Iman veliki problem ping mi je 90, 100 več nekih 2 mjeseca. Pričao sam sa službom za korisnike i oni su mi poslali novi ruter a to mi ništa nije popravilo . Je još netko ima ovakav problem sa h1 telekomom i jeli ga rješio. Prije mi je ping bio 45, 50.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Do njih je, i kako mi je lik objasnio, problem je rerouting.
Korisnik sam h1 mjesec i par dana, prvih tjedan, tjedan i pol, ping je bio potpuno isti kao na tcomu, nizak, odličan, nakon toga, katastrofa, unutar hr još i donekle, ali pinganje bilo čega van hr je 2 do 3x sporije nego na tcomu, npr prema serveru (bf3) u frankfurtu sam 2g imao ping 25-30max, od prije 3tj na h1 ping na isti server je 65 minimalno. A ako ga traceroutam, vidim i preko 100 pingove na pojedine adrese između... Katastrofa.
Inače, ostali parametri linije su idealni, samo je ping odvratno loš.
kod mene je ping isto bio 100-120, a onda sam spojio komp na mrežu UTP-om i sada je ping 40-60
I meni je isto i ja igran bf3 i jos dosta fps ova zvao sam službu za korisnike najmanje 10 puta i na kraju su mi rekli da je moj problem nerješiv budale sad cu se prebacit na t kom neman drugog izbora .
Meni su rekli konačno prošli tjedan nakon 10 puta što sam ih zvao da je moj problem nerješiv neman druge nego se prebacit na t kom :/ usluga h1 telekoma je uzasna jedino je njihov tv izbornik dobro napravljen.