ne, paralele nemaju veze s vremenskim zonama nego meridijani, a mi smo uvijek +1 na london što znači da je tamo sad 11:10 pm
? mi smo ucili iz geografije da smo mi na meridijanu s londonom... neznam kaj da sad stavim :P
ne, paralele nemaju veze s vremenskim zonama nego meridijani, a mi smo uvijek +1 na london što znači da je tamo sad 11:10 pm
? mi smo ucili iz geografije da smo mi na meridijanu s londonom... neznam kaj da sad stavim :P
neslusaj profu..stavi kako ti kazemo xĐ
malo prebrzo radi stranica xD
WTF?Di je to?
a pise ti gmt+1 i onda pokraj gradovi, uključujući zagreb
hmmm..nema toga
eto ja sad ovo ne kuzim uopce... kako su neki vec dobili login ptz i odgovorili na pitanje .. meni jos nije :S
a pise ti gmt+1 i onda pokraj gradovi, uključujući zagreb
WTF?Meni piše Brussels,Copenhagen,Madrid,Paris???
kako pobogu možemo bit na istom meridijanu ko london kad je londom na nultom, a zagreb na 16. meridijanu ?
a ti si spomenuo paralele koje osim klime nemaju apsolutno nikakve veze s vremenskim zonama
eto ja sad ovo ne kuzim uopce... kako su neki vec dobili login ptz i odgovorili na pitanje .. meni jos nije :S
promijeni si u account settingssu is western european time(GTM) u (GTM+1) Paris i drugi gradovi...
kako pobogu možemo bit na istom meridijanu ko london kad je londom na nultom, a zagreb na 16. meridijanu ?
a ti si spomenuo paralele koje osim klime nemaju apsolutno nikakve veze s vremenskim zonama
ko da ja ucim zemljopis xD :P !!!
ma jesam .. i opet isto :S
Ja sam isto odgovorio i dobio za login.
Decki a da vi razmislite o redemanju udžbenika iz zemljopisa.
lol, sramotno bi bilo da na loskerz stave knjige ... lol !
MI SMO +1 i to je to, pa nismo mi an nultom meridijanu LOL
Da mi smo na +1 i kod mene je promenilo i dialies i log.
nemam me 3 min i boom 2 stranice o tome jel smo GMT ili GMT+1 XD
nemam me 3 min i boom 2 stranice o tome jel smo GMT ili GMT+1 XD
pa eto male svajde, rasprave.. eto ubijamo vrijeme do redeema :D
Jel moguće dobit double ptz mijenjanjem time zone sat unatrag nakon što odgovorim na pitanje? :P
Nije,ja sam glupost napisao,sorry!
aaaa, ne mogu vise imat otvorene oci, zadnjih tjedan dana valjda spavao 10 sati sveukupno... oce mi netko poslat sms ako bude redeem? :)
Nije,ja sam glupost napisao,sorry!
hhh, lol i pol!
Jel moguće dobit double ptz mijenjanjem time zone sat unatrag nakon što odgovorim na pitanje? :P
Hahahahahhaha,moguce,sve je moguce....
Ako ne odem spat crknut cu od umora a ako odem spat i propustim redeemption ubit cu se.... a jos cu izdrzat ovih pol sata.... BTW na Facebooku na Lockersovoj stranici je neki lik pokrenuo raspravu pod imenom "Europe wants to sleep...." xDDD
ček jesam ja to dobro skužio da bi jako skoro trebao bit redemption? u roku 24 sata? vidim tamo neki update na njihovoj stranici prije 6 sati, nešto o tome pričaju....
tik tok tik tok 23min to go( čak se i rimuje) XD XD
mis mo ovisnici o lockerzu. nasa droga je zvuk stanjacanja PTZa na nas racun xD! PTZPTZPTZ !
mis mo ovisnici o lockerzu. nasa droga je zvuk stanjacanja PTZa na nas racun xD! PTZPTZPTZ !
chink chink 4PTZ XD XD