Kada su onda walovi?
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.033
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj opet link za tvoj program.negdje imam ali ne znam gdje mi je!
Sretno svima nocas i ujutro!
postavljeni novi videovi na play! ;-) na pocetku tjedna imao sam oko 200bodova sad vec 400 poslije ovoga ce sigurno dignuti cijene!
Navecer cu jos u taj program staviti autofill. Ako sve prode po planu, nemogu sad raditi jer sam u skoli.
sta je general reedem.. i koliko kosta carina ili vec sta kad odaberem neki predmet
sta je general reedem.. i koliko kosta carina ili vec sta kad odaberem neki predmet
Cuj ovoga sad.. Isuse Bože
Koji predmet uzimas?
LordShagi ja mislim da onaj tvoj program nece raditi a ni moj.Trebamo se lograt na Lockerz a tek onda na preko lockerza na redeem page tako da znaju tko si i koliko si sansi uzeo.Znas da su rekli da oni koji nisu uzeli sanse da ce njima stranica biti ista.Jbg morat cemo rucno.
Pa al dok stisnes na redeem onda ce ti biti link na ptzplace, kazem 100% da ce raditi. A tamo ce znati dal su uzeli ili ne jer SE MORAS LOGIRATI DA BI REDEEMAO. TO je bar logicno.
Pa al dok stisnes na redeem onda ce ti biti link na ptzplace, kazem 100% da ce raditi. A tamo ce znati dal su uzeli ili ne jer SE MORAS LOGIRATI DA BI REDEEMAO. TO je bar logicno.
Al moras ja mislim ici preko lockerz main page-a.Promjenili su sustav.
BTW svako koliko se stranica reloda u tvom programu.
Cuj ovoga sad.. Isuse Bože
Koji predmet uzimas?
:D uzet cu ipod od 8 GB ali sad cu uzet za iphon Odyss Pimp - 3G - iPhone - Black
35 PTZ i koliko je ovo a koliko ono :D
Al moras ja mislim ici preko lockerz main page-a.Promjenili su sustav.
BTW svako koliko se stranica reloda u tvom programu.
Nisu, ono su tamo stavili samo za gledanje nagrada, rekli su da je u PTZplaceu, a i da su promjenili ja lako promjenim link. Refresha se svakih 21-30 sekundi. Ovisi kako random odabere.
ajde ljudi recite molim vas koliko cu cariniti ipod od 8 GB stvarno me zanima ako je preko 500 kn nezelim placat to je preskupooo
LordShagi ja mislim da onaj tvoj program nece raditi a ni moj.Trebamo se lograt na Lockerz a tek onda na preko lockerza na redeem page tako da znaju tko si i koliko si sansi uzeo.Znas da su rekli da oni koji nisu uzeli sanse da ce njima stranica biti ista.Jbg morat cemo rucno.
nisu promijenili..mozes se prijavit izravno ili preko lockerz.com
evo dokaz
Where will the Member Appreciation Redemption take place?
PTZPlace.lockerz.com. Members can log in directly or through www.lockerz.com through PTZ Place.
aj molio bih ako neko da novi onaj program za lockerz nek mi pošalje link na pm =D
Aha.Hvala.Evo meni poslali poruku na moj upit NAKON 2 I POL DANA.
Hello there. You would be able to bring up the member appreciation lockers sign
up page without signing into lockerz, Just to make sure that there are no
issues with accessing an old page to redeem prizes, it would be safer to log in
through the original lockerz page.
e ovaj...a kak radi taj program...mislim glupo pitanje ^^ al ne znam kak funkcionira...stavila sam svoje podatke i kak da ga onda na lockerzu aktiviram..
Mene zanima ocete li vi kad budete redemali pisati prezimena,adrese i slicne stvari sa č,ć,š,ž ili ne.Ja kad sam dobio majicu s jednog acc-a imao sam takva slova s kvacicom a sad kad sam narucivao s e-baya stavio sam slova bez kvacice.Sad je prosao vec tjedan i pol a od narucenih stvari ni traga.
znas onaj xpango il kaj vec?jel to kaj valja?
Mene zanima ocete li vi kad budete redemali pisati prezimena,adrese i slicne stvari sa č,ć,š,ž ili ne.Ja kad sam dobio majicu s jednog acc-a imao sam takva slova s kvacicom a sad kad sam narucivao s e-baya stavio sam slova bez kvacice.Sad je prosao vec tjedan i pol a od narucenih stvari ni traga.
da to i mene zanima
mene zanima dali osobe (ko ja9 koje su kupile wawe za 100 PTZA idu na reedem koji pocinje prema nasem vremenu u 3-4???
Mene još samo zanima kako se koristi AutoFill??
mene zanima dali osobe (ko ja9 koje su kupile wawe za 100 PTZA idu na reedem koji pocinje prema nasem vremenu u 3-4???
Najvjerojatnije... iako sutra idem u šk i pišem test, da tako je... ja sam konj
Zašto da uopće spavam kad mogu gledat kako mi stvari odlaze pred nosom?
Najvjerojatnije... iako sutra idem u šk i pišem test, da tako je... ja sam konj
Zašto da uopće spavam kad mogu gledat kako mi stvari odlaze pred nosom?
Zar nije da je od 4-5??
Jel vama rade videi?
Nova verzija programa s EKSKLUZIVNOM opcijom se uploada.
BTW: Morati cu uploadati na neki hosting jer mi ovo na mome dere Bandwith ko ludo.
:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
koja opcija???
p.s.- zar nebi trebali pokupiti ban radi toga programa...mislim pa nije lockerz glup da nece skuziti svakih 30 sec refreshanja......
i dali je reedem za 100 PTZa od 3-4 ili 4-5
koja opcija???
p.s.- zar nebi trebali pokupiti ban radi toga programa...mislim pa nije lockerz glup da nece skuziti svakih 30 sec refreshanja......
4 do 5
koja opcija???
Ja sam zadnji redeem koristio svoj program i nisam dobio nikakav ban.Ustvari jesam ali zbog fejkanja mail adresa.Hehe