Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.402.812
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
RE: Lockerz
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...

Jel ima neki servis da dobijem mail ili sms kad redeem pocne?

Visual Basic 2008 express edition. Nauči programski jezik i RUKAJ!

:D bas

bez muke nema nauke :)

potpuno se slazem, ali jeste mozda nasli neki servis di upisemo mail adresu pa mail dodje kad redeem pocne, tj. kad se stranica promijeni?

da ali on refresha svakih 20 min, a to je jako malo :( nezz link. imaš na prethodnim stranicama "pa ti traži" LIznenađenL

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
16 godina
neaktivan
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...

potpuno se slazem, ali jeste mozda nasli neki servis di upisemo mail adresu pa mail dodje kad redeem pocne, tj. kad se stranica promijeni?

..da postoji takvo što nebi bilo 200 str u kojima fektamo za razne programe..nema sjediš ko debil ispred kompa pred kraj mjeseca i moliš Boga da fat amerikanci ti ne hoće željenu nagradu..

15 godina
neaktivan
bubimir kaže...
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...

..da postoji takvo što nebi bilo 200 str u kojima fektamo za razne programe..nema sjediš ko debil ispred kompa pred kraj mjeseca i moliš Boga da fat amerikanci ti ne hoće željenu nagradu..

svejedno dali je kraj mjeseca kad vise nema redeemova ovaj mjesec

Gordon Gordon
15 godina
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...

kud bas basic nades neka uzme C++ ili nek se igra sa javom ;-)

16 godina
neaktivan
Gordon Gordon kaže...
bubimir kaže...
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...

....jak ti je mjesec još danas i gotovo..lol

15 godina
neaktivan
bubimir kaže...
Gordon Gordon kaže...
bubimir kaže...
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...

....jak ti je mjesec još danas i gotovo..lol

al nema veze jel jos danas ili jos tjedan dana kad nema vise redeemova za veljacu

Gordon Gordon
17 godina
neaktivan
Lockerz
Ja cu to sloziti do sljedecek redeema u svom programu, ali imam jos jedan projekt koji ce zahtjevati minimalno 10 sati rada tako da imam posla. Sad back to biologija.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LordShgi kaže...
Ja cu to sloziti do sljedecek redeema u svom programu, ali imam jos jedan projekt koji ce zahtjevati minimalno 10 sati rada tako da imam posla. Sad back to biologija.

Što pokušavaš, ako nije tajna?

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
17 godina
neaktivan
Lockerz
Ma ajde nek vam bude. Napraviti cu program (biti ce ubacen u Lockerz CHecker) za primanje i davanje pozivnica. Tamo ce covjek moci zatražiti pozivnicu, a netko tko je vec član će moći davati pozivnice onima koji su zatražili. TO sve mislim u MySql i tako da mozes dati samo 1 u 24h. A s obzirom da sam pocetnik s MySql-om ce mi trebati puno vremena.
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Lockerz

cemu to radis uopce osim ako nemas neke koristi

0 3 hvala 0
15 godina
Jari kaže...

nema nikakve koristi, covjekova dobra volja.....

hvala na postu an prosloj starnici, sada razumijem sta je shop zapravo...ali ne kuzim jos samo dali ce dok dode shop ptzaplace biti stalno otvoren i dali cemo stalno moci reedmati ili cemo uvijek cekati one (zadnje) dane u mjesecu xdBelji se

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
17 godina
neaktivan
Lockerz
Uvjek cemo moci redeemati ali ce biti 4x skuplje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LordShgi kaže...

Ako je tako, čemu onda shop? Nije li onda isplativije skupiti bodove i besplatno redeemati nego kupiti nešto s popustom?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 19:01 (crystal6).
15 godina
crystal6 kaže...
LordShgi kaže...

Ako je tako, čemu onda shop? Nije li onda isplativije skupiti bodove i besplatno redeemati nego kupiti nešto s popustom?

istina'??!!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
17 godina
Jari kaže...

