Ti si to dobio još jednu majcu od z-list ili redeem ?
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.071
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jedna mi je u pranju pa ću uslikat.. još jednu od z-liste :D potpuno isti paket kao i prvi, al majica je malo drugačije boje..
imaš dva profila ili.....kak možeš dobit dve majce od z-liste
e jel se moze narucit nagrada ako nisi dobio majcu z-lista?
Moj brat je dobio dvije majce a ja niti jednu možda zato što su postavi prije nego mi.
imam jedan račun.. meni isto nije jasno, al ono, neću se bunit :D
hahah sve ide prema ocekivanju , USA je blizu pobjede :P
"Good news US members — you're stepping up your game, and getting closer to March Radness victory. Since half of all Lockerz members are in the US, you've got a fair shot. Get busy on the site and the March redemption could be yours! Cha Ching!"
oh, čuda li?!
jos su i dodali novih filmica, koje naravno mi ne mozemo gledat... zalosno je kolko su prozirni
"Good news US members — you're stepping up your game, and getting closer to March Radness victory. Since half of all Lockerz members are in the US, you've got a fair shot. Get busy on the site and the March redemption could be yours! Cha Ching!"
isuse kako su se israli....aaa....ovolko govno su israli |--------------------------------------------------------------------------------------------------------| minimalno
Mogli smo tako i ocekivati.Bas me zanima kako ce zavrsiti na kraju.
Mogli smo tako i ocekivati.Bas me zanima kako ce zavrsiti na kraju.
JA znam: Close victory for USA mambers!
ocemo neke oklade, a?
Da li se u računala (na carini) ubrajaju igraće konzole (konkretno Wii)
PA zasto u racunala. TO se upraja u konzole i opiciti ce ti na to 23%
posato sam z-lister prije 4 dana i jos nisam dobio mail kad cu ga dobit.. jucer sam i poslo poruku kad cu dobit majicu i nisi odgovorili :(
Koja đubrad,normalno da nam mogu tak srat zato kaj mi neznamo stalne rezultate,oni nama mogu napisat da mi imamo 10Milja,a zapravo imamo 7Milja....I onda kao vodimo,vodimo,i onda bum,US pobjedila...
ma picke izmisljaju brojke....e ono cijeli svijet protiv amera i oni ce dobit pffffff malo su se sjebali u ovom
Koja đubrad,normalno da nam mogu tak srat zato kaj mi neznamo stalne rezultate,oni nama mogu napisat da mi imamo 10Milja,a zapravo imamo 7Milja....I onda kao vodimo,vodimo,i onda bum,US pobjedila...
To bi onda bio los potez... Ako vec falsificiraju podatke, onda bi trebali postaviti da je skoro jednak rezultat, tako bi se obje strane vise trudile...
ee jel mi moze neko reci kad udes u z-listu i ondje pise ''Double PTZ'' jeli to znaci da ce udaplat moje bodove ili?
U Z-listu uđeš tako što pozoveš 20 prijatelja. ;)
lol ma znam to nego ono kad kliknes Connect i lijevo ono Learn more...U tom pise double PTz oce li mi uduplat bodove?
ne..nego ces dobivati 4 umjesto 2 boda
na osnovicu? jeli se to misli na bodova kolko kosta psp?
koja im je to fora da stavljaju video koji nama "slucajno" ne radi..
posato sam z-lister prije 4 dana i jos nisam dobio mail kad cu ga dobit.. jucer sam i poslo poruku kad cu dobit majicu i nisi odgovorili :(
ista stvar i kod mene
lmao
jel moguce da ne rade svi novi vide-i ali bas svi novi
meni rade svi