Odgovor na pitanje "Petak navecer: Ici vanka ili ostati za redemption?" je ocigledno bio -Ici na koncert i zabavit se... Momci zao mi je ali vi ste potrosili sate cjelu vecer cekajuci da neki šonjo sto ga majka oblacila do dvadesete postavi hrpu Appleovih proizvoda nabrzake. Mislio sam da ce bit redemption, a evo 2 i 40, nigdje ni spomena. Sve u svemu, zelim vam svima srecu ipak, ali ne ubijajte se time...
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.358
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo i ja odustajem i idem spavat...
kako vi lako odustajete, jao evo 3:15 ujutro, hahahhah NE NISAM nOoB pa proveo cekajuc sad sam doso iz izlaza, hehhhhe
bila bi 15 posto cjene macbook u hrvatskoj, okvirno
ništa od reendema
dobro je ja sam ko top zaspo oko 23:30h
J sam odustao u 00.30 hehe.
Imam neki program koji mi poce svirati Miljacku kad pocne redeem (tko bi reko cuda da se dese)
pfff... dobro je nisam fulo ridim
koliko bi kod nas došla carina za skuter ako ne previše moj je
to vam ide po kilaži, dakle 100kg to ti negdje stoji oko 3500 kn :D
al taj sskuter vrijedi 8000 :D zato nesviraj :D
mislim da bi trebo pogledat kolka mu je cijena u kn pa onda izracunat kolko je 36% od cijene (13% carina+23% PDV)
nj,nj.... to ti ide po kilaži :P
Fala Bogu, nisam ga (valjda) propustio... Zaspo sam ko top pod tabletama i evo sad se dižem... (22 - 10)
nisi propustio nista jos nema redema valjda ce biti uskoro
evo ni LAB member nije siguran kad je redeem, zato što lockerz tim to drži u tajnosti :( kaže da će biti prije sutra nego danas, ali da ja idalje "KAMPIRAM" čekajući, jer će mi se isplatiti jer je ovo ZADNJI redeem po ovako niskim cijenama :(
evo ni LAB member nije siguran kad je redeem, zato što lockerz tim to drži u tajnosti :( kaže da će biti prije sutra nego danas, ali da ja idalje "KAMPIRAM" čekajući, jer će mi se isplatiti jer je ovo ZADNJI redeem po ovako niskim cijenama :(
Imam pitanje...
Hoće li se nakon ovog reedema s ovako niskim cijenama moći vidjeti nagrade kad im cijena skoči?
Imam pitanje...
Hoće li se nakon ovog reedema s ovako niskim cijenama moći vidjeti nagrade kad im cijena skoči?
to se nezna, ali akoko su rekli da ce onda konstantno biti reedem(to jest bitce side full) valjda ce moci
btw sinoc se islo na astralis tako da nisam bio ni blizu kompa, sva sreca sto nije bilo reedema
Imam pitanje...
da,da... zato što će nagrade bit dostupne 24/7 tako da će samo 2 do 5 dana u mjesecu lockerz bit nedostupan :)
evo načini zarađivanja:
1. Dilies (2-8 ptz-a)
2. Log in (2-8 ptz-a)
3. Igre (1-10 ptz-a)
4. Glazba (2-12 ptz-a)
5. Video (1-5 ptz-a)
6. Filmovi (8-25 ptz-a)
7. Chat (2-4 ptz-a)
8. Kupovina (od 2 ptz-a do 1000 ptz-a)
9. Pozivanje prijatelja (2-8 ptz-a)
10. Davanje novih ideja (1-100 ptz-a)
11. Umrežavanje s nepoznatima (1 ptz)
itd... itd...
tek će postati dostupno (valjda).
@M_dipl
Tek će postati dostupno poslije redeem-a.
Imam pitanje...
da,da... zato što će nagrade bit dostupne 24/7 tako da će samo 2 do 5 dana u mjesecu lockerz bit nedostupan :)
evo načini zarađivanja:
1. Dilies (2-8 ptz-a)
2. Log in (2-8 ptz-a)
3. Igre (1-10 ptz-a)
4. Glazba (2-12 ptz-a)
5. Video (1-5 ptz-a)
6. Filmovi (8-25 ptz-a)
7. Chat (2-4 ptz-a)
itd... itd...
Znači svi ovi načini za dobivanje PTZ-a će se moći vršiti dnevno?
Jbt nece valjda sutra (tj prekosutra skroz ujutro) biti reedem, skola je jbg
Imam pitanje...
evo načini zarađivanja:
1. Dilies (2-8 ptz-a)
2. Log in (2-8 ptz-a)
3. Igre (1-10 ptz-a)
4. Glazba (2-12 ptz-a)
5. Video (1-5 ptz-a)
6. Filmovi (8-25 ptz-a)
7. Chat (2-4 ptz-a)
itd... itd...
Znači svi ovi načini za dobivanje PTZ-a će se moći vršiti dnevno?
Nezna se... no ja bi volio :D
Jbt nece valjda sutra (tj prekosutra skroz ujutro) biti reedem, skola je jbg
Najkasnije kad mogu pistit redemption je u ponedjeljak u 6 ujutro. to je kod njih onda u 11 navecer u nedjelju. Aali jako su male sanse ca ce bit u nedjelju poslijepodne.... Moguce je danas ili sutra ujutro
đu*re jedno od LAB-a. zna kad je redeem i neželi mi reći GRRR.... reće mi tek navečer u 11 (to je u našoj vremenskoj zoni u 10)
đu*re jedno od LAB-a. zna kad je redeem i neželi mi reći GRRR.... reće mi tek navečer u 11 (to je u našoj vremenskoj zoni u 10)
opa, super bar znamo da nije prije 10 navecer hehe
ček, ak je kod njih u 11 pm, onda je kod nas oko 8 ujutro a ne kak je onaj reko i ti 10 navečer, il se varam?
ček, ak je kod njih u 11 pm, onda je kod nas oko 8 ujutro a ne kak je onaj reko i ti 10 navečer, il se varam?
ovaj lab ja mislim da nije u americi kolko sam skuzio, nego je kod njega 1h unaprijed
nije iz AMERIKE :)