Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.387.870
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz

cudno tebi vi rade a meni uopce ne zeli uci na lockerz , pise da imaju tehnickig problema...

15 godina
neaktivan

niti meni :S

opet nesto izmisljaju -.-

15 godina
neaktivan

od jutros se ne mogu ni ja prijaviti, ali jučer sam odgledo sve nove videe

15 godina
neaktivan
stumper kaže...

meni normalno uđe

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
16 godina
neaktivan
bodo kaže...
stumper kaže...

meni normalno uđe

ma kad ga podmažeš, mora normalno uć :P

15 godina

Normalno,nemremo koristit proxy jer onda mi možda povedemo u borbi sa Amerima,a ak ga koristimo onda će nas bannat...Al jebiga,oni tu djele nagrade i oni mogu radit kaj god hoće. :(

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 11:57 (.: R32LowRider).
17 godina
neaktivan
Lockerz

dosao sam na z-list!

bas me zanima nova nagrada.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nailer kaže...

dosao sam na z-list!

bas me zanima nova nagrada.

aj javi kad dode neka informacija... i nas zanima

16 godina
Lockerz

Mislio sam uzet iPod touch 64gb,a sad će pomnožit cijene 4 puta tak da ništ od toga.A mailove mi se neda više fakeat (već sam ih 27 fakeao).

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Mislio sam uzet iPod touch 64gb,a sad će pomnožit cijene 4 puta tak da ništ od toga.A mailove mi se neda više fakeat (već sam ih 27 fakeao).

i jesi li dobio majicu pošto si fakeao čak 27

16 godina
stumper kaže...
Xbox360 Modder kaže...

i jesi li dobio majicu pošto si fakeao čak 27

Jesam,mijenjo sam ip adresu tak da me nisu mogli skužit.

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
15 godina
neaktivan

odlično, onda će valjda i meni poslati- ja sam fejkao 5 adresa na isti način (inače je dozvoljeno 4 acc na istom ip-u) malo sam se zabrojo, a nisam htio da reskiram

evo sad "normalno udje" :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 14:22 (stumper).
17 godina
neaktivan
stumper kaže...

odlično, onda će valjda i meni poslati- ja sam fejkao 5 adresa (a dozvoljeno je 4) malo sam se zabrojo

ovisi o tome kako si fejkao.

ako si mjenjao ip adresu onda bi ti trebalo doci, ako nisi onda mozda poberes ban.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan
Lockerz

...ja ne vjerujem da vi još to igrate iako je to prvenstveno namjenjeno za fat amere al ajd,ako vam je toliko stalo do besplatnih stvari i da bi dušu vragu prodali za majicu od 10 kn samo da bi ispali "face" onda ih samo nastavite poduprijeti..ali drage volje ću odg na bilo koje postavljeno pitanje vezano za LokerzSmijeh

ŽiVot Je TakAv, ČuPaV i DlAkAv tI gA ObRiJeŠ a On Je oPet dLaKaV
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

eto ipak jos vodimo international 22.4 mil,US 18,75Mil

Mozda ipak i dobijemo Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

u ova cetiri dana kolko to jos traje, mislim da ce se "istopit" nasa prednost, ameri ce "udruzit snage" da si pribave redeem.. mos mislit.. kako uopce mogu rec da je pola membera iz sad-a? svatko normalan je odmah znao na pocetku da ameri na posten nacin ne mogu dobit ovaj redeem, ma da kako gledaju filmice ili da ih se jos tolko prijavi u lockerz.. jednostavno ih je puno manje od ostatka svijeta... al ova dvojica geekova svaki dan prodaju pricu i na kraju ce "u foto finisu" dobit..

17 godina
neaktivan
Lockerz

meni niti jedan novi video nece pokrenut, onak samo crni ekran,  probo sam sa mozzilom i chromom

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jari kaže...

meni niti jedan novi video nece pokrenut, onak samo crni ekran,  probo sam sa mozzilom i chromom

pa da li ti rece "this content is currently unavailable " ako ti to nerece znaci da nije do stranice nego do tvog kompa...provjeri je li ti instaliran flash player

16 godina
neaktivan
DragonSlade kaže...
Jari kaže...

pa da li ti rece "this content is currently unavailable " ako ti to nerece znaci da nije do stranice nego do tvog kompa...provjeri je li ti instaliran flash player

i meni se isto dogada, nista ne kaze, nit ne pise, jednostavno je crn ekran.. flash naravno instaliran..

16 godina
neaktivan
marko009 kaže...
DragonSlade kaže...
Jari kaže...

i meni se isto dogada, nista ne kaze, nit ne pise, jednostavno je crn ekran.. flash naravno instaliran..

npr. je li vam radi ovaj "prom queen" epizode...meni one radi kao  i sve ostalo osim onih zečića

15 godina
neaktivan

meni sad ne rade ni oni koje sam već gledao to u lockerzu rade sve da ameri pobjede

16 godina
neaktivan
highgamer kaže...

meni sad ne rade ni oni koje sam već gledao to u lockerzu rade sve da ameri pobjede

meni sve uredno radi osim zecica...da li je to zbog toga sto ja nisam jos member?

16 godina
neaktivan
DragonSlade kaže...
highgamer kaže...

meni sve uredno radi osim zecica...da li je to zbog toga sto ja nisam jos member?

Ljudi, dajte molim vas počnite čitat šta piše na tom lockerzu!!! Pa u PM kaj tolko spamate sa idiotariajm?!?!?! Vidiš lijepo da ti gore izna "zečić" piše: This video may not be available in certain regions!!!!!!!!! A i search nije za bezveze u ovoj temi, naučite se tražit. Ima 260 stranica, nema budalaštine koja nije već 10 puta pitana.

www.BornaFilic.com
16 godina
neaktivan
Lockerz

Sa lockerza 21:01:

Z-Listers: Congratulations on getting your status before March 19th! If you have not received your Z-List T-shirt yet, please update your settings with your full mailing address. It is our goal to send every person who obtained Z-List status by the cut-off date an exclusive tee. However, if you do not give us a valid mailing address by Wednesday March 31st, we will not be able to send you your Z-List T-shirt. Thank you!

e jel mi neko moze reci (tko je vec dobio z-list majcu) jel ovo dobro za settings?

First Name:(moje ime)

Last Name:(moje prezime)

Email:(moj email)

Country:Croatia

Adress 1:Široki put xx (jel treba s ili š? :p)

Adress 2:(prazno)

City:Vukovar

State/Province:HR (gledo sam postove prije neki su govorili RH neki HR??)

Zip/postal code:32000 (za vukovarsko srijemsku)

Time zone:+1 gmt

T-shirt size:xxl (nema 3xl :(   )

Date of birth ...

Combination:(prazno)

sry sto sam dosadan :p

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk --------------------------
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Lockerz

Dobro je sve, osim što ide Siroki umjesto Široki.

Ide HR.

Evo.

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 21:16 (bobica257).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Lockerz
a prezime mi završava sa ( ić ) , to isto treba ( ic ) ili?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Da

Malo OT ali moram

Svako trece prazime završava na ić.

Primjer.

LAckovič,balić,,antoković,*ević,*ivić....To mi je stvarno zanimljivo-

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 21:24 (bobica257).
16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Da

Malo OT ali moram

Svako trece prazime završava na ić.

Primjer.

LAckovič,balić,,antoković,*ević,*ivić....To mi je stvarno zanimljivo-

heh,hvala, pa da... skoro svako 2(3) južno slavensko prezime završava na ić

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 21:33 (Omega_vu).
16 godina
neaktivan
Lockerz

Oprostite šta upadam ali...Jel je neko nešto dobio sa foruma?..Neda mi ser čitat cjelu temuIzlanuo se

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Oprostite šta upadam ali...Jel je neko nešto dobio sa foruma?..Neda mi ser čitat cjelu temuIzlanuo se

Jbg, onda imaš problem i ostat ćeš zakinut za odgovor Cool

www.BornaFilic.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice