Dali netko zivi u njemackoj ili se kuzi tamo u mobilni internet ( laptop ). Odnosno internet sa stickom ili vodafon karticom? Ide se na put pa me zanima gdje je najjeftinije, najpovoljnije, i par informacija.
Hvala
Dali netko zivi u njemackoj ili se kuzi tamo u mobilni internet ( laptop ). Odnosno internet sa stickom ili vodafon karticom? Ide se na put pa me zanima gdje je najjeftinije, najpovoljnije, i par informacija.
Hvala
-svi hoteli, aerodromi.. imaš internet. Često free.
-Tcomov web n walk je (samo u njemačkoj) paket prepaid bon za mjesec dana (po sječanju) 15€ = 10GB, +10€ = flat. Možda još postoji taj paket...
-pripazi, npr Lidl ima stick samo za surfanje (blokiran VoIP-skype i VNC). Povoljnije nego kod nas.
-svi hoteli, aerodromi.. imaš internet. Često free.
-Tcomov web n walk je (samo u njemačkoj) paket prepaid bon za mjesec dana (po sječanju) 15€ = 10GB, +10€ = flat. Možda još postoji taj paket...
-pripazi, npr Lidl ima stick samo za surfanje (blokiran VoIP-skype i VNC). Povoljnije nego kod nas.
Meni treba bas za skype, prioritet 1
bump
t-mobile prepaid...
Nekuzim te njihove stranice bez i sa prevoditeljom.
U Njemackoj jos uvjek ima potpuno besplatni intrnet sa brzinom 7.2 mbit/sec. ali samo 100 MB.
Za telefoniranje putem smartfona (skupe. viber i slicno) ili whatsapp slanje poruka nije ni malo buduci je besplatno.
Ali tu ima i jedan problem, jer se kartica, koja je isto besplatna, moze naruciti sam sa stalnom adresom u Njenackoj.
Ako vam ovo moze pomoci pogledajte na: http://www.netzclub.de