Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.792
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Vkm996 kaže...

postao sam: Z-LIST Member

za par tjedana ću dobiti majcu !!!

btw: 411 ptz-a :)

za par tjedan hmm da ... ili mozda ne .. eto ja vec cekam  4 mjeseca i nist jos ...

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 10:28 (viper).
15 godina
neaktivan

I ja isto cekam vec 3 mj.

15 godina
Lockerz

svi ćemo dobiti majce za par tjedana. Zašto? zato što sad postoje bolje i kvalitetnije majce a onih im je ponestalo prije 4 mjeseca, tako da us dobili novu zalihu. i da kad postanete z-list member, onda odite "My account" odaberite veličinu majce i submit, ukoliko ste to već prethodno učinili samo odite u "My account" i samo kliknite submit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

u obliku .exe bit će puno jednostavnije.

Ja sam pokušao napravit sličan program ali mi nije baš uspjelo. Izgleda super ali kasnije neradi :( ajde uploadaj taj program i stavi link plizzz ili ako hoćeš da napravim par e-mailova i ti ih pozoveš na lockerz i dobiješ ptz-a a ti meni daš download link :) jel može????

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ja sam pokusavao pronaci neke programe koji bi te mogli obavijestit ali sve je isto i zato sam morao (u suradnji s frendom) napraviti skriptu koja ce provjeravat stranicu ali sam ubacio exeption da mi ne spama mail.Onda sam nasao neki servis koji mi proslijedi mail na sms (jer kad se otvori redeem dobiti cu mail).

Sad se mislim da li da ga napravim u obliku programa sa .exe !?

nije mi jasno zasto bi to isao uopce raditi,evo ti stranicu iza sam sve napisao kako napraviti istu stvar

17 godina
strojek kaže...
Perkan777 kaže...

Ja sam pokusavao pronaci neke programe koji bi te mogli obavijestit ali sve je isto i zato sam morao (u suradnji s frendom) napraviti skriptu koja ce provjeravat stranicu ali sam ubacio exeption da mi ne spama mail.Onda sam nasao neki servis koji mi proslijedi mail na sms (jer kad se otvori redeem dobiti cu mail).

Sad se mislim da li da ga napravim u obliku programa sa .exe !?

nije mi jasno zasto bi to isao uopce raditi,evo ti stranicu iza sam sve napisao kako napraviti istu stvar

meni je dargo sto je to napravio, jer mi ovo tvoje opet ne radi

Chuck Norris twita na facebook_u xD
15 godina
neaktivan

i meni isto, al nek onda to podjeli sa svima ...

16 godina
protjeran
Lockerz

Evo ovako kad program bude gotov (danas navecer ili sutra ujutro) odmah potam link za download.

Sto se tice svih tih stranica (site monitoring) pola njih nevalja.Jedina koju sam ja nasao da valja je changedetection.com ali problem je sto ima veliki interval osvjezavanja stranica (svakih par sati) i poruka ne dodje odmah.

Program ce raditi u prncipu da upisete adresu stranice (ili cu odmah ugraditi jos cu vidjeti) te onda mail adresu na koju ce vas obavijestit.

Sto se tice mail2sms (da dobijete poruku na mobitel kad se stranica otvori) imate ovu stranicu  te tu napravite acc.PAZITE SAMO PRVIH 5 SMS-a je besplatno.I tu cete dobiti novu mail adresu na kojoj cete namjestit da vam forwadira mailove te koliko znakova.Tu adresu cete staviti u program i to je to.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
viper kaže...
Vkm996 kaže...

postao sam: Z-LIST Member

za par tjedana ću dobiti majcu !!!

btw: 411 ptz-a :)

za par tjedan hmm da ... ili mozda ne .. eto ja vec cekam  4 mjeseca i nist jos ...

Samo posalji na support@lockerz.com mail, da si Z-Lister vec 3-4 mjeseca i jos ni traga majici, vratit ce ti mail tokom dana u kojem ce pisat da ti salju u roku od 2 dana.

I problem rjesen.

15 godina
neaktivan

ja sam Z-lister od kraja 11.tog mjeseca prosle godine i tek jucer sam dobio mail sa naslovom "

"A Z-List T-Shirt is Heading Your Way"

.....We shipped your Z-List T-shirt within the last two days..........

17 godina
neaktivan
blekl kaže...

ja sam Z-lister od kraja 11.tog mjeseca prosle godine i tek jucer sam dobio mail sa naslovom "

"A Z-List T-Shirt is Heading Your Way"

.....We shipped your Z-List T-shirt within the last two days..........

i ja sam to dobio ,zapravo izgleda da je to automatska poruka za sve z listere .....

i sad jos da cekam mjesec dana ,kaj nije bilo dosta 4 mjeseca?

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 16:07 (viper).
15 godina
neaktivan

gle nije mi jasno sta ce im tvoj password od maila? jer imam slozeno vec godinama da mi s @gmaila svi mailovi stizu na mob (VIP) i nisam trebo password od maila dat

15 godina
neaktivan
Lockerz

ja sam isto zlister vec oko 3 mjeseca i jos nisam dobio majicu .. slao sam mailove i na support i tamo pod ''contact us'' .. kazu mi da ce poslati ali nista jos ...

ev stavili su jos neke informacije o reedemu ...

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

jel zna ko jel bilo sta zanimljivo od stvari za 115ptz Poljubac xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lrx kaže...

jel zna ko jel bilo sta zanimljivo od stvari za 115ptz Poljubac xD

uzmi si neku igricu ili neki film oni su ti oko 100 bodova...

15 godina
protjeran
Lockerz

Trebam savjet imam 1100 bodova i dal bi bilo pametno ići na NINTENDO WII pošto je em jeftin i plus malo ljudi će ići na njega ili je bolje vrebati laptop,ps3 ili xbox360.Do sada sam cijele noći čekao 2 reedema i nisam ništa ugrabio pa bi na ovom ako je ikako moguće ugrabio bilo šta.I Da ovi koji su dobili nagrade jel mogu malo opisati kako su uspijeli upasti u pravom trenutku na reedem jel ja nikako da upadnem kolko god se trudio.Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Sto treba upisati pod City i Zip/Postal Code?

Jer ako upisem samo HR pod State/Provinence je li potrebno dodavati 21000 (za grad Split) igdje?

Mislim... ako sam iz Splita, sto trebam upisat da popunim te podatke?

City:
State/Provinence:

Zip/Postal Code:

Je l' mozete napisat kako ste vi popunili podatke ako ste vec dobili nesto do sada?

(ispricavam se jer nisam imao vremena pregledavati 150 stranica ovog threada do sada....)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Treba netko pozivnicu? Još uvijek mi fali 20 frendova =/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo objavili su pravila...

Here are the rules for January's Redemption:

Redemption:
1. This redemption will happen in only one wave.
2. PTZ levels will not increase.
3. The redemption is open to all Lockerz members.
4. Members are only allowed to redeem one (1) item.
5. There will be no exchanges, no returns, no cancellations and no PTZ refunds on redeemed prizes.

Shipping:
1. All shipping is still free and every package sent internationally will be labeled as a "gift." However, you are responsible for all incoming duties and tariffs imposed by your local government.
2. All addresses must be entered accurately. If your address is not entered accurately, your prize order will be canceled.

Other Information:
1. Use of any bots, cheats or fraud will result in immediate order and membership cancellation.
2. Your browser's autofill is allowed (including Roboform).

Ništa novog,možda čak i večeras možemo očekivat redeem....

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
burek(odmesa) kaže...

Evo objavili su pravila...

Here are the rules for January's Redemption:

Redemption:
1. This redemption will happen in only one wave.
2. PTZ levels will not increase.
3. The redemption is open to all Lockerz members.
4. Members are only allowed to redeem one (1) item.
5. There will be no exchanges, no returns, no cancellations and no PTZ refunds on redeemed prizes.

Shipping:
1. All shipping is still free and every package sent internationally will be labeled as a "gift." However, you are responsible for all incoming duties and tariffs imposed by your local government.
2. All addresses must be entered accurately. If your address is not entered accurately, your prize order will be canceled.

Other Information:
1. Use of any bots, cheats or fraud will result in immediate order and membership cancellation.
2. Your browser's autofill is allowed (including Roboform).

Ništa novog,možda čak i večeras možemo očekivat redeem....

Boldano ne shvaćam, znači samo jedan dan će trajat ili što?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Samo jedan val redeema će bit a ne više kroz ovaj tjedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Znači otvore reedem i kada ponestane zaliha on završava.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ko treba pozivnicu nek mi posalje e-mail adresu na PP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ko treba pozivnicu nek mi posalje e-mail adresu na PP. Aj se javite treba mi jos 10-ak ljudi

davor
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 20:24 (garavix84).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Drek kaže...

Sto treba upisati pod City i Zip/Postal Code?

Jer ako upisem samo HR pod State/Provinence je li potrebno dodavati 21000 (za grad Split) igdje?

Mislim... ako sam iz Splita, sto trebam upisat da popunim te podatke?

City:
State/Provinence:

Zip/Postal Code:

Je l' mozete napisat kako ste vi popunili podatke ako ste vec dobili nesto do sada?

(ispricavam se jer nisam imao vremena pregledavati 150 stranica ovog threada do sada....)

State/Province je samo i iskljucivo HR, nikakav poštanski broj niti grad.

Znaci:

City: Split

State/Province: HR

Zip/Postal Code: 21000 ( za Split )

( Da ja sam dobio nagradu na kucna vrata, sa tocno popunjenim podatcima ovako, samo sto je za mene bio Zagreb. )

16 godina
Lockerz

NIJE HR NEGO JE RH Republika Hrvatska ! oni su postali di da odete vidit koja smo drzava i kaj da stavimo, ja sam promijenio iz nicega u RH i sljedeci dan dosao mail za majcu :)

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

NIJE HR NEGO JE RH Republika Hrvatska ! oni su postali di da odete vidit koja smo drzava i kaj da stavimo, ja sam promijenio iz nicega u RH i sljedeci dan dosao mail za majcu :)

nije, nego je HR... to kaj ti je dosao mail je slucajnost...  jos smo prije 2 mjeseca ustvrdili da je HR

15 godina
neaktivan
HR je ja imam hr pod state i dobio sam i majcu i ps3
15 godina
protjeran
Lockerz

ovako....ko ima kakva iskustva u vezi postarine..kako to ide s placanjem i kolika je cijena..i dali se mora placat

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zavisi kolika je vrjednost robe,kolko dugo stoji na skladistu ....  za ps3 trebas platit otprilike 500 kn

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice