Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.345
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
Lockerz
oće tko kupiti moj lockerz account imam na njemu 513 bodova, neka mi pošalje privatnu poruku

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Pulja kaže...
oće tko kupiti moj lockerz account imam na njemu 513 bodova, neka mi pošalje privatnu poruku

za kolko?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan
nailer kaže...
Pulja kaže...

za kolko?

moraš biti bolestan kupiti tak šta.Po mome ja bi za nekih 50 kn........

pbandov -IT "zarada" preko neta: http://www.neobux.com/?rh=506574617242616E646F76
16 godina
neaktivan
Pulja kaže...

Hahahahhaah, pa bodovi su se povečali 4 puta. Tih tvojih 513 sad 4 puta manje vrijedi... Da mi je vidjet luđaka ko ji će dat lovu za tak neš xD

www.BornaFilic.com
17 godina
neaktivan
pbandov kaže...
nailer kaže...
Pulja kaže...

za kolko?

moraš biti bolestan kupiti tak šta.Po mome ja bi za nekih 50 kn........

znam. gledam koliko će previše tražiti, ja već imam od 370 bodova.

sa 513 bodova moš uzeti igru. lol

16 godina
Lockerz

aaa nemogu vjerovat hvali mi jos jedan invite za z-list oce ko invite bilo kako nek mi se javi :D

EVOGAAAA:  sad samo moram cekat :D

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 14:56 (MarioVk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Bilo bi dobro da stave  4X ali da ne moraš plačat poštarinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

LO...pa postarinu ne moras placati iovako i onako :-8

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
Tinča kaže...

poštarina NE ali carina DA

EDIT: danas sam postao Z-Lister sta sad trebam radit? samo čekat ili?!

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 17:06 (MarioVk).
16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
Tinča kaže...

sad se trebas bacit s treceg kata i cekat...

15 godina
RE: Lockerz pozivnice

March Radness Update: US is closing the gap. Will they take the lead? Find out tomorrow when our guests sportscasters return with the latest standings!

u pivu da ce amerika pobjediti!!!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
protjeran
marko009 kaže...
MarioVk kaže...
Tinča kaže...

sad se trebas bacit s treceg kata i cekat...

Pa odgovori čovjeku ljepo te pita,BTW i mene to zanima

17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

March Radness Update: US is closing the gap. Will they take the lead? Find out tomorrow when our guests sportscasters return with the latest standings!

u pivu da ce amerika pobjediti!!!

hahha koje seljacine jaooo majko moja, vodili smo za 4 milje bodova i preko noci oni nas stizu, da ziher, jedino ako nemaju private videe onda je moguce, LOL

15 godina

a dok promislim i bolje..bolje da nemamo ovaj mjesec reedem..zato jer imam 1000 ptza i nije mi dosta za ipod touch 32 GB koji sam htio.....bice mi manje zao ako necemo dobiti reedem..

16 godina
neaktivan

salio sam se... treba cekat... neznam kako sada, ali meni su u 1. mjesecu bili poslali mail da je majica na putu, iako sam z-lister postao jos u 11. mj.... nakon njihovog maila dosla je za 20 dana..

16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

a dok promislim i bolje..bolje da nemamo ovaj mjesec reedem..zato jer imam 1000 ptza i nije mi dosta za ipod touch 32 GB koji sam htio.....bice mi manje zao ako necemo dobiti reedem..

na sve mile nacine sad pokusavaju nastetit nama koji nismo iz USA.. prvo su kao videi nedostupni za nasa podrucja, pa su vidli da cemo ipak imat vise bodova, pa su sad smislili 4X vise cijene da nas ogule... a dam se kladit da ce bit par stvari na redeemu i da ce sljedeci mjesec ope nesto iskemijat na korist amera.. tako to ide svugdje..

15 godina
odjavljen
marko009 kaže...

na sve mile nacine sad pokusavaju nastetit nama koji nismo iz USA.. prvo su kao videi nedostupni za nasa podrucja, pa su vidli da cemo ipak imat vise bodova, pa su sad smislili 4X vise cijene da nas ogule... a dam se kladit da ce bit par stvari na redeemu i da ce sljedeci mjesec ope nesto iskemijat na korist amera.. tako to ide svugdje..

Ma ne trabuabunjaj uopće nije tako...to se zove marketing i zarada. Gule i njih i nas, a oni DEBELO Zzarađuju. Po svakom kliku na njihovu stranicu 0.5 $ po svakom dailisu o.5$ itd...razmislite

0.5$ od klika+0.5$ od dailisa+(0.5$ po video*1(otprilike tolko ljudi na dan pogledaju)=1.5$*1 500 000 ljudi=2 250 000$ po danu-nagrade 500 000 $=1 750 000- održavanje servera i plače zaposlenima i porez,najam skaldišta poštarine...itd...(državne gluposti)=150 000 $ 

Pa ti razmišljaj ko koga krade...

Ja sam vrijednosti otprilikr pisao tako da to NIJE točno...ali ako znate nadopuniteme i ispravite greške...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 21:04 (bobica257).
15 godina
neaktivan

normalno kad im se više isplati da ameri dobiju prije budu dali svojima

16 godina
Lockerz

ja nemogu ni jedan video pogledat wtff!?! zas 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Sta ti se dogada, ako mislis na one sa zecima to nemozes.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

al cudno kako sve ide 4x gore, jer onda ce majica kostat 800ptza a neznam bas dal bi itko dao za majicu tolko bodova

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a kolka je carina?

15 godina
odjavljen

Palmface...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
15 godina
neaktivan

sta???

17 godina
neaktivan
Lockerz

dosta ljudi.

ajmo poceti sa prijavama.

Jeli se slazete?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

I ako mi neko moze reci ako narucujem onaj PSP od 200 ptza koliko ce me doci postarina ili carina?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafa_Rulz kaže...

I ako mi neko moze reci ako narucujem onaj PSP od 200 ptza koliko ce me doci postarina ili carina?

PSP je 800 ptz.

15 godina
neaktivan
lol psp je 200 ptza
15 godina
neaktivan
onaj ratchet i clank bundle - PSP
200 PTZ
16 godina
neaktivan
Mafa_Rulz kaže...
lol psp je 200 ptza

Ne loliraj jer nisi u pravu...malo citaj update i prijasnje stranice foruma...povecat ce cijena za 25.3 4 puta sto znaci da ce psp bit 800ptz a za carinu je lik napisa prije 2-3 stranice(23%pdv+20%carina)na osnovicu

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 22:11 (DragonSlade).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice