Rapidshare nabrzak

poruka: 8
|
čitano: 1.201
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rapidshare nabrzak
pitanje

Jel itko skuzio da su zadnjih par dana rapidshare usluge (znači skidanje sadržaja s njihovih servera) dosta spore? Meni max ide do 110kb a prije je to bilo puno više, sad mi doslovno satima traju downloadi.

Nisam probao kao premium user ovih dana nego samo kao free ali mislim da bi bila jedna te ista stvar.

Iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rapidshare nabrzak

Evo skidam Heroes, i imam iste simptome, pada mi do 40 kb, a prije sam znao dogurati na 220 kb/s. Sve kao free user.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rapidshare nabrzak
Meni Premium cucla vezu do ubera - 5Mb/s
livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
16 godina
Rapidshare nabrzak

meni ide do 200kb/s

samo kad mi je i torrent uključen onda varira otprilike oko 100kb/s

isto free user

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rapidshare nabrzak

od podneva pa do 6 navecere i opet poslije ponoci pa do jutra pod free mi je brzina 250 a kada koristim premium mi je 650 kb/s!!! Kaiserex kako to da ti mozes do 5 MB/s skidati??

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 20:42 (kris_marko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kris_marko kaže...

od podneva pa do 6 navecere i opet poslije ponoci pa do jutra pod free mi je brzina 250 a kada koristim premium mi je 650 kb/s!!! Kaiserex kako to da ti mozes do 5 MB/s skidati??

Meh, skidam na 5Mbitoj vezi, koja daje maximalnu propusnost od 640Kb/s!!!
livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
17 godina
protjeran
Kaiserex kaže...
kris_marko kaže...

Meh, skidam na 5Mbitoj vezi, koja daje maximalnu propusnost od 640Kb/s!!!
 izgledalo je sasvim drugacije, ali stvarno kako hrvatska ima lose veze prema inozemstvo i jos na tu jadno vezu nabijeju takvu cijenu da ti nije opce volja imati internet!!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
ReiKo kaže...

Jel itko skuzio da su zadnjih par dana rapidshare usluge (znači skidanje sadržaja s njihovih servera) dosta spore? Meni max ide do 110kb a prije je to bilo puno više, sad mi doslovno satima traju downloadi.

Nisam probao kao premium user ovih dana nego samo kao free ali mislim da bi bila jedna te ista stvar.

Iskustva?

ovisno o opterećenosti servera rappidshare smanjuje ljudima brzinu downloada, a naravno da to ne napravi ljudima koji im plačaju, pa usporavaju download free userima, zato nekad ide na oko 220kb/s (što je mislim maximum za free usere), a nekad se vuče na 30-40kb/s (to je najniže što je meni išlo)
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice