Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.402.832
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
Lockerz

Jel sinoc bio redeem ili je vecras

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

sinoc

http://hr.test-iq.com/#513741
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Kada je iduci?

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Vkm996 kaže...
Vkm996 kaže...

Evo ljudi, sad pokušavam lockerzu provalt u sistem, da vidim dali je uopće bilo moguće redeemat i koliko će nagrada biti... ako šta uspijem javim :)

evo moje obećanje. Dakle uspio sam provaliti u jučerašnji redeem, i naravno sve piše redeem now. neusuđem se kliknuti nemi li FASOVO za taj jedan klik. Za ovo mi je bio potreban HTML, jedan mini programček koji sam izradio u VB baš za ovakvu prigodu i to je to. dakle nije bio fake redeem. ali je bilo doista malo stvari, oko 11 tisuća :( e da, da bi mi vjerovali evo vam jedan screenshot - http://i48.tinypic.com/kdoj78.jpg

imam samo jedno pitanje za "hakera": si siguran da nisi malo fotosopirao slikicu? jer kako moze solid color zelena (ona neka cudna zelena) kod "kucica" ovih stvari po rubovima prelazit u jarku zelenu?

15 godina
neaktivan
Lockerz

da jos nesto pitam oni "Z"(VIP) memberi isto ovako cekaju svaki mjesec ili oni narucuju kad oceju?? :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eRRoR4o4 kaže...

da jos nesto pitam oni "Z"(VIP) memberi isto ovako cekaju svaki mjesec ili oni narucuju kad oceju?? :D

cekaju nazalost -.-

17 godina
neaktivan
Lockerz
Nekak mi se cini da ubrzo otvaraju ducan.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
Nekak mi se cini da ubrzo otvaraju ducan.

Cim otvore kupicu wallpaper...xD Cool

15 godina
neaktivan
Lockerz

da i meni se cini pise na njihovoj stranici nesto da ce ga otvorit 24/7 do ja skupim bodove za iPod onda ce valjda vec biti otvoren ^^

EDIT:

Lockerzboy kaže...
eRRoR4o4 kaže...

cekaju nazalost -.-

aha tnx... sam cital negdje da ima 2 skladista za te "z" membere i za obicne pa sam mislil da za njih stalno ima :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 23:44 (eRRoR4o4).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

ali ja ne vjerujem da ce se moc samo za bodove uzimat nagrade, mozda ce biti neki popusti na kupovinu jer kad bi bilo samo preko bodova nitko nebi nista kupovao

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz
PA gle, hoce kupovati jer ako ti zelis ipod shuffle trebao bi skupiti 800 bodova. Ako zelis macbook trebas skupiti 4000 a bodova ti se svakih godinu dana brisu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Jos ce biti sigurno redeem sa ovim cjenama u sljedecim mjesecima.Rekli su da ce najvjerojatnije cijelu stranicu pustiti negdje na ljeto.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

SAmo da vas obavjestim radim ogroooomni projekt za Lockerz CHecker.

BTW: Ako želite češče updateove o programu idite na http://lockerzchecker.netai.net/.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 12:35 (LordShgi).
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Lockerz

EEEEE...Ljudi ja imam adresu sa š da stavim na adresu s ili š???????'treba mi odgovor brzo....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz
NE, stavi bez kvacice znaci "s"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
Meni ovih 10 000 bodova vrijedi do rujna :D
Aj,čekat ću da otvore trgovinu.

Tada barem mogu više stvari kupit a pošto se koriste ptz-ovi za popust ja ću vjerovatno dobijat besplatno ionako :D

Više me briga za redeem.Lijepo ću čekat trgovinu i pozvat još koju tisuću ljudi :)
NIGGAWAT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroOmgWtf kaže...

Tada barem mogu više stvari kupit a pošto se koriste ptz-ovi za popust ja ću vjerovatno dobijat besplatno ionako :D

Više me briga za redeem.Lijepo ću čekat trgovinu i pozvat još koju tisuću ljudi :)

ako nisi varao svaka cast......smao enznam kako ima tako puno ptza....

a ako ih i imas zasto si ne uzmes ipoda, x360 ili ps3 ...samo si garantiras nagradu.....ja bi si na tvom mjestu garantirao za 2500 ptza ipoda 32 GB (previse je dati jos 1000 ptza za jos 32 GB{64GB}) ..... onda bi si jos garantirao ps3 za 3500 i ode tih 6000 ptza...i ovih 4000 kaj ostane cekas dok otvore shop i uzmes maca....

ja bih tako napravio

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
protjeran
CroOmgWtf kaže...

