Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.257
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
odjavljen
Lockerz

Kada su onda walovi?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz
Skini moj program i tamo tocno pise kad su, a general restock je 26. Ali se nezna vrijeme pa isto tako mozete koristiti moj program.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
LordShgi kaže...
Skini moj program i tamo tocno pise kad su, a general restock je 26. Ali se nezna vrijeme pa isto tako mozete koristiti moj program.

daj opet link za tvoj program.negdje imam ali ne znam gdje mi je!

Sretno svima nocas i ujutro!

15 godina

postavljeni novi videovi na play! ;-) na pocetku tjedna imao sam oko 200bodova sad vec 400 poslije ovoga ce sigurno dignuti cijene!

16 godina
neaktivan
Lockerz

PROGRAM LINK

Navecer cu jos u taj program staviti autofill. Ako sve prode po planu, nemogu sad raditi jer sam u skoli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

sta je general reedem.. i koliko kosta carina ili vec sta kad odaberem neki predmet

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MarioVk kaže...

sta je general reedem.. i koliko kosta carina ili vec sta kad odaberem neki predmet

Cuj ovoga sad.. Isuse Bože

Koji predmet uzimas?

KLIKNI MI MRTVI HVALA ISPOD POTPISA
16 godina
protjeran
Lockerz

LordShagi ja mislim da onaj tvoj program nece raditi a ni moj.Trebamo se lograt na Lockerz a tek onda na preko lockerza na redeem page tako da znaju tko si i koliko si sansi uzeo.Znas da su rekli da oni koji nisu uzeli sanse da ce njima stranica biti ista.Jbg morat cemo rucno.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Pa al dok stisnes na redeem onda ce ti biti link na ptzplace, kazem 100% da ce raditi. A tamo ce znati dal su uzeli ili ne jer SE MORAS LOGIRATI DA BI REDEEMAO. TO je bar logicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LordShgi kaže...

Pa al dok stisnes na redeem onda ce ti biti link na ptzplace, kazem 100% da ce raditi. A tamo ce znati dal su uzeli ili ne jer SE MORAS LOGIRATI DA BI REDEEMAO. TO je bar logicno.

Al moras ja mislim ici preko lockerz main page-a.Promjenili su sustav.

BTW svako koliko se stranica reloda u tvom programu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 17:34 (Perkan777).
16 godina
DombaCoD kaže...
MarioVk kaže...

Cuj ovoga sad.. Isuse Bože

Koji predmet uzimas?

:D uzet cu ipod od 8 GB ali sad cu uzet za iphon Odyss Pimp - 3G - iPhone - Black

35 PTZ i koliko je ovo a koliko ono :D

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
LordShgi kaže...

Al moras ja mislim ici preko lockerz main page-a.Promjenili su sustav.

BTW svako koliko se stranica reloda u tvom programu.

Nisu, ono su tamo stavili samo za gledanje nagrada, rekli su da je u PTZplaceu, a i da su promjenili ja lako promjenim link. Refresha se svakih 21-30 sekundi. Ovisi kako random odabere.

16 godina

ajde ljudi recite molim vas koliko cu cariniti ipod od 8 GB stvarno me zanima ako je preko 500 kn nezelim placat to je preskupooo

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

LordShagi ja mislim da onaj tvoj program nece raditi a ni moj.Trebamo se lograt na Lockerz a tek onda na preko lockerza na redeem page tako da znaju tko si i koliko si sansi uzeo.Znas da su rekli da oni koji nisu uzeli sanse da ce njima stranica biti ista.Jbg morat cemo rucno.

nisu promijenili..mozes se prijavit izravno ili preko lockerz.com

evo dokaz

Where will the Member Appreciation Redemption take place?

PTZPlace.lockerz.com. Members can log in directly or through www.lockerz.com through PTZ Place.

15 godina
neaktivan
Lockerz

aj molio bih ako neko da novi onaj program za lockerz nek mi pošalje link na pm =D

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Aha.Hvala.Evo meni poslali poruku na moj upit NAKON 2 I POL DANA.

Hello there. You would be able to bring up the member appreciation lockers sign
up page without signing into lockerz, Just to make sure that there are no
issues with accessing an old page to redeem prizes, it would be safer to log in
through the original lockerz page.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
auto fill forms

e ovaj...a kak radi taj program...mislim glupo pitanje ^^ al ne znam kak funkcionira...stavila sam svoje podatke i kak da ga onda na lockerzu aktiviram..

16 godina
protjeran
Lockerz

Mene zanima ocete li vi kad budete redemali pisati prezimena,adrese i slicne stvari sa č,ć,š,ž ili ne.Ja kad sam dobio majicu s jednog acc-a imao sam takva slova s kvacicom a sad kad sam narucivao s e-baya stavio sam slova bez kvacice.Sad je prosao vec tjedan i pol a od narucenih stvari ni traga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znas onaj xpango il kaj vec?jel to kaj valja?

16 godina
Perkan777 kaže...

Mene zanima ocete li vi kad budete redemali pisati prezimena,adrese i slicne stvari sa č,ć,š,ž ili ne.Ja kad sam dobio majicu s jednog acc-a imao sam takva slova s kvacicom a sad kad sam narucivao s e-baya stavio sam slova bez kvacice.Sad je prosao vec tjedan i pol a od narucenih stvari ni traga.

da to i mene zanima

15 godina

mene zanima dali osobe (ko ja9 koje su kupile wawe za 100 PTZA idu na reedem koji pocinje prema nasem vremenu u 3-4???

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
odjavljen
Lockerz

Mene još samo zanima kako se koristi AutoFill??

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

mene zanima dali osobe (ko ja9 koje su kupile wawe za 100 PTZA idu na reedem koji pocinje prema nasem vremenu u 3-4???

Najvjerojatnije... iako sutra idem u šk i pišem test, da tako je... ja sam konj

Zašto da uopće spavam kad mogu gledat kako mi stvari odlaze pred nosom?

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.
16 godina
odjavljen
HeadHunter500 kaže...
x360gamer kaže...

Najvjerojatnije... iako sutra idem u šk i pišem test, da tako je... ja sam konj

Zašto da uopće spavam kad mogu gledat kako mi stvari odlaze pred nosom?

Zar nije da je od 4-5??

D=mc2, Deinstein
15 godina
Lockerz

Jel vama rade videi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Nova verzija programa s EKSKLUZIVNOM opcijom se uploada.

BTW: Morati cu uploadati na neki hosting jer mi ovo na mome dere Bandwith ko ludo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 19:59 (LordShgi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
LordShgi kaže...

:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

D=mc2, Deinstein
15 godina
LordShgi kaže...

koja opcija???

p.s.- zar nebi trebali pokupiti ban radi toga programa...mislim pa nije lockerz glup da nece skuziti  svakih 30 sec refreshanja......

i dali je reedem za 100 PTZa od 3-4 ili 4-5

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
LordShgi kaže...

koja opcija???

p.s.- zar nebi trebali pokupiti ban radi toga programa...mislim pa nije lockerz glup da nece skuziti  svakih 30 sec refreshanja......

4 do 5

16 godina
protjeran
x360gamer kaže...
LordShgi kaže...

koja opcija???

Ja sam zadnji redeem koristio svoj program i nisam dobio nikakav ban.Ustvari jesam ali zbog fejkanja mail adresa.Hehe

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice