Problemi sa pingom na H1 telekomu !!!

poruka: 6
|
čitano: 2.286
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Problemi sa pingom na H1 telekomu !!!

Iman veliki problem ping mi je 90, 100 več nekih 2 mjeseca. Pričao sam sa službom za korisnike i oni su mi poslali novi ruter a to mi ništa nije popravilo . Je još netko ima ovakav problem sa h1 telekomom i jeli ga rješio. Prije mi je ping bio 45, 50. {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problemi sa pingom na H1 telekomu !!!
Ista stvar kod mog frenda i mene! U zadnji par miseci ping je užasan. Od 80-120. Zvali smo desetak puta službu za korisnike ali od nikakve koristi. Kao oni ce to riješiti, ali od rješenja ništa. Mislim da neznaju u cemu je problem. Rijec je od world of tanks igrici. Kontaktirali smo wot i oni su nam rekli kako bi se to trebalo rjesiti i da je problem do našeg operatera. Mi smo to prenili H1 službi i oni su kao nesto radili na tome, ali uzalud. Jedan dan ping oko 60, a sljedecih tjedan dana 80-120. Prije H1 bio sam na optimi i nikad nikakvih problema. Neman pojma što da radimo.
16 godina
Meky kaže...
Ista stvar kod mog frenda i mene! U zadnji par miseci ping je užasan. Od 80-120. Zvali smo desetak puta službu za korisnike ali od nikakve koristi. Kao oni ce to riješiti, ali od rješenja ništa. Mislim da neznaju u cemu je problem. Rijec je od world of tanks igrici. Kontaktirali smo wot i oni su nam rekli kako bi se to trebalo rjesiti i da je problem do našeg operatera. Mi smo to prenili H1 službi i oni su kao nesto radili na tome, ali uzalud. Jedan dan ping oko 60, a sljedecih tjedan dana 80-120. Prije H1 bio sam na optimi i nikad nikakvih problema. Neman pojma što da radimo.

Do njih je, i kako mi je lik objasnio, problem je rerouting.

Korisnik sam h1 mjesec i par dana, prvih tjedan, tjedan i pol, ping je bio potpuno isti kao na tcomu, nizak, odličan, nakon toga, katastrofa, unutar hr još i donekle, ali pinganje bilo čega van hr je 2 do 3x sporije nego na tcomu, npr prema serveru (bf3) u frankfurtu sam 2g imao ping 25-30max, od prije 3tj na h1 ping na isti server je 65 minimalno. A ako ga traceroutam, vidim i preko 100 pingove na pojedine adrese između... Katastrofa.

Inače, ostali parametri linije su idealni, samo je ping odvratno loš.

17 godina
neaktivan

kod mene je ping isto bio 100-120, a onda sam spojio komp na mrežu UTP-om i sada je ping 40-60

11 godina
neaktivan

I meni je isto i ja igran bf3 i jos dosta fps ova zvao sam službu za korisnike najmanje 10 puta i na kraju su mi rekli da je moj problem nerješiv budale sad cu se prebacit na t kom neman drugog izbora .

11 godina
neaktivan

Meni su rekli konačno prošli tjedan nakon 10 puta što sam ih zvao da je moj problem nerješiv neman druge nego se prebacit na t kom :/ usluga h1 telekoma je uzasna jedino je njihov tv izbornik dobro napravljen.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice