Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.229
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za kolko?
za kolko?
moraš biti bolestan kupiti tak šta.Po mome ja bi za nekih 50 kn........
Hahahahhaah, pa bodovi su se povečali 4 puta. Tih tvojih 513 sad 4 puta manje vrijedi... Da mi je vidjet luđaka ko ji će dat lovu za tak neš xD
za kolko?
moraš biti bolestan kupiti tak šta.Po mome ja bi za nekih 50 kn........
znam. gledam koliko će previše tražiti, ja već imam od 370 bodova.
sa 513 bodova moš uzeti igru. lol
aaa nemogu vjerovat hvali mi jos jedan invite za z-list oce ko invite bilo kako nek mi se javi :D
EVOGAAAA: sad samo moram cekat :D
Bilo bi dobro da stave 4X ali da ne moraš plačat poštarinu
LO...pa postarinu ne moras placati iovako i onako :-8
poštarina NE ali carina DA
EDIT: danas sam postao Z-Lister sta sad trebam radit? samo čekat ili?!
sad se trebas bacit s treceg kata i cekat...
March Radness Update: US is closing the gap. Will they take the lead? Find out tomorrow when our guests sportscasters return with the latest standings! u pivu da ce amerika pobjediti!!!
sad se trebas bacit s treceg kata i cekat...
Pa odgovori čovjeku ljepo te pita,BTW i mene to zanima
March Radness Update: US is closing the gap. Will they take the lead? Find out tomorrow when our guests sportscasters return with the latest standings! u pivu da ce amerika pobjediti!!!
hahha koje seljacine jaooo majko moja, vodili smo za 4 milje bodova i preko noci oni nas stizu, da ziher, jedino ako nemaju private videe onda je moguce, LOL
a dok promislim i bolje..bolje da nemamo ovaj mjesec reedem..zato jer imam 1000 ptza i nije mi dosta za ipod touch 32 GB koji sam htio.....bice mi manje zao ako necemo dobiti reedem..
salio sam se... treba cekat... neznam kako sada, ali meni su u 1. mjesecu bili poslali mail da je majica na putu, iako sam z-lister postao jos u 11. mj.... nakon njihovog maila dosla je za 20 dana..
a dok promislim i bolje..bolje da nemamo ovaj mjesec reedem..zato jer imam 1000 ptza i nije mi dosta za ipod touch 32 GB koji sam htio.....bice mi manje zao ako necemo dobiti reedem..
na sve mile nacine sad pokusavaju nastetit nama koji nismo iz USA.. prvo su kao videi nedostupni za nasa podrucja, pa su vidli da cemo ipak imat vise bodova, pa su sad smislili 4X vise cijene da nas ogule... a dam se kladit da ce bit par stvari na redeemu i da ce sljedeci mjesec ope nesto iskemijat na korist amera.. tako to ide svugdje..
na sve mile nacine sad pokusavaju nastetit nama koji nismo iz USA.. prvo su kao videi nedostupni za nasa podrucja, pa su vidli da cemo ipak imat vise bodova, pa su sad smislili 4X vise cijene da nas ogule... a dam se kladit da ce bit par stvari na redeemu i da ce sljedeci mjesec ope nesto iskemijat na korist amera.. tako to ide svugdje..
Ma ne trabuabunjaj uopće nije tako...to se zove marketing i zarada. Gule i njih i nas, a oni DEBELO Zzarađuju. Po svakom kliku na njihovu stranicu 0.5 $ po svakom dailisu o.5$ itd...razmislite
0.5$ od klika+0.5$ od dailisa+(0.5$ po video*1(otprilike tolko ljudi na dan pogledaju)=1.5$*1 500 000 ljudi=2 250 000$ po danu-nagrade 500 000 $=1 750 000- održavanje servera i plače zaposlenima i porez,najam skaldišta poštarine...itd...(državne gluposti)=150 000 $
Pa ti razmišljaj ko koga krade...
Ja sam vrijednosti otprilikr pisao tako da to NIJE točno...ali ako znate nadopuniteme i ispravite greške...
normalno kad im se više isplati da ameri dobiju prije budu dali svojima
ja nemogu ni jedan video pogledat wtff!?! zas
Sta ti se dogada, ako mislis na one sa zecima to nemozes.
al cudno kako sve ide 4x gore, jer onda ce majica kostat 800ptza a neznam bas dal bi itko dao za majicu tolko bodova
a kolka je carina?
Palmface...
sta???
dosta ljudi.
ajmo poceti sa prijavama.
Jeli se slazete?
I ako mi neko moze reci ako narucujem onaj PSP od 200 ptza koliko ce me doci postarina ili carina?
I ako mi neko moze reci ako narucujem onaj PSP od 200 ptza koliko ce me doci postarina ili carina?
PSP je 800 ptz.
200 PTZ
Ne loliraj jer nisi u pravu...malo citaj update i prijasnje stranice foruma...povecat ce cijena za 25.3 4 puta sto znaci da ce psp bit 800ptz a za carinu je lik napisa prije 2-3 stranice(23%pdv+20%carina)na osnovicu