Čovjek želi svima pomoći, što je rijetko da netko to hoće učiniti besplatno.

btw Ja sam mu ponudio način na koji može zaradit na ovom programu a da on i dalje bude besplatan. međutim on nije prihvatio.

http://hr.test-iq.com/#513741
16 godina
x360gamer kaže...
Jari kaže...

nema nikakve koristi, covjekova dobra volja.....

hvala na postu an prosloj starnici, sada razumijem sta je shop zapravo...ali ne kuzim jos samo dali ce dok dode shop ptzaplace biti stalno otvoren i dali cemo stalno moci reedmati ili cemo uvijek cekati one (zadnje) dane u mjesecu xdBelji se

Necemo cekati zadnje dane u mjesecu :) eh da. Cijene će se dići "OTPRILIKE" za 4x. Npr. PSP Rachet&Clanck će biti 900 :) (to ja planiram uzet) PTZPlace ostaje otvoren nebrini :)

16 godina
Lockerz

važne novosti!!! http://i47.tinypic.com/ji1af8.jpg

evo šta je lab rekao:

that is another US term

there is no A-List lol

the A-List is just another way of saying VIP (very important persons)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 19:28 (Vkm996).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Bilo bi fora kada bi redeemovi ostali nakon lansiranja stranice i cijene se povećale 4x, ali da je u redeemu količina stvari neograničena, tj. nema fresh out, ali se samo za vrijeme redeema može nešto besplatno uzeti. Šta mislite?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

ma što se mene tiče mogu poskupit 4x taman ću imat za jednu igricuCool..i ako tako doista bude za shoping kada to naručim zbogom lokerz sa mog bookmarka Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Mislim da bi bilo dobro da bar 10ak vrijednijih stvari bude stalno dostupno, ako nemogu sve.

http://hr.test-iq.com/#513741
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

..to je dobra ideja a iako budu uvijek su tu predivni ameri da nam i to malo uzmu...

ŽiVot Je TakAv, ČuPaV i DlAkAv tI gA ObRiJeŠ a On Je oPet TaKav
17 godina
neaktivan
Lockerz

sve ovo sa 24/7 reedemom zvuci malo nemoguce, jer nece bit nikakav problem skupit bodove sa logiranjem, igranjem, gledanjem videa, jos ako uvedu muziku, tako da ne vjerujem da ce biti tako jednostavno, logicnije mi je da kada nesto kupis dobis PTZ al dobro vidit cemo, ovo kaj oni kazu malo predobro zvuci, iako sam vidio negdje u nekom postu da su s lockerza odgovorili na pitanje sta ce biti sa ptz placeom napisali su ''ptz place will be still around'' znaci da nece biti glavna stvar tako da mi je malo sumnjivo to 24/7 reedem

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 20:09 (Jari).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Bacite pogled na ovu stranicu... slicnu Lockerzu.. 

http://www.e-castig.com/index.php?r=BiYj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Pitanjce za one koji su navučeni na Lockerz od samog početka:

Netko skupio dovoljno bodova pa si "kupio" neku vrijedniju stvar - komad hardvera?

Ne diraj bubamaru dok spava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

SCAM!!!! bolje se ostavi toga i primi lockerza (to znas da je povjereno i da svi dobivaju)

@stimulans

puno ljudi s ovoga foruma je dobilo majce , termosice, ja sma cak dobio i ipod nano

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 20:57 (x360gamer).
16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

Pitanjce za one koji su navučeni na Lockerz od samog početka:

Netko skupio dovoljno bodova pa si "kupio" neku vrijedniju stvar - komad hardvera?

jedan lik je dobio PS3. Meni je to dovoljni dokaz XD

16 godina
Lockerz

ja mislim da OVA str. nije scam. A i ima Winnla, ja sam dobio 10$ PayPal :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

ne kontam kak da skupljam € na toj stranici ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bodo kaže...
zgsolja kaže...

ne kontam kak da skupljam € na toj stranici ?

prekul skonto sam =D

17 godina

predlazem da se otvori novi topic gdje ce se dijeliti linkovi za ovu stranicu pa da lako mozemo pomoc jedni drugima;)

evo topic za €casting!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 21:48 (z1k4).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice