cudno tebi vi rade a meni uopce ne zeli uci na lockerz , pise da imaju tehnickig problema...
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.387.870
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
niti meni :S
opet nesto izmisljaju -.-
od jutros se ne mogu ni ja prijaviti, ali jučer sam odgledo sve nove videe
meni normalno uđe
meni normalno uđe
ma kad ga podmažeš, mora normalno uć :P
Normalno,nemremo koristit proxy jer onda mi možda povedemo u borbi sa Amerima,a ak ga koristimo onda će nas bannat...Al jebiga,oni tu djele nagrade i oni mogu radit kaj god hoće. :(
dosao sam na z-list!
bas me zanima nova nagrada.
dosao sam na z-list!
bas me zanima nova nagrada.
aj javi kad dode neka informacija... i nas zanima
Mislio sam uzet iPod touch 64gb,a sad će pomnožit cijene 4 puta tak da ništ od toga.A mailove mi se neda više fakeat (već sam ih 27 fakeao).
Mislio sam uzet iPod touch 64gb,a sad će pomnožit cijene 4 puta tak da ništ od toga.A mailove mi se neda više fakeat (već sam ih 27 fakeao).
i jesi li dobio majicu pošto si fakeao čak 27
i jesi li dobio majicu pošto si fakeao čak 27
Jesam,mijenjo sam ip adresu tak da me nisu mogli skužit.
odlično, onda će valjda i meni poslati- ja sam fejkao 5 adresa na isti način (inače je dozvoljeno 4 acc na istom ip-u) malo sam se zabrojo, a nisam htio da reskiram
evo sad "normalno udje" :)
odlično, onda će valjda i meni poslati- ja sam fejkao 5 adresa (a dozvoljeno je 4) malo sam se zabrojo
ovisi o tome kako si fejkao.
ako si mjenjao ip adresu onda bi ti trebalo doci, ako nisi onda mozda poberes ban.
...ja ne vjerujem da vi još to igrate iako je to prvenstveno namjenjeno za fat amere al ajd,ako vam je toliko stalo do besplatnih stvari i da bi dušu vragu prodali za majicu od 10 kn samo da bi ispali "face" onda ih samo nastavite poduprijeti..ali drage volje ću odg na bilo koje postavljeno pitanje vezano za Lokerz
eto ipak jos vodimo international 22.4 mil,US 18,75Mil
Mozda ipak i dobijemo
u ova cetiri dana kolko to jos traje, mislim da ce se "istopit" nasa prednost, ameri ce "udruzit snage" da si pribave redeem.. mos mislit.. kako uopce mogu rec da je pola membera iz sad-a? svatko normalan je odmah znao na pocetku da ameri na posten nacin ne mogu dobit ovaj redeem, ma da kako gledaju filmice ili da ih se jos tolko prijavi u lockerz.. jednostavno ih je puno manje od ostatka svijeta... al ova dvojica geekova svaki dan prodaju pricu i na kraju ce "u foto finisu" dobit..
meni niti jedan novi video nece pokrenut, onak samo crni ekran, probo sam sa mozzilom i chromom
meni niti jedan novi video nece pokrenut, onak samo crni ekran, probo sam sa mozzilom i chromom
pa da li ti rece "this content is currently unavailable " ako ti to nerece znaci da nije do stranice nego do tvog kompa...provjeri je li ti instaliran flash player
pa da li ti rece "this content is currently unavailable " ako ti to nerece znaci da nije do stranice nego do tvog kompa...provjeri je li ti instaliran flash player
i meni se isto dogada, nista ne kaze, nit ne pise, jednostavno je crn ekran.. flash naravno instaliran..
i meni se isto dogada, nista ne kaze, nit ne pise, jednostavno je crn ekran.. flash naravno instaliran..
npr. je li vam radi ovaj "prom queen" epizode...meni one radi kao i sve ostalo osim onih zečića
meni sad ne rade ni oni koje sam već gledao to u lockerzu rade sve da ameri pobjede
meni sad ne rade ni oni koje sam već gledao to u lockerzu rade sve da ameri pobjede
meni sve uredno radi osim zecica...da li je to zbog toga sto ja nisam jos member?
meni sve uredno radi osim zecica...da li je to zbog toga sto ja nisam jos member?
Ljudi, dajte molim vas počnite čitat šta piše na tom lockerzu!!! Pa u PM kaj tolko spamate sa idiotariajm?!?!?! Vidiš lijepo da ti gore izna "zečić" piše: This video may not be available in certain regions!!!!!!!!! A i search nije za bezveze u ovoj temi, naučite se tražit. Ima 260 stranica, nema budalaštine koja nije već 10 puta pitana.
Sa lockerza 21:01:
Z-Listers: Congratulations on getting your status before March 19th! If you have not received your Z-List T-shirt yet, please update your settings with your full mailing address. It is our goal to send every person who obtained Z-List status by the cut-off date an exclusive tee. However, if you do not give us a valid mailing address by Wednesday March 31st, we will not be able to send you your Z-List T-shirt. Thank you!
e jel mi neko moze reci (tko je vec dobio z-list majcu) jel ovo dobro za settings?
First Name:(moje ime)
Last Name:(moje prezime)
Email:(moj email)
Country:Croatia
Adress 1:Široki put xx (jel treba s ili š? :p)
Adress 2:(prazno)
City:Vukovar
State/Province:HR (gledo sam postove prije neki su govorili RH neki HR??)
Zip/postal code:32000 (za vukovarsko srijemsku)
Time zone:+1 gmt
T-shirt size:xxl (nema 3xl :( )
Date of birth ...
Combination:(prazno)
sry sto sam dosadan :p
Dobro je sve, osim što ide Siroki umjesto Široki.
Ide HR.
Evo.
Da
Malo OT ali moram
Svako trece prazime završava na ić.
Primjer.
LAckovič,balić,,antoković,*ević,*ivić....To mi je stvarno zanimljivo-
Da
Malo OT ali moram
Svako trece prazime završava na ić.
Primjer.
LAckovič,balić,,antoković,*ević,*ivić....To mi je stvarno zanimljivo-
heh,hvala, pa da... skoro svako 2(3) južno slavensko prezime završava na ić
Oprostite šta upadam ali...Jel je neko nešto dobio sa foruma?..Neda mi ser čitat cjelu temu
Oprostite šta upadam ali...Jel je neko nešto dobio sa foruma?..Neda mi ser čitat cjelu temu
Jbg, onda imaš problem i ostat ćeš zakinut za odgovor