Microsoft preuzeo Bing!

poruka: 4
|
čitano: 1.008
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Microsoft preuzeo Bing!

Bing preuzeo Yahoo! - vidio sam to na nekim stranim stranicama, a evo i na limunu. Ovim preuzimanjem Microsoft se približio trećini tržišta, no i dalje 2/3 drži Google. Mislite li da Microsoft ovim preuzimanjem pretendira

na velika ulaganja i bacanje rukavice Googleu.

Podsjećam, ugovor o preuzimanju potpisan je još prije godinu dana, ali je tek sada krenuo s primjenom...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 12:23 (wsj777).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Microsoft preuzeo Bing!
wsj777 kaže...

Microsoft preuzeo Bing! - vidio sam to na nekim stranim stranicama, a evo i na limunu. Ovim preuzimanjem Microsoft se približio trećini tržišta, no i dalje 2/3 drži Google. Mislite li da Microsoft ovim preuzimanjem pretendira

na velika ulaganja i bacanje rukavice Googleu.

Podsjećam, ugovor o preuzimanju potpisan je još prije godinu dana, ali je tek sada krenuo s primjenom...

:S valjda bing kupio yahoo, tj. microsoft time  "preuzeo" yahoo, btw ovo je davno bilo

etikete, ovo je nacija etiketa!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 11:02 (ExXxEr).
17 godina
neaktivan
Microsoft preuzeo Bing!

koliko krivih informacija za ne povjerovati

Bing je Microsoftov proizvod od početka - nije ga microsoft nikako mogao preuzeti

Microsoft nije ni preuzeo Yahoo - dogovor između MS-a i Yahoo-a je da Yahoo počne koristiti Bingov engine

Ovi omjeri 1/3 Ms i 2/3 Google vrijede za SAD - Google u svijetu drži oko 85%

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Microsoft preuzeo Bing!

Ja se ispričavam..Krivo sam napisao Microsoft preuzeo Bing umijesto Bing preuzeo Yahoo...Vidi se kad se članak otvori...sory...

Dogodilo se prije godinu dana, a sada je prešlo u realizaciju...dakle jučer službeno objavljeno iz Microsofta

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 12:24 (wsj777).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice