Zanima me kako da spojim mobitel na tcomov stick na laptopu... stick je huawei e 3131, mob mi ne pronalazi mrezu... tcomov agent mi je rekao da se moze to napravit medutim oni ne pruzaju tehnicku podrsku za to, zato bi bila zahvalna ako netko zna postupak i voljan ga je podijeliti... thanks unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Daj ne piši gluposti ako ne znaš. Može se sa http://www.connectify.me/ recimo napraviti virtualni hot spot.
Moj lap ima app u kojem postoji network sharing i šeram LTE vezu i na mob i na tv.....
Znam da i HP ima nešto slično, ako joj proizvođač lapa nema to kao gotovu stvar može koristiti connectify. E sada kako će doći do njega plaćanjem ili drugačije nije više moja stvar.

Pa daj malo pročitaj nije da stick nudi opciju nego laptop. Neki imaju već tu opciju u sebi a neki nemaju, oni koji nemaju potrebno je skinuti gore navedeni program.
Ja sam u početku isto koristio kako i gore kolega Oldy, ali kasnije sam si kupio 3G/Lte router, koji je u principu bolja solucija.
Koristim ga na faksu/ doma (upload je dobar :D )
Hej, hvala na odgovoru... ima i moj laptop network sharing... ovo sam napravila kad si spomenuo network sharing, usla sam u properties sticka i na sharing, klinula na wireless network connection, i probala mobom nac mrezu, medutim nije ocitao... to sam napravila prvo, kao sto vidis nemam pojma i taj pokusaj ni bio ispravan, bil molim te mi rekao kako da to napravim... thanks
Daj ne piši gluposti ako ne znaš. Može se sa http://www.connectify.me/ recimo napraviti virtualni hot spot.
Moj lap ima app u kojem postoji network sharing i šeram LTE vezu i na mob i na tv.....
Znam da i HP ima nešto slično, ako joj proizvođač lapa nema to kao gotovu stvar može koristiti connectify. E sada kako će doći do njega plaćanjem ili drugačije nije više moja stvar.
Hej, hvala na odgovoru... ima i moj laptop network sharing... ovo sam napravila kad si spomenuo network sharing, usla sam u properties sticka i na sharing, klinula na wireless network connection, i probala mobom nac mrezu, medutim nije ocitao... to sam napravila prvo, kao sto vidis nemam pojma i taj pokusaj ni bio ispravan, bil molim te mi rekao kako da to napravim... thanks
Koji lap i jesi li uključila w-lan? W-lan u ovom slučaju ne prima nego šalje dalje i mora svejedno biti upaljen.
Na dalje na taj način nisam probavao i ne znam da li će ti veza biti zaštićena. Pomoću ovog app-a u lapu ili pomoću Connectify-a mogu postaviti ime mreže i lozinku (wpa/wpa2) da mi se svaka dalabu ne kači na net.
Na mojoj slici nije network and sharing nego acer quick access.
http://us.acer.com/ac/en/US/content/software-windowstools
To je app od acera koji između ostaloga omogućuje i šeranje veze a sad ja ne znam da li ga tvoj model podržava. :)
thanks na pomoci... acerova app je za windows 8, a nesto nesto cu napravit il skinut connectify il uzet onaj router... thanks jos jednom
Uglavnom imaš izbor bilo softwerski bilo hardwerski sa 3G/4G routerom. Može se to je bit. :)