standarde ili ne, bitno je da radi, i da dobro prikazuje sve stranice koje me zanimaju. IE8 to dovoljno dobro radi i nemam potrebe za necim drugim.

To bi tebe, korisnika, najviše trebalo zabrinjavati...

16 godina
nedIm kaže...
SupremeCommander kaže...

To bi tebe, korisnika, najviše trebalo zabrinjavati...

-hmm. biram 'zeleno' kao točniji odgovor.

Tema kao tema, (beolje se ne miješati..) ali svaki odgovor je (mora biti) subjektivan. Postoji sloboda izbora, postoji također izbor, preferiranje, potrebe itd. sve do navijačkih stavova ZA i PROTIV. Nema konačne istine. Čemu onda od (umjereno) pametnih, razumnih ljudi potreba da sve uvjere u ispravnost njihovog, jedino-točnog, mišljena. Valjda forum od nas radi krvoloke (kao i u ostalom gradska vožnja u gužviili na parkingu...).

.. eh, da. Ja sam jedini u pravu! (sarkazam? -da.)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 13:21 (ihush).
16 godina

Ma tko ce ga znat,sto taj test ustvari pokazuje!! hehehe Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
Softwer kaže...

Ma tko ce ga znat,sto taj test ustvari pokazuje!! hehehe Osmijeh

-test pokazuje držanje standarda.. (zapravo, nevažno) grupe koja misli da su standardi zato da se poštuju, -bezveze, -jel'da?? Namigiva

-to je acid3. Važnije za trenutne korisnike je ACID2... njega svi prolaze 100% (ili 99) i to je realno jedino važno...

15 godina
neaktivan

Zašto Firefox ?!

Rediscover the web

Osmijeh

Enjoy the freedom

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 14:56 (mci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa bilo bi vrlo dobro kada bi se svi pridržavali standarda, dokle god postoji diskrepancija postojat će i web stranica koje se loše prikazuju u različitim web browswerima, drugim riječima zašto bi opera, FF i chrome prikazivali MSove kenjaže, s druge strane backward compatibility (compatibility view) u IE8 je odličan potez MSa, međutim zašto onda MSov novi engine i dalje uvelike zaostaje sa praćenjem web standarada ostaje nedokučivo

... ovoliki je bija, majke mi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
(s)izgoreo kaže...

Pa bilo bi vrlo dobro kada bi se svi pridržavali standarda, dokle god postoji diskrepancija postojat će i web stranica koje se loše prikazuju u različitim web browswerima, drugim riječima zašto bi opera, FF i chrome prikazivali MSove kenjaže, s druge strane backward compatibility (compatibility view) u IE8 je odličan potez MSa, međutim zašto onda MSov novi engine i dalje uvelike zaostaje sa praćenjem web standarada ostaje nedokučivo

-možda zato... što je backwards važnije nego forwards compatibility? Istina da MS tako nameće svoj standard (zato jer je ipak prevladavajući OS). Prisjeti se CL-SoundBlastera, defacto standarda za igre ili Epson ESC/P2 vs. IBMproprinter itd. , dok windowsi nisu promijenili način pristupa hw-u. Ista je situacija bila s kodnim stranicama (ISO vs windowsove).

-Dakle, MS to radi jer može, ostali se moraju prilagoditi... ili je to smisao ponude, da bude različita, da bi postojao izbor, jer bi i svi ostali proizvodi mogli biti kompatibilniji, kao što su punjači za mobitele (EU to uvodi...) ili razne memorijske kartice (trenutno oko 56 varijacija?).

Zato po meni nije 'krivac' MS nego kompletna industrija. Koliko primjera npr kazna Hitachiju/ST.. za dogovor oko cijena, ili LCD-ja itd. Formalno su konkurenti, neformalno imaju gantelmanski deal o politici cijene... -svi to rade. Ali zato imamo 'izbor' (manje-više istih stvari..) -šro bi uzviknuli neuki (naivni) seljaci, 'viv'la free market' and kapitalizam! Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 18:47 (ihush).
17 godina
neaktivan

Internet Explorer 9

Internet Explorer 9, currently in development, has complete or nearly complete support for all CSS 3 selectors, border-radius CSS 3 property, faster JavaScript, and hardware accelerated rendering using Direct2D and DirectWrite. During the October 2009 Typ09 conference, Microsoft were reported as saying that they were 'considering' supporting WOFF in Internet Explorer 9.[40] WOFF is "a strong favourite" for standardization by the W3C Web Fonts Working Group.[41] Microsoft has continued to downplay the importance of passing the Acid3 test,[42] but speculation that IE 9 would support the SVG W3C recommendation were ignited when Microsoft announced they had joined the SVG Working Group.[43] Current builds of IE 9 score 32/100, up from 20/100 for IE 8 and 14/100 for IE 7.[citation needed] Microsoft has not yet announced when the final version will be released.[44]

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Explorer#Internet_Explorer_9

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Explorer#Internet_Explorer_8

dali se mogla u 8micu uključiti starija verzija tridenta (IEv.6) za prikaz compatibility moda i dali se uistinu uključuje neznam, dali se moglo u osmici poštivati standarde, je. zašto nije i kada će IE radi takvih sranja dodatno izgubiti udio na tržištu gledajući i novu v9 verziju neznam ali nazirem...

... ovoliki je bija, majke mi...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 17:45 ((s)izgoreo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ee ljudi na Aplovom safariju mi acid test 100/100 ... a tako i na google chromu ... dali to onda znači da je chrome bolji od firefoxa..

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 20:59 (5542).

0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da ne........

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naravno, politicki je skroz nekorektno reci da je BILO koji preglednik bolji od sugavog FF. Od toga treba krenuti. ne kuzim sta se na ovu temu javljaju oni koji ni u ludilu ne koriste nista osim lisice??

