meni se sviđa, sad se mže i rezolucija birat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni se sviđa, sad se mže i rezolucija birat
meni je ono za mijenjat retoluciju zakon
I dodali su jos opciju Show Video Info (desni klik na video), sad se moze vidjet kojom brzinom skida sa servera
i sad znam zasto mi sporo ucitava, jbt skida mi oko 500kbit UŽAS :(
Kod mene na poslu je youtube blokiran... valjda su nam nadređeni zabranili portove...e sad na routeru bi znao to srediti ali mi se neda da me ne skuže. Moje pitanje je:
Jel zna tko kakvu aplikaciju na internetu ili običnu web stranicu preko koje bi se probio do youtubea?? recimo kao ono za zamundu? hvala!
I dodali su jos opciju Show Video Info (desni klik na video), sad se moze vidjet kojom brzinom skida sa servera
i sad znam zasto mi sporo ucitava, jbt skida mi oko 500kbit UŽAS :(
hmm...ja cim stisnem show video info.. crasha mi se Mozilla i Chrome...nekuzim u cemu je problem
Kod mene na poslu je youtube blokiran... valjda su nam nadređeni zabranili portove...e sad na routeru bi znao to srediti ali mi se neda da me ne skuže. Moje pitanje je:
Jel zna tko kakvu aplikaciju na internetu ili običnu web stranicu preko koje bi se probio do youtubea?? recimo kao ono za zamundu? hvala!
to će ti pomoć
ruteru se prikazuje da otvaraš tu stranicu, a kroz nju otvaraš što god oćeš
probaj s ovim
EDIT: jbg nisam vidio gornji post -.-
šta nevolin ovake bespotrebne teme!
da, ovom novom izmjenom nemogu se frizirati viewsi više.... barem na na način kao prije
gledam nešto na logou piše 2 days. http://s.ytimg.com/yt/img/doodles/life_us_uk_2-vfl178000.png
šta bi ovo trebalo znaćit
gledam nešto na logou piše 2 days. http://s.ytimg.com/yt/img/doodles/life_us_uk_2-vfl178000.png
šta bi ovo trebalo znaćit
I ja se isto pitam.
2 dana do cega,ako itko zna ?
EDIT: kliknite na ono 02
E, jel kome ne radi Keepvid?