Ne mogu otvoriti stranicu?

poruka: 38
|
čitano: 11.284
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Ne mogu otvoriti stranicu?
coder_ kaže...

Evo ti ip od sitea pa probaj otvorit preko njega. znači nemoj upisivat www.kolekcionar.eu već upiši direktni IP pa vidi dal ti otvara...

188.72.250.149

Mislim, ak ti ostali siteovi rade, onda nije problem u tvom računalu već u mreži. Kako si i sam rekao da su nedavno mijenjali server, onda ti jednostavno dns zapisi još nisu prošli

ne kužim se toliko u te dns zapise, ali zašto stranica onda samo meni ne radi? koliko vremena treba da ti dns profunkcioniraju? mislim da su server mjenjali pred 3 dana!

16 godina
ivedome kaže...
coder_ kaže...

Evo ti ip od sitea pa probaj otvorit preko njega. znači nemoj upisivat www.kolekcionar.eu već upiši direktni IP pa vidi dal ti otvara...

188.72.250.149

Mislim, ak ti ostali siteovi rade, onda nije problem u tvom računalu već u mreži. Kako si i sam rekao da su nedavno mijenjali server, onda ti jednostavno dns zapisi još nisu prošli

ne kužim se toliko u te dns zapise, ali zašto stranica onda samo meni ne radi? koliko vremena treba da ti dns profunkcioniraju? mislim da su server mjenjali pred 3 dana!

Koji ISP ti pruža uslugu? Tj. kod kojeg "operatera" imaš net?

Ako double postam znači da pišem s moba...
17 godina
neaktivan

pa t-com , max adsl

17 godina
neaktivan

ništa sačekat ću dan dva.. možda samo treba čekat pa javim šta je bilo...
hvala sve jedno svima na pomoći!

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

sada mi stranicu normalno otvorilo, znači trebalo je samo čekati, eto ako se nekome dogodi nešto slično treba samo malo strpljenjaŠutim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivedome kaže...

sada mi stranicu normalno otvorilo, znači trebalo je samo čekati, eto ako se nekome dogodi nešto slično treba samo malo strpljenjaŠutim

aleluja..nemoj zaboraviti skinuti ponovno ccleaner,pošto si radio system restore..odličan alat za počistit disk i još poneštoNamigiva

17 godina
neaktivan

seneka, evo pitanje. nemoj krivo shvatit, nije zlonamjerno.

Kakve veze ima ccleaner sa dns recordima???

dr. Mito Korupcija, doktor političkih znanosti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nikakve,bio ga je skinuo  prije nego je napravio sys restore,samo sam ga podsjetio da ga ponovno instalira jer je koristan..

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice