kad si posato z-lister.? i meni isto zanima dali ide č-ć ili c?
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.385.630
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta te ima zanimat pitanje koje je već odgoveoren C a ne ć/č S a ne š, z a ne ž, d a ne đ.
Oprostite šta upadam ali...Jel je neko nešto dobio sa foruma?..Neda mi ser čitat cjelu temu
Jbg, onda imaš problem i ostat ćeš zakinut za odgovor
peh.
hahaha
Spam obrisan (mada je kompletna tema spam).
Ako vam je postalo dosadno može tema i pod ključ ako se ne smirite!
e al njima je tak svejedno oće li pakete slati po europi ili po americi
Nije jer oni plaćaju poštarinu, a kolko ja znam je veća poštarina za preko bare.
Nije jer oni plaćaju poštarinu, a kolko ja znam je veća poštarina za preko bare.
aj dobro ja samo tebi odsada vjerujem
Jeli itko dobio nesto sa proslomjesecnog redeem.Ja jos uvijek cekam svoju termosicu.
I js svoju majcu
mail mi je došao prije 11 dana i ta zanči da u toku ovo tjedna bi trebala doći
čemu to? koji k... ste se nasli vrijedat u zadnje vrijeme? daj ohladite malo
Pa jbt jesmo rekli da ima posenbna tema za dijeljenje pozivnica.Svi koji sudjeluju u ovoj temi imaju Lockerz acc a onaj kome bude trebala pozivnica ce pitati nekoga.
Kad vec to spominjes, isto tako je sto puta receno da je ta tema ZAKLJUCANA.
da treba ti pomoć na psihijatriji !
Ili se ponašajte civilizirano ili će tema pod ključ. Otvorili ste je i sad odgovarajte na pitanja i ne vrijeđajte se!
Vani je kiša a kartona ima na lageru.
čemu to? koji k... ste se nasli vrijedat u zadnje vrijeme? daj ohladite malo
Pa jbt jesmo rekli da ima posenbna tema za dijeljenje pozivnica.Svi koji sudjeluju u ovoj temi imaju Lockerz acc a onaj kome bude trebala pozivnica ce pitati nekoga.
Kad vec to spominjes, isto tako je sto puta receno da je ta tema ZAKLJUCANA.
Ali glupo je pitati hoce li neko pozivnicu u temi gdje vec svi imaju acc na Lockerzu.I sam si vidio kad neko hoce pozivnicu napise email adresu i lijepo pita.
Ili se ponašajte civilizirano ili će tema pod ključ. Otvorili ste je i sad odgovarajte na pitanja i ne vrijeđajte se!
onda briši glupa pitanja i spemove što noobovi dolaze i pitaju jedno teisto pitanje
Z-lister sam postao oko 10.2.2010. i dobio onaj mail da provjerim adresu u acc-u što sam i napravio.
Onda sam im poslo mail 10.3.2010. i rekli su da će poslat majcu uskoro, a još uvijek nisam dobio ni confirmation mail.
Kad mogu očekivati majcu?
u ova cetiri dana kolko to jos traje, mislim da ce se "istopit" nasa prednost, ameri ce "udruzit snage" da si pribave redeem.. mos mislit.. kako uopce mogu rec da je pola membera iz sad-a? svatko normalan je odmah znao na pocetku da ameri na posten nacin ne mogu dobit ovaj redeem, ma da kako gledaju filmice ili da ih se jos tolko prijavi u lockerz.. jednostavno ih je puno manje od ostatka svijeta... al ova dvojica geekova svaki dan prodaju pricu i na kraju ce "u foto finisu" dobit..
izgleda da su ameri fejkali vise adresa od nas , pa sad ispada da nas je podjednako
Jel itko ima podatak hoce li stock biti unlimited kad cijena bude 4x?
I kad je uopce sljedeci redemption?
onda briši glupa pitanja i spemove što noobovi dolaze i pitaju jedno teisto pitanje
Noobovi,si se malo uživio a ? Neko treba napravit FAQ temu za one koje nešta zanima,a za komentiranje je ova tema.
Noobovi,si se malo uživio a ? Neko treba napravit FAQ temu za one koje nešta zanima,a za komentiranje je ova tema.
Već sam ranije rekao da netko napiše FAQ ovdje a ja ću ga ubacit u prvi post i problem rješen.
e kad ce uvesti taj 24/7 redemption i kolko ce nagrade biti skuplje? cuo sam da ce biti 4x skuplje al to mi je malo cudno posto je i za march redemption isto 4x
Ja mislim da će na tih x4 još x4 pa će biti sadašnje cijene x16
Ja mislim da će na tih x4 još x4 pa će biti sadašnje cijene x16
a da sada XD
e ako fejkam mailove da udem u z-list oce li me banat kad narucujem nesto??
jedan moj frend je čekal 9mjesececi za majcu..pa buš mozda i ti tak
Isuse boze ni FAQ neznate napisati. Evo poceti cu cim se naucim biologiju. JOOOJ KAKO MRZIM TAJ PREDMET.
Isuse boze ni FAQ neznate napisati. Evo poceti cu cim se naucim biologiju. JOOOJ KAKO MRZIM TAJ PREDMET.
OT: hahaha i ja ucim upravo biologiju...probavni sustav...koža,...hmmm
Točno to i ja učim.
Ljudi bezveze radite FAQ kad prakticki imamo FAQ na svakoj drugoj strani i opet to nitko ne cita.
Lorde jesi zavrsio onu novu verziju programa?
Nope, still no time. Ono je ogromni projekt za mene početnika. Ovo mi je zapravo prvi program.
E lorde jesi dobio sta sa ecastiga?
a je dobil majicu?? naci ako narucim neku igru za pc ocu li je dobit??