Ako se usporedjuju FF i IE, onda (tako kazu) vrijedi acid3 (koji btw NE prolazi niti FF, a bez obzira na broj bodova, acid3 u IE8 puno vise slici referenci), a kada se spomenu drugi, mnogo bolji preglednici koji imaju 100/100 na acidu onda taj test vise odjedanput nije mjerilo...blah.

Pun mi je kufer anih koji nemaju pojma kako browseri rade, a pozivaju se na "standarde". Svi znaju da 90% web stranica nije u skladu sa standardima. Koga briga.

Slazem se da IE nije najbolji, ali nije niti FF.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

*ebeš browser koji ne može handlati fajlove veće od 4 gb. Amen

Promijenio sam potpis, nisam htio otvarat novu temu pa evo link ovdje - http://www.100mb.nl/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

*ebeš browser koji ne može handlati fajlove veće od 4 gb. Amen

...a to je ipak karakteristika koju je kao bitnu stavku izdvojilo vise od 97% anketiranih prosjecnih surfera...lol

(Nadam se da je ovo samo zaj***bancija)

16 godina

Meni je taj browser najbolji...... :D

0 0 hvala 0
14 godina

opera i IE a onda lisica i cromeNevinašce

ljepi su ti adonovi sam nakrcaj ih par i da vidiš kako se uspori lisica.

i IE volim zato što ima 64 bitna verzija koja radi kak spada   još nedavno izašo pokusni flash milina

inače ja ne pušim acit testove   npr opera mi dobije 100 pa zašteka na nekim stranicamaBelji se

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Ma IE8 je za mene zakon od pretrazivaca,,,,.... :) :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Istina addonsi jako uspore firefox to im je najveci minus...
Svi koji koriste FF a spori im je nek probaju bez addonsa budu se skuzili itekakvu razliku u brzini...
Sto se tice IE koristio sam verziju 6 koja nije vrjedna spomena i verziju 8 koja po meni i nije tak jako losa da se pljuje po njoj brza je dosta itd a stranice bas nes ne ispisuje kvalitetno no dobro valjda su to u IE9 ispravili ili poboljsali neznam jer nisam koristio al isto tako misli da nije tak losa...
Mada opet na kraju to je IE tak da....

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sa IE8 na Windowsima 7 imam neobičan problem koji na drugom računalu gdje je XP nemam. Kad kliknem new tab, te pokušam otvorit novu stranicu često se beskonačno loada ta stranica. Sa prvim tabom se to nikada ne događa, onda sa drugim i trećim ponekad da, pa se onda sa četvrtim opet ne događa. Googlao sam taj problem malo i navodno je do skripte.

Problem zna bit iritantan ponekad, ali ne smeta me toliko da sam se potrudio ozbiljno riješit ga, mirno čekam IE9. Zanima me više je li još tko ima taj problem ?

15 godina
protjeran

imao sam IE 8 i na xp i na 7 i nisam primjetio problem s loadanjem koji navodiš.

meni je IE 8 radio gotovo savršeno na xp i savršeno na 7 (nisam web designer i sl). sada imam IE 9 i zadovoljan sam, smatram ga vrhuncem funkcionalnosti, brzine i sigurnosti, a finalna verzija  bi trebala ponuditi još bolje performanse.

May justice be done though the heavens fall
16 godina

Addonsi jako uspore InternetExplorer8,pa ako netko ima problem s brzimom browsera nek obrise addonse.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 15:32 (Softwer).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Od kako sam na Windows 7 koristim IE 9, ima nekih problemicica, ali je beta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Uglavnom ie9 nije loš.jedino što me brine kao web dizajnera je to što se bojim da če trebati punoo dok se ljudi neprebace na najnoviju verziju...
16 godina
crowap kaže...
Uglavnom ie9 nije loš.jedino što me brine kao web dizajnera je to što se bojim da če trebati punoo dok se ljudi neprebace na najnoviju verziju...

na dobro/bolje se čovjek brzo navikne!

16 godina
Kobe24 kaže...

Ja sa IE8 na Windowsima 7 imam neobičan problem koji na drugom računalu gdje je XP nemam. Kad kliknem new tab, te pokušam otvorit novu stranicu često se beskonačno loada ta stranica. Sa prvim tabom se to nikada ne događa, onda sa drugim i trećim ponekad da, pa se onda sa četvrtim opet ne događa. Googlao sam taj problem malo i navodno je do skripte.

Problem zna bit iritantan ponekad, ali ne smeta me toliko da sam se potrudio ozbiljno riješit ga, mirno čekam IE9. Zanima me više je li još tko ima taj problem ?

ja sam primjetio na IE8 da novi tab duže luda ... sad koristim IE9 betu!

16 godina
Memphis kaže...
crowap kaže...

Tako je...{#}

16 godina
Memphis kaže...
crowap kaže...

da, ali samo pogledaj koliko treba ljudima da im dode u glavu da je nesto ustvari bolje. velika vecina ljudi se bolji probati nesto novo i drze se one da "sto je ispravno da se to ne treba popravljati.".

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
16 godina
Bass kaže...
Memphis kaže...
crowap kaže...

da, ali samo pogledaj koliko treba ljudima da im dode u glavu da je nesto ustvari bolje. velika vecina ljudi se bolji probati nesto novo i drze se one da "sto je ispravno da se to ne treba popravljati.".

ljudi se boje promjena!

16 godina
Memphis kaže...
Bass kaže...
Memphis kaže...
crowap kaže...

ljudi se boje promjena!

Eeeeee ako se boje probat InternetExplorer 8 koji je tako brz i jednostavan onda stvarno nemam rijeci.......{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice