Resetiranje Pc-a kod pokušaja downloada s neta

poruka: 5
|
čitano: 1.332
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
pitanje

Imam problem kad želim  nešto skinut s neta da mi se komp sam od sebe resetira, jel moguće da ga nešto blokira ili što, jer apsolutno ništa nemogu skinut a da mi se komp ne resetira prilikom pokušaja!

Pa ako ima netko kakvu ideju za rješenje problema nek se javi!

Hvala!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Resetiranje Pc-a kod pokušaja downloada s neta

Pregledaj komp da nema koji virus..

Ako se dobro sjećam, MsBlast (ili tako nekako) je gasio komp čim bi se pokušao spojiti na net..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
RE: Resetiranje Pc-a kod pokušaja downloada s neta

Koji os koristis? meni takodjer na pamet pada virus. Jel ti se restarta odmah ili sta? Ja sam na xp-u imao problem davno, kad bih se spojio na internet nakon nekog vremena bi mi se upalio prozor u kojem pise da ce mi se komp restartati za 60 sec. Mislim da se nesto spominjao remote procedure call, i mislim da je isto bio u pitanju virus. Napravi full scan sa svojim antivirusom prije nego se spojis na internet, pa se onda spoji. A nije na odmet scan s nekim antyspyware alatom.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
16 godina
neaktivan

imas adsl il se spjas preko 56k modema?ako je 56k mozda je modem otisao u vjecna lovista?

0 0 hvala 0
17 godina

Ako koristiš Vistu i mrežnu karticu s Realtekovim kodekom, skini i instaliraj nove drivere s Realtekovih stranica, jer starija verzija uzrokuje upravo ovakve probleme. I ja sa sam to iskusio.

iju, iju, iju ju-ju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice