Naime, radi se o tome da sam nedavno na svoj laptop HP CompaQ 6735s stavio novi Windows 7 64bitnu verziju. Razlog novih windowsa bilo je to sto mi se jos na starima odjednom javila poruka da "This pc is beeing monitored" sto nisam znao o cemu se radi (zapravo sumnjao sam na virus) i onda sam sa Essetom nod 32 skenirao cijelo racunalo i pronaslo je virus koji je bio u nekakvoj memoriji i mogao je biti izbrisan samo novim pokretanjem. Nakon toga pola aplikacija/programa mi vise nije radilo i stavio sam nove windowse.
I sve je bilo uredu, do jucer kad se jednostavno vise nisam mogao spajati na internet. Uspio sam to nekako rijesiti (ponovno skenirao racunalo i nasao dva virusa i obrisao) i aplikacije/programi rade normalno, ali nakon toga spajanje na internet nije bilo uspjesno. Kad god sam se spojio uvijek je pisao da proxy server nije moguce pronaci ili tako nesto. Iskljucio sam proxy i sad radi, ali ne zelim surfati bez proxy-a odnosno ne razumijem se u to bas, i neznam za kaj to sluzi. Kad u browseru (koristim Operu) ukljucim proxy odmah mi pise posluzitelj udaljen. Strah me da netko nije spojen na moju mrezu, zakljucana je sa onim wap psk ili kako vec, ali nemam blage kako da to provjerim, kaj a provjerim i kako da se rijesim toga. Jer svaki put kad ukljucim proxy, mreza ne radi, a mene je samo strah da me netko nije hakirao i koristi moje racunalo.
MOLIM VAS POMOZITEEEEEEEE

,uvijek se prvo ide s mbam