Svejedno ce te banati radio ti il ne radio fejkove.Jednom davno sam vidio lab membera koji je nesto govorio da onaj tko vise bodova od najvece moguce nagrade koju moze uzeti da ce ga banat jer imaju dopusetn broj bodova kolko moze imati.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
16 godina
CroOmgWtf kaže...

samo da ti kažem. PTZ ti neće služiti za popust :P njega ćeš dobiti kad kupiš nagradu. npr kupiš nešto vrijedno 1000$ i uz to ćeš dobiti npr 500PTZ-a :) sad bi ti bilo dobro napraviti novi acc ili jednostavno lažeš!

15 godina
neaktivan

aa ovaj....sta ce za nas bit taj shop..ontam ucetverostrucit ce se bodovi..ali hoce se morat i placat sta? posto ce to bit 24/7 otvoren shop..pa ono....

16 godina
LiL'Jo kaže...

aa ovaj....sta ce za nas bit taj shop..ontam ucetverostrucit ce se bodovi..ali hoce se morat i placat sta? posto ce to bit 24/7 otvoren shop..pa ono....

Morate razlikovat "Shop" i "PTZPlace" evo definicije:

"PTZPlace"- Kupnja stvari s PTZ-om kojeg možete zaraditi igranjem, slušanjem, gledanjem, odgovaranjem, logiranjem i sl. cijene sada idu 4x više. Vaš ptz ostaje isti!

"Shop"- Trgovina sa elektronikom, cool brendovima i sl. Ovdje kupujete stvari pravim novcem "kn". Kada nešto kupite dobijete PTZ-a na poklon.

Nadam se da je sad sve jasno :)

15 godina
neaktivan
Lockerz

kad nesto kupimo dobijemo ptz na poklon ? lol .. i sta onda mozemo s tim ptz ?

Ima li tko prodati 2gb ram 800mhz ddr2 ? pm me !

0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

kad nesto kupimo dobijemo ptz na poklon ? lol .. i sta onda mozemo s tim ptz ?

kupiti stvari u "PTZPlaceu"

15 godina
neaktivan
Lockerz

Jel ima neki servis da dobijem mail ili sms kad redeem pocne?

Gordon Gordon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gordon Gordon kaže...

Visual Basic 2008 express edition. Nauči programski jezik i RUKAJ!

15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...

:D bas

Gordon Gordon
16 godina
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...

bez muke nema nauke :)

17 godina
neaktivan
Lockerz

mislim da ce izgubit vise od pola clanova ako ce se dobivat ptzi samo sa kupovinom, jer meni isto ne pada na pamet kupovat nista da mi jos opale nasi carinu, ali i ako se 4x povecaju nagrade a bit ce novih nacina zarade PTZ-a opet nema bas smisla jer ce se moc brzo zaradit ti bodovi, mora bit neka fora za sve to, al zivi bili pa vidjeli

1 0 hvala 0
16 godina
Jari kaže...

mislim da ce izgubit vise od pola clanova ako ce se dobivat ptzi samo sa kupovinom, jer meni isto ne pada na pamet kupovat nista da mi jos opale nasi carinu, ali i ako se 4x povecaju nagrade a bit ce novih nacina zarade PTZ-a opet nema bas smisla jer ce se moc brzo zaradit ti bodovi, mora bit neka fora za sve to, al zivi bili pa vidjeli

Niko to ni nije rekao (žuto).... Da pače, bit će još oko 15-ak načina :S

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 15:27 (Vkm996).
15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...
Vkm996 kaže...
Gordon Gordon kaže...

bez muke nema nauke :)

potpuno se slazem, ali jeste mozda nasli neki servis di upisemo mail adresu pa mail dodje kad redeem pocne, tj. kad se stranica promijeni?

Gordon Gordon
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice