Ne zeli mi ucitat lockerz.com, moguce da pocinje redemption!
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.147
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stranica je prepunjena aj ripit stranica je prepunjena
Ne zeli mi ucitat lockerz.com, moguce da pocinje redemption!
kHm..
meni opera ucitaje, ali sve je mutno i nema onog natpisa soon more
Skinio operu,nece uopce citat,koju verziju imas?
Ni meni ne otvara.. probao sam pingat i ide
10.10 ali nista mi nemoze ucitat na stranici sve isto osim sto ono more soon sad pise na nagradi a ne ispod kao na chromeu
ja otvorio trebalo mu koju min. nista novoga i dalje pise more soon
Meni ulazi na google chrome,ali baguje mnogo,nema jos nista novo... jos je more soon.
STa lab kaze?
ovo mi je malo sumnjivo!
Pa valjda ste i sami skuzili do sad, zasto ovoliki promet? Kineska Nova Godina. Pa su ljudi pomislili da ce ko i na nasu Novu bit redemption. Znate i sami sto se dogodi sa sajtom ga se milijun kineza sjati na njega!
to a i spominjali su nekakv reedem na valentinovo!
da, ali ako nije u 11 onda bude u ponoc sigurno
ja od 11 se nemogu uopce spojit a kamoli ista drugo u 22:59 jos je radilo klikno refresh i sve otislo u k...
We got PWNED by Lockerz!AGAIN! xDDDD Jbe se meni,ja si stavljam COD4 pa ću prat do jutra! :D
evo i ja za veceras odustajem, cuo sam na jednom chatu, da je jedan lab reko da ce biti tek kad se objave vjesti o reedemu, a to isto pise na na facebooku, tako da sumnjam u reeedem
pazi a ping do lockerza i nazad 148 usporedbe radi do googla je 48
Meni proradio Lockerz na Chrome!
Ako neko zna nekog LAB-a na facebooku neka mi posalje pm...
eto, ponoč prošla ništa od redeema :)
vrlo vjerojatno slijedeće subote ili na kraju mjeseca :)
kako dobra slika današnjeg pitanja
kako dobra slika današnjeg pitanja
obrati paznju da je zbroj svih postotaka onih sportova 101%
Obratio sam se supportu 2 puta i nista od novaca...
a pay pal imam od prije, registriran na HR, ako je do toga, vjerujem da su u lockerzu oni odustali odavno od mene
Obratio sam se supportu 2 puta i nista od novaca...
a pay pal imam od prije, registriran na HR, ako je do toga, vjerujem da su u lockerzu oni odustali odavno od mene
moraš si promjenit iz hrvatske na sloveniju ,,,onda ce ti doc...
Sad ne mogu promjenit drzavu, vec bi trebao novi acc ili nesto... ne znam gdje promjenit drzavu
jeli je istina da će ti lockerz "tim" izbrisati sve bodove nakon što je prošla jedna godina odkad si se registrirao a da nisio uzimao nikakve nagrade?
i ako ja sad uzmem neku nagradu i ona mi treba doći, dali ja trebam platiti poštarinu (ili nešta drugo) kolko bi ona iznosila ako uzmem iPod touch od 8 GB?
ej bok.. uvijek me izbaci van iz lockerza ( log outa me)... nemogu ni dailies riješiti .. kaj da radim??
pošalješ im poruku na support@lockerz.com
2. Meni su rekli s obzirom da imam Hrvatski paypal da ce mi vratiti ptz jer mi nemogu poslati
3. Ja cu ovaj redemption ici na iPod Touch ili Nano ili Wii.
4. Ne kuzim zasto cekate ako jos nisu izdali pravila za rendeption, tek dok izdaju ce biti prije ne, trosite dragocjeno vrijeme.