Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.175
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
RE: Lockerz
DragonSlade kaže...
Mafa_Rulz kaže...
lol psp je 200 ptza

Ne loliraj jer nisi u pravu...malo citaj update i prijasnje stranice foruma...povecat ce cijena za 25.3 4 puta sto znaci da ce psp bit 800ptz a za carunu je lik napisa prije 2-3 stranice(23%pdv+20%carina)na osnovicu

a taj psp je sranje odmah da kazemm , i sad mi videi rade ko zna sta je to bilo nije mi radio ni jedan a ne samo oni zecevi skuzio sam da oni zecevi nikom ne rade

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
15 godina
neaktivan
zas ce se povecat cijena?
15 godina
odjavljen

JEr hoče! Pretanite spamati i pisati glupe postovr...Čitaj PRIJE.

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
17 godina
neaktivan
Lockerz

jel zna netko mozda kako se postaje lab

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice
bobica257 kaže...

Ma ne trabuabunjaj uopće nije tako...to se zove marketing i zarada. Gule i njih i nas, a oni DEBELO Zzarađuju. Po svakom kliku na njihovu stranicu 0.5 $ po svakom dailisu o.5$ itd...razmislite

0.5$ od klika+0.5$ od dailisa+(0.5$ po video*1(otprilike tolko ljudi na dan pogledaju)=1.5$*1 500 000 ljudi=2 250 000$ po danu-nagrade 500 000 $=1 750 000- održavanje servera i plače zaposlenima i porez,najam skaldišta poštarine...itd...(državne gluposti)=150 000 $ 

Pa ti razmišljaj ko koga krade...

Ja sam vrijednosti otprilikr pisao tako da to NIJE točno...ali ako znate nadopuniteme i ispravite greške...

Odakle ti ovaj podatak koliko oni zaradjuju po kliku i dailsu?Ako je tocno onda im bas mi dobro radimo.A nadamo se necem da reedamo.Ako bude.A oni sigurno dobivaju.

http://www.e-castig.com/index.php?r=EjMm
15 godina

U burek se kladim da će ovak bit:Amerika nas sustiže,no na zadnji dan Amerika je pobjedila,mada mi dan prije imali 15 milijuna PTZa,a Amerika 10 milijuna PTZa.

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
15 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

U burek se kladim da će ovak bit:Amerika nas sustiže,no na zadnji dan Amerika je pobjedila,mada mi dan prije imali 15 milijuna PTZa,a Amerika 10 milijuna PTZa.

da bude tak sto posto

16 godina
neaktivan
Lockerz

gldedam prijasnje stranice no nemogu nac sto ce se dogodit ako ameri pobjede :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imat će svoj privatni reedem, u suprotnom ostatak svijeta će imat svoj reedem...

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
15 godina
Lockerz

onda oni dobijaju redeem a ne mi

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jari kaže...

E to i mene zanima :)

www.BornaFilic.com
16 godina
neaktivan
Piroman007 kaže...
Jari kaže...

sta je lab

16 godina
neaktivan
DragonSlade kaže...
Piroman007 kaže...
Jari kaže...

sta je lab

Stvarno mi nije jasno kako ne čitate ništa na webu od Lockerza!!!!!!!! Lijepo ti piše tamo: Lockerz Advisory Board (LAB)!!!!

www.BornaFilic.com
15 godina
neaktivan
Lockerz
Dobio sam e-mail da cu dobiti majicu.Traze mi tocnu adresu!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
majka kaže...
Dobio sam e-mail da cu dobiti majicu.Traze mi tocnu adresu!

A prije koliko si postao Z list member?

www.BornaFilic.com
15 godina
Lockerz

zasto pise da mos postat z-list smao do 19.3 sta ako iza toga skupis 20 ljudi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Piroman007 kaže...

Mozda 10-15 tak dana

15 godina
neaktivan
majka kaže...
Piroman007 kaže...

Mozda 10-15 tak dana

dobar si...meni je mail doso nakon 2 mjeseca i za mene i brata...bratova majca dosla jos nakon 1 i pol a moja nakon 2 mjeseca :S

16 godina
neaktivan
stirko55 kaže...

mislim da si krivo shvatia...mozes poslje postat member isto ce ti poslat majicu ali ce ti doc kasnije jer posiljka krece 19.3...ispravite me ako sam falia

15 godina
neaktivan
DragonSlade kaže...
stirko55 kaže...

mislim da si krivo shvatia...mozes poslje postat member isto ce ti poslat majicu ali ce ti doc kasnije jer posiljka krece 19.3...ispravite me ako sam falia

ne nece ti poslat majicu nego nakon 19.3. salju neke druge stvari...ali jos se ne zna kakve

16 godina
neaktivan
Valjda ce bit dobre :)
16 godina
Lockerz

ja jucer posto t-lister i sad kad poslije 19.3 budu bolje nagrade ma ubit cu se ako bude nes bolje od majice.. 

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

molim vas neka netko pita laba sta ce niti kao nagrada nakon 19.03. tako da znam kad da postanem z-lister.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nailer kaže...

molim vas neka netko pita laba sta ce niti kao nagrada nakon 19.03. tako da znam kad da postanem z-lister.

SmijehNECE TI ON REC TO JE TAJNAAAAA ZA SAD.. kuzis!?!?!? Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 10:05 (MarioVk).
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
nailer kaže...

SmijehNECE TI ON REC TO JE TAJNAAAAA ZA SAD.. kuzis!?!?!? Cool

desavalo se i ranije da smo od laba dobivali tajne informacije i slicno tako da ne dipr.
Ipak sam tu malo duze od tebe bez uvrjede.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
nailer kaže...

desavalo se i ranije da smo od laba dobivali tajne informacije i slicno tako da ne dipr.
Ipak sam tu malo duze od tebe bez uvrjede.

da da aj probaj pa ces vidit da ti nece rec

15 godina
neaktivan
Lockerz

ee jel mi moze netko reci kad ce povecat one zagrade za x4....jel na ovaj sad redeem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz
jel oće tko onda lockerz account sa 513 bodova? mijenjam ga za novce ili za neke dijelove kompjutera koji vam nisu potrebni a meni bi dobro došli

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pulja kaže...
jel oće tko onda lockerz account sa 513 bodova? mijenjam ga za novce ili za neke dijelove kompjutera koji vam nisu potrebni a meni bi dobro došli

Ja se iskreno nadam da se ti šališ.... ili u najmanju "ruku" da nisam prepoznao ironičnost u ovome...

15 godina
neaktivan
Pulja kaže...

kak mozes imati 513 bodova???

kak ja znam dobivas samo po 2 i 4 a kak ti imas neparan broj